reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Ooo no to nawet baną masz 5 minut bo ja mieszkam w centrum Mysłowic:D swiat jest maly :D to trochę masz do mikolowa ;) ja mam lekarza na brynowie w Katowicach ;)
Dokladnie :D czesto zawozilam mame na paznokcie do centrum , jest tam też taki sklep chyba swiat dziecka :D na 1 pietrze:D moze kojarzysz? Bo nie wiem gdzie dokladnie mieszkasz[emoji14]a tak to najczesciej do Myslowic jezdze albo auchan albo teraz quickpark(pepco) :D to tez masz kawałek do tego lekarza[emoji14]tutaj te okolice to moja stała trasa od dawna ..bo wujek z ciotka na Ligocie mieszkaja , brat do szkoly chodzi na brynowie i na Rozwoju trenuje :D takze te tereny mam obeznane , z reszta tak jak Myslowice itp :o taki podróżnik ze mnie :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dokladnie :D czesto zawozilam mame na paznokcie do centrum , jest tam też taki sklep chyba swiat dziecka :D na 1 pietrze:D moze kojarzysz? Bo nie wiem gdzie dokladnie mieszkasz[emoji14]a tak to najczesciej do Myslowic jezdze albo auchan albo teraz quickpark(pepco) :D to tez masz kawałek do tego lekarza[emoji14]tutaj te okolice to moja stała trasa od dawna ..bo wujek z ciotka na Ligocie mieszkaja , brat do szkoly chodzi na brynowie i na Rozwoju trenuje :D takze te tereny mam obeznane , z reszta tak jak Myslowice itp :o taki podróżnik ze mnie :D

Ja mieszkam kolo cmentarza/szpitala nr 1, wiec nie w śródmieściu :) w Auchanie pracuje moja mama a w quick parku jeszcze nie bylam ... Ale miałam nakaz leżenia a jak juz moge wstawać to moj mąż na mnie chucha tak ze tylko autem gdzies jeździmy - a on na zakupy mnie na pewno nie weźmie :D w Pt idę tam do kina :p sklepu nie znam.. Ale nie szukalam nigdy nic dla dzieci wiec nie zwróciłam uwagi :D

Ja mieszkam kolo cmentarza/szpitala nr 1, wiec nie w śródmieściu :) w Auchanie pracuje moja mama a w quick parku jeszcze nie bylam ... Ale miałam nakaz leżenia a jak juz moge wstawać to moj mąż na mnie chucha tak ze tylko autem gdzies jeździmy - a on na zakupy mnie na pewno nie weźmie :D w Pt idę tam do kina[emoji14]sklepu nie znam.. Ale nie szukalam nigdy nic dla dzieci wiec nie zwróciłam uwagi :D
No to ci powiem ze mnie zaskoczyłaś bo teraz nie kojarze gdzie jest cmentarz ale zaraz to sobie sprawdze :D powiem ci ze w tym qp ogolnie zawsze pustki wiec jesli chce jechac do wybranego sklepu jak cropp , sinsay i reserved lub pepco to jedziemy wlasnie tam[emoji14]a tak ogolnie to silesia albo galeria katowicka[emoji14]
Dla dzieci to wlasnie te pepco jest , h&m i maly smyk :D takze jak sie chce uniknac tlumów to polecam [emoji23] w kinie jeszcze nie bylismy to mozesz napisac czy jest spoko[emoji14]jedynie w maku jak byłam na lodach to zawsze duze kolejki[emoji14]

No to ci powiem ze mnie zaskoczyłaś bo teraz nie kojarze gdzie jest cmentarz ale zaraz to sobie sprawdze :D powiem ci ze w tym qp ogolnie zawsze pustki wiec jesli chce jechac do wybranego sklepu jak cropp , sinsay i reserved lub pepco to jedziemy wlasnie tam[emoji14]a tak ogolnie to silesia albo galeria katowicka[emoji14]
Dla dzieci to wlasnie te pepco jest , h&m i maly smyk :D takze jak sie chce uniknac tlumów to polecam [emoji23] w kinie jeszcze nie bylismy to mozesz napisac czy jest spoko[emoji14]jedynie w maku jak byłam na lodach to zawsze duze kolejki[emoji14]

Dam znać jutro:D wskoczę do paru sklepów przy okazji w końcu :D a wiesz gdzie jest drugie pepco&rosmann w Mysłowicach? Kolo Tesco i biedry. To blisko tego mieszkam:p

Dam znać jutro:D wskoczę do paru sklepów przy okazji w końcu :D a wiesz gdzie jest drugie pepco&rosmann w Mysłowicach? Kolo Tesco i biedry. To blisko tego mieszkam:p
Aaaa juz wiem :D tez tam bylam pare razy[emoji14]jest tez salon meblowy bodzio? I Media expert ? W dół jak sie skręca w lewo to sie jedzie do fashion housa a w prawo to tam w twoje strony :D

Myślę sobie "pójdę szybciej bo już nie mogę usiedzieć" a tu niespodzianka. Drzwi zamknięte do kliniki zonk. Oby tylko do 14 :(

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Megan22, Pumelova, Maziajka to może spacer latem na około paprocan ? :) ja też tam bardzo lubię chodzić, wcześniej na rowerze, tam wszystko ladnie zrobili a gdyby jeszcze ta woda czysta była to by super było :D, ale macie racje w niedzielę tłumy są, my jak idziemy w niedziele na spacer to w porze obiadowej wtedy mniej ludzi ;)
Aa jak coś to wszystkie was dziewczyny zapraszam :)

reklama
Aaaa juz wiem :D tez tam bylam pare razy[emoji14]jest tez salon meblowy bodzio? I Media expert ? W dół jak sie skręca w lewo to sie jedzie do fashion housa a w prawo to tam w twoje strony :D

taaak bodzio, media wszystko :D w dół jak się skręca... to zanim się skręca to ja wcześniej mieszkam :p w domkach, za cmentarzem :) coś czuję że będziemy jeździć na jakieś spacery na paprocany! :D albo na 3stawy!

Myślę sobie "pójdę szybciej bo już nie mogę usiedzieć" a tu niespodzianka. Drzwi zamknięte do kliniki zonk. Oby tylko do 14 :(

f2w3rjjgy5cue5bk.png
najgorzej!

Megan22, Pumelova, Maziajka to może spacer latem na około paprocan ? :) ja też tam bardzo lubię chodzić, wcześniej na rowerze, tam wszystko ladnie zrobili a gdyby jeszcze ta woda czysta była to by super było :D, ale macie racje w niedzielę tłumy są, my jak idziemy w niedziele na spacer to w porze obiadowej wtedy mniej ludzi ;)
Aa jak coś to wszystkie was dziewczyny zapraszam :)

ewella90 chętnie chętnie chętnie! nie mogę się doczekać :D Maziajka zrobimy sobie zlot :D

Do góry