reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Witaj Madzik87 :)
Rozgość się..
Teraz musi być dobrze niech to będzie szczęśliwe forum :)
Daj znać jutro jak wizyta. Ja idę w czwartek do gina bo w sierpniu poronilam.. ; (

Hej
Ja tez ide juz prawie w 7 tc, wczesniej nie chce bo bym sie stresowala za bardzo a tak juz bedzie wiadomo na 100%.

Jak tam u Was jak sie czujecie?

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
Hejo :) ja w poniedziałek będe dzwonić sie umawiać na wizyte i jestem ciekawa na kiedy dostane termin :) mam nadzieje ze nie bede musiala czekac dluzej niz 2 tygodnie[emoji14]
U mnie dzisiaj samopoczucie dużo lepsze bo katar powoli przechodzi i głowa tez juz nie boli[emoji14]a za 2 dni rozpoczynam 5 tydzień i jakichś typowych objawów raczej nie mam :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejo :) ja w poniedziałek będe dzwonić sie umawiać na wizyte i jestem ciekawa na kiedy dostane termin :) mam nadzieje ze nie bede musiala czekac dluzej niz 2 tygodnie[emoji14]
U mnie dzisiaj samopoczucie dużo lepsze bo katar powoli przechodzi i głowa tez juz nie boli[emoji14]a za 2 dni rozpoczynam 5 tydzień i jakichś typowych objawów raczej nie mam :)

U mnie dzisiaj 5tydz. i objawów też niewiadomo jakich nie mam. bol piersi chwilami bol podbrzusza. dużo białego śluzu, a tak to dobrze się czuje. zmęczona jestem. to chyba bardziej mi dokucza.

U mnie dzisiaj 5tydz. i objawów też niewiadomo jakich nie mam. bol piersi chwilami bol podbrzusza. dużo białego śluzu, a tak to dobrze się czuje. zmęczona jestem. to chyba bardziej mi dokucza.
Mnie nigdy piersi nie bolały i też mam raczej biuścik "sportowy" ale czasami mam wrażenie że ciągnie troszeczke w dół :) i o bólu podbrzusza jak na okres zapomniałam[emoji14]od czasu do czasu sie pojawia ale to jak więcej sie poruszam[emoji14]

34bw43r8u37t3olj.png

A powiedzcie mi bo na suwaczku mam 3 tydzien i 5 dzien i na bellybestfriend w kalendarzu wskazuje na 4 tydzien . Czyli jak będzie 4+1 to już jest 5 tydzien ? Jestem w tym zielona[emoji14]

A powiedzcie mi bo na suwaczku mam 3 tydzien i 5 dzien i na bellybestfriend w kalendarzu wskazuje na 4 tydzien . Czyli jak będzie 4+1 to już jest 5 tydzien ? Jestem w tym zielona[emoji14]

No mi też tak dziwnie pokazuje dzisiaj niby 5tydz 0dni ale pokazuje że 6 tydzień. wczoraj jak mi pokazywało 4tydz 6dni to niby 5tydz. pokazuje z wyprzedzeniem.

reklama
No mi też tak dziwnie pokazuje dzisiaj niby 5tydz 0dni ale pokazuje że 6 tydzień. wczoraj jak mi pokazywało 4tydz 6dni to niby 5tydz. pokazuje z wyprzedzeniem.
Mi kiedyś ktoś chyba mówił ze jak jest np . 3+2 to juz są skonczone 3 pelne tygodnie i rozpoczyna sie 4 tydzien[emoji14]

Do góry