To takim razie dzisiaj mam 5tydz 0dni jutro będzie 5tydz 1d to będzie pełne 5 tyg czyli kalendarz dobrze mi pokazuje że 6 tydzień.Mi kiedyś ktoś chyba mówił ze jak jest np . 3+2 to juz są skonczone 3 pelne tygodnie i rozpoczyna sie 4 tydzien[emoji14]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Dorota_87
Fanka BB :)
Dziś się dobrze czuje swędzą mnie tylko piersi i czuje zmęczenie ale ta jesienna aura tez nie bardzo pomaga :/
Jak jest 3+1 tzn ze 4 tydzień się rozpoczął
Ja dziś mam 4t5 d.
Dobrze ze dziś mi obiad odpada jedziemy do teściów to i dobrze zjem i dziadkowie Młodym się zajmą . Trochę luzu będzie i czas na zebranie energii na nowy tydzień
Jak jest 3+1 tzn ze 4 tydzień się rozpoczął
Ja dziś mam 4t5 d.
Dobrze ze dziś mi obiad odpada jedziemy do teściów to i dobrze zjem i dziadkowie Młodym się zajmą . Trochę luzu będzie i czas na zebranie energii na nowy tydzień
Czyli wszystko jasne z tymi tygodniami[emoji14]
Dorota_87 - no ta pogoda potrafi dobić i jest strasznie zmienna także najłatwiej złapać jakieś przeziębienie nie ma to jak obiadek u rodziców[emoji14]ja właśnie sie zbieram do moich bo K w pracy ,także wezme mu coś na wynos
Dorota_87 - no ta pogoda potrafi dobić i jest strasznie zmienna także najłatwiej złapać jakieś przeziębienie nie ma to jak obiadek u rodziców[emoji14]ja właśnie sie zbieram do moich bo K w pracy ,także wezme mu coś na wynos
Dorota_87
U mnie dziś na przemian ulewa słońce itd :/ + ta zmiana czasu.. dlatego czas na drzemkę młodzież śpi to my też korzystamyCzyli wszystko jasne z tymi tygodniami[emoji14]
a co miłego dnia dziewczyny :*
U nas na szczeście bez opadów uff i też wlasnie wstalam po 6 czyli normalnie byloby po 7 ehh[emoji14]korzystajcie miłego dnia :*U mnie dziś na przemian ulewa słońce itd :/ + ta zmiana czasu.. dlatego czas na drzemkę młodzież śpi to my też korzystamy
a co miłego dnia dziewczyny :*
Ja tez czuje sie ok.:-) nawet bardzo dobrze cycki czuje caly czas przy dotykaniu a wieczorem jak sciagam stanik to czuje jakbym miala w nich kamienie.
Chyba tez zaraz poloze sie spac bo wczoraj o 2 z pracy wrocilam...
Chyba tez zaraz poloze sie spac bo wczoraj o 2 z pracy wrocilam...
marta8989
Ale Wam dobrze Dziewczyny, że możecie iść do rodziców na obiadek [emoji5] mi pozostaje zwlec się z łóżka i zrobić coś do jedzenia [emoji5]
U nas dziś dość ładna pogoda, ale dobijające jest to, że tak szybko będzie robiło się ciemno.
Mi objawy ciążowe , póki co nie dokuczają, ale mam inny problem. Od tygodnia, odkąd dowiedziałam się o ciąży nie biorę leków przeciwalergicznych. I już nie wyrabiam z katarem. Piję wapno, ale nic mi ono nie pomaga.
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas dziś dość ładna pogoda, ale dobijające jest to, że tak szybko będzie robiło się ciemno.
Mi objawy ciążowe , póki co nie dokuczają, ale mam inny problem. Od tygodnia, odkąd dowiedziałam się o ciąży nie biorę leków przeciwalergicznych. I już nie wyrabiam z katarem. Piję wapno, ale nic mi ono nie pomaga.
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Siwa88
Cześć dziewczyny :-) mogę dołączyć? Według moich obliczeń termin mam na 01.07, usg będę miała 09.11. To moja trzecia ciąża, która jest dla nas dużym zaskoczeniem, bo mieliśmy ja planować za jakieś 3 lata. Widocznie tak miało być :-)
reklama
Siwa88
Dwóch synków, jeden dwa lata a drugi niecałe 8 miesięcy :-) wiec bardzo duże wyzwanie przed nami :-).
Nie mam żadnych objawów ciąży wiec jeszcze trochę nie dowierzam.
Dziś tez na szczęście do teściów na obiad wiec nie trzeba się męczyć :-)
Nie mam żadnych objawów ciąży wiec jeszcze trochę nie dowierzam.
Dziś tez na szczęście do teściów na obiad wiec nie trzeba się męczyć :-)
Ostatnia edycja: