reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Megan22, Pumelova, Maziajka to może spacer latem na około paprocan ? :) ja też tam bardzo lubię chodzić, wcześniej na rowerze, tam wszystko ladnie zrobili a gdyby jeszcze ta woda czysta była to by super było :D, ale macie racje w niedzielę tłumy są, my jak idziemy w niedziele na spacer to w porze obiadowej wtedy mniej ludzi ;)
Aa jak coś to wszystkie was dziewczyny zapraszam :)
Jestem chętna :D rajd wózkami :D
taaak bodzio, media wszystko :D w dół jak się skręca... to zanim się skręca to ja wcześniej mieszkam[emoji14]w domkach, za cmentarzem :) coś czuję że będziemy jeździć na jakieś spacery na paprocany! :D albo na 3stawy!

najgorzej!

ewella90 chętnie chętnie chętnie! nie mogę się doczekać :D Maziajka zrobimy sobie zlot :D
No to wszystko juz wiem :D fajnie ze tak blisko mieszkasz :D
A na paprocanach to bedzie zlot szalonych mamusiek:D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Już po. Z Mikołajem wszystko oki, waży 210g i dziś nie chciał pokazać buźki zakrywając ją łapkami:)

Z takich mniej ciekawych informacji to mam łożysko nisko przy ujściu ale jeszcze się może podnieść wiem! :)

Poza tym mam opodczywac i się nie przemęczać :)

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Już po. Z Mikołajem wszystko oki, waży 210g i dziś nie chciał pokazać buźki zakrywając ją łapkami:)

Z takich mniej ciekawych informacji to mam łożysko nisko przy ujściu ale jeszcze się może podnieść wiem! :)

Poza tym mam opodczywac i się nie przemęczać :)

f2w3rjjgy5cue5bk.png
najważniejsze że wszystko jest w porządku :)

Morela, będzie dobrze :)

Bulkasiaaa przykro mi, że takie nowiny przynioslas, ważne jest, mimo bardzo ciezkiego okresu dla Ciebie, myśleć lozytywnie. Wiara czyni cuda :)

Gratki za wszystkie wizyty, Aga potwierdzona dziewuszka, Megan chłopczyk. Doczytałam co u każdej ale już się nie odniosę.

Ikea super, my mamy wsio z Ikei, tanio i lrosto, wszystko do wszystkiego pasuje. Noc miałam za to już 4 nieprzespana wiec byłam trochę wymeczona.. Synowi się pogorszylo.. Po pfzedszkolu a naszej Ikei to już wogole..
W dzień tragedia, noc w zasadzie kolejna nieprzespana i dziś szybko lekarz. Pojechał mój z synkiem i co.. Coś na płucach mu siadlo..
Dostał antybiotyk, właśnie borok odsypia..
Sama się ogarnelam i posprzatalam w domu bo mi się plany pozmienialy i zakupy materiałowe do końca jutro. Ald w Ikei fajne materiały kupiłam.

Na wieczór wczoraj wylam jak głupia.. Moja maleńka była ułożona miednicowo, ostatnio sid przestawila i nagle wczoraj czuje, ze chyba zeszła do dołu. Była dużo mniej ruchliwa w swoich godzinach aktywności a na wieczór prasie nic.. To nim moi na konie pojechali slrawdzam.. I co.. Dupa. Nie szło serca znalezx.. Jak to.. Takie cuda to chyba w 8tc ostatnimraz były.. Aż musiałam mojego, który zawsze slrawdza zawołać,. I znalazł lobuzice.. Jak synek, przy niskim lozysku schowała się znowu nie dksc, że mocno u dołu to jeszcze za moja żyła. Ale co przeżyłam to wiem,, długo do siebie dochkdzilam.. Wieczorem o nocnej aktywności juz szalała, serducho tez pokazała.. Pierwszy raz mi się coś takiego przydazylo..

Tak więc, dziś jestem trochę nieogarnieta i pewnie przez jakiś czas mniej aktywna :)

Kochane, Wasze kciuki dzialaja...;-) lozysko na swoim miejscu, szyjka jak na obcieta to calkiem niezle 3 cm ;-) wiec poki co pessar zbedny ;-)
Lekarz dzis potwierdzil dziewczynke, wiec chyba zostanie Lidia ;-)
Kolejna wizyta dopiero za miesiac - trzeba wytrzymac...
Aaaa i lekarz powiedzial, ze jak wszystko bedzie ok, to moge probowac naturalnie ;-)

Dziewczyny gratulacje udanych wizyt :-)
A ja siedzę w necie i czytam i porodzie sn, szpitalach w okolicy... Dziś u mnie piękna pogoda, 1,5h spędziłam na spacerowaniu:-)

reklama
wczoraj oglądałam Uwagę na tvn, chyba to była Uwaga..hmm... w każdym bądz razie było o kobiecie, która urodziła martwe dziecko na korytarzu na oddziale i nikt jej nie pomógł...8 osób poszło do zwolnienia. Nie wiem co to ma być, jakiś brak empatii związany z latami pracy czy co? Jak zwykle podchodzę do róznych newsów z rezerwą tak to mnie zbulwersowało, może dlatego, że sama jestem w ciąży...
To w naszym szpitalu była ta sytuacja - Starachowice
Podobno dużo się zmieniło od tej sytuacji ale ja uciekam rodzić do innego szpitala...

Do góry