reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Dziś się dobrze czuje swędzą mnie tylko piersi i czuje zmęczenie ale ta jesienna aura tez nie bardzo pomaga :/

Jak jest 3+1 tzn ze 4 tydzień się rozpoczął :)
Ja dziś mam 4t5 d.

Dobrze ze dziś mi obiad odpada jedziemy do teściów to i dobrze zjem i dziadkowie Młodym się zajmą . Trochę luzu będzie i czas na zebranie energii na nowy tydzień

Czyli wszystko jasne z tymi tygodniami[emoji14]

Dorota_87 - no ta pogoda potrafi dobić i jest strasznie zmienna także najłatwiej złapać jakieś przeziębienie :( nie ma to jak obiadek u rodziców[emoji14]ja właśnie sie zbieram do moich bo K w pracy ,także wezme mu coś na wynos :D

34bw43r8u37t3olj.png

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Czyli wszystko jasne z tymi tygodniami[emoji14]

Dorota_87 - no ta pogoda potrafi dobić i jest strasznie zmienna także najłatwiej złapać jakieś przeziębienie :( nie ma to jak obiadek u rodziców[emoji14]ja właśnie sie zbieram do moich bo K w pracy ,także wezme mu coś na wynos :D

34bw43r8u37t3olj.png

U mnie dziś na przemian ulewa słońce itd :/ + ta zmiana czasu.. dlatego czas na drzemkę młodzież śpi to my też korzystamy
a co :) miłego dnia dziewczyny :*

U mnie dziś na przemian ulewa słońce itd :/ + ta zmiana czasu.. dlatego czas na drzemkę młodzież śpi to my też korzystamy
a co :) miłego dnia dziewczyny :*
U nas na szczeście bez opadów uff :) i też wlasnie wstalam po 6 czyli normalnie byloby po 7 ehh[emoji14]korzystajcie:) miłego dnia :*

Ja tez czuje sie ok.:-) nawet bardzo dobrze cycki czuje caly czas przy dotykaniu a wieczorem jak sciagam stanik to czuje jakbym miala w nich kamienie.

Chyba tez zaraz poloze sie spac bo wczoraj o 2 z pracy wrocilam...

Ale Wam dobrze Dziewczyny, że możecie iść do rodziców na obiadek [emoji5] mi pozostaje zwlec się z łóżka i zrobić coś do jedzenia [emoji5]

U nas dziś dość ładna pogoda, ale dobijające jest to, że tak szybko będzie robiło się ciemno.

Mi objawy ciążowe , póki co nie dokuczają, ale mam inny problem. Od tygodnia, odkąd dowiedziałam się o ciąży nie biorę leków przeciwalergicznych. I już nie wyrabiam z katarem. Piję wapno, ale nic mi ono nie pomaga.

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny :-) mogę dołączyć? Według moich obliczeń termin mam na 01.07, usg będę miała 09.11. To moja trzecia ciąża, która jest dla nas dużym zaskoczeniem, bo mieliśmy ja planować za jakieś 3 lata. Widocznie tak miało być :-)

Juz po drzemce myślicie że coś mi dala ? O dziwo czuje się gorzej chyba bym dziś przespała cały dzień ale nie ma tak dobrze :)

Cześć Siwa88 , gratulacje. Cóż za miła niespodzianka a reszta Twoich dzieci w jakim jest wieku ?

reklama
Dwóch synków, jeden dwa lata a drugi niecałe 8 miesięcy :-) wiec bardzo duże wyzwanie przed nami :-).
Nie mam żadnych objawów ciąży wiec jeszcze trochę nie dowierzam.
Dziś tez na szczęście do teściów na obiad wiec nie trzeba się męczyć :-)

Ostatnia edycja:
Do góry