reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Witam Nowe mamusie. Juz niewiem czy gratulowalam wszystkim,jak nie to Gratuluje.
U nas jesli bedzie wszystko ok to bedzie roznica 4 lata.w obu ciazach tez mialam ciazach Co Do plci i sie sprawdzilo ale teraz Natazie jeszcze niemam moze przyjdzie jeszcze.
Najgorsze jest ze w pracy najwczesniej moge o ciazy moze koniec grudnia powiedziec bo od 01.12 mam umowe na stale.cale szczescie niemam ciezkiej pracy ale stojaca.ale musze jakos przetrzymac listopad.najwazniejsze zeby bylo z dzidziusiem wszystko ok a reszte przetrzymam.nasza coreczka chyba oszaleje jak jej powiemy Bo Ona najlepiej chce blizniaki, Moje siostry sa blizniaczki i kuzyn mA blizniaczki no ale zobaczymy byle zdrowe ale z mezem bysmy sie cieszyli:wink:

reklama
Karo to nie jestes sama ja tez marze o blizniakach robilam bete i wyszedl przyrost 270% wiec moze sie udalo:-)

Ja na zwolnienie ide od 1 wizyty:-) w zasadzie to w czwartek ide ostatni raz.do pracy:-)

ganngov3fn22v8nj.png

Bliźniaki. wszystko podwójne. Ciężko jest mam młodsze rodzeństwo bliźniaki i pamietam jak to było jak byli mali. troszkę ciężko. Ale za to podwójna radość.

reklama
Do góry