reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Ooo no to nawet baną masz 5 minut bo ja mieszkam w centrum Mysłowic:D swiat jest maly :D to trochę masz do mikolowa ;) ja mam lekarza na brynowie w Katowicach ;)
Dokladnie :D czesto zawozilam mame na paznokcie do centrum , jest tam też taki sklep chyba swiat dziecka :D na 1 pietrze:D moze kojarzysz? Bo nie wiem gdzie dokladnie mieszkasz[emoji14]a tak to najczesciej do Myslowic jezdze albo auchan albo teraz quickpark(pepco) :D to tez masz kawałek do tego lekarza[emoji14]tutaj te okolice to moja stała trasa od dawna ..bo wujek z ciotka na Ligocie mieszkaja , brat do szkoly chodzi na brynowie i na Rozwoju trenuje :D takze te tereny mam obeznane , z reszta tak jak Myslowice itp :o taki podróżnik ze mnie :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dokladnie :D czesto zawozilam mame na paznokcie do centrum , jest tam też taki sklep chyba swiat dziecka :D na 1 pietrze:D moze kojarzysz? Bo nie wiem gdzie dokladnie mieszkasz[emoji14]a tak to najczesciej do Myslowic jezdze albo auchan albo teraz quickpark(pepco) :D to tez masz kawałek do tego lekarza[emoji14]tutaj te okolice to moja stała trasa od dawna ..bo wujek z ciotka na Ligocie mieszkaja , brat do szkoly chodzi na brynowie i na Rozwoju trenuje :D takze te tereny mam obeznane , z reszta tak jak Myslowice itp :o taki podróżnik ze mnie :D

Ja mieszkam kolo cmentarza/szpitala nr 1, wiec nie w śródmieściu :) w Auchanie pracuje moja mama a w quick parku jeszcze nie bylam ... Ale miałam nakaz leżenia a jak juz moge wstawać to moj mąż na mnie chucha tak ze tylko autem gdzies jeździmy - a on na zakupy mnie na pewno nie weźmie :D w Pt idę tam do kina :p sklepu nie znam.. Ale nie szukalam nigdy nic dla dzieci wiec nie zwróciłam uwagi :D

Ja mieszkam kolo cmentarza/szpitala nr 1, wiec nie w śródmieściu :) w Auchanie pracuje moja mama a w quick parku jeszcze nie bylam ... Ale miałam nakaz leżenia a jak juz moge wstawać to moj mąż na mnie chucha tak ze tylko autem gdzies jeździmy - a on na zakupy mnie na pewno nie weźmie :D w Pt idę tam do kina[emoji14]sklepu nie znam.. Ale nie szukalam nigdy nic dla dzieci wiec nie zwróciłam uwagi :D
No to ci powiem ze mnie zaskoczyłaś bo teraz nie kojarze gdzie jest cmentarz ale zaraz to sobie sprawdze :D powiem ci ze w tym qp ogolnie zawsze pustki wiec jesli chce jechac do wybranego sklepu jak cropp , sinsay i reserved lub pepco to jedziemy wlasnie tam[emoji14]a tak ogolnie to silesia albo galeria katowicka[emoji14]
Dla dzieci to wlasnie te pepco jest , h&m i maly smyk :D takze jak sie chce uniknac tlumów to polecam [emoji23] w kinie jeszcze nie bylismy to mozesz napisac czy jest spoko[emoji14]jedynie w maku jak byłam na lodach to zawsze duze kolejki[emoji14]

No to ci powiem ze mnie zaskoczyłaś bo teraz nie kojarze gdzie jest cmentarz ale zaraz to sobie sprawdze :D powiem ci ze w tym qp ogolnie zawsze pustki wiec jesli chce jechac do wybranego sklepu jak cropp , sinsay i reserved lub pepco to jedziemy wlasnie tam[emoji14]a tak ogolnie to silesia albo galeria katowicka[emoji14]
Dla dzieci to wlasnie te pepco jest , h&m i maly smyk :D takze jak sie chce uniknac tlumów to polecam [emoji23] w kinie jeszcze nie bylismy to mozesz napisac czy jest spoko[emoji14]jedynie w maku jak byłam na lodach to zawsze duze kolejki[emoji14]

Dam znać jutro:D wskoczę do paru sklepów przy okazji w końcu :D a wiesz gdzie jest drugie pepco&rosmann w Mysłowicach? Kolo Tesco i biedry. To blisko tego mieszkam:p

Dam znać jutro:D wskoczę do paru sklepów przy okazji w końcu :D a wiesz gdzie jest drugie pepco&rosmann w Mysłowicach? Kolo Tesco i biedry. To blisko tego mieszkam:p
Aaaa juz wiem :D tez tam bylam pare razy[emoji14]jest tez salon meblowy bodzio? I Media expert ? W dół jak sie skręca w lewo to sie jedzie do fashion housa a w prawo to tam w twoje strony :D

Myślę sobie "pójdę szybciej bo już nie mogę usiedzieć" a tu niespodzianka. Drzwi zamknięte do kliniki zonk. Oby tylko do 14 :(

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Megan22, Pumelova, Maziajka to może spacer latem na około paprocan ? :) ja też tam bardzo lubię chodzić, wcześniej na rowerze, tam wszystko ladnie zrobili a gdyby jeszcze ta woda czysta była to by super było :D, ale macie racje w niedzielę tłumy są, my jak idziemy w niedziele na spacer to w porze obiadowej wtedy mniej ludzi ;)
Aa jak coś to wszystkie was dziewczyny zapraszam :)

reklama
Aaaa juz wiem :D tez tam bylam pare razy[emoji14]jest tez salon meblowy bodzio? I Media expert ? W dół jak sie skręca w lewo to sie jedzie do fashion housa a w prawo to tam w twoje strony :D

taaak bodzio, media wszystko :D w dół jak się skręca... to zanim się skręca to ja wcześniej mieszkam :p w domkach, za cmentarzem :) coś czuję że będziemy jeździć na jakieś spacery na paprocany! :D albo na 3stawy!

Myślę sobie "pójdę szybciej bo już nie mogę usiedzieć" a tu niespodzianka. Drzwi zamknięte do kliniki zonk. Oby tylko do 14 :(

f2w3rjjgy5cue5bk.png
najgorzej!

Megan22, Pumelova, Maziajka to może spacer latem na około paprocan ? :) ja też tam bardzo lubię chodzić, wcześniej na rowerze, tam wszystko ladnie zrobili a gdyby jeszcze ta woda czysta była to by super było :D, ale macie racje w niedzielę tłumy są, my jak idziemy w niedziele na spacer to w porze obiadowej wtedy mniej ludzi ;)
Aa jak coś to wszystkie was dziewczyny zapraszam :)

ewella90 chętnie chętnie chętnie! nie mogę się doczekać :D Maziajka zrobimy sobie zlot :D

Do góry