reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Siwa gratuluje rzeczywiscie becdziesz miala pelne rece roboty..:-)tez mam ten sam.termin i tego samego dnia usg:-)

Ja tez niestety musze zrobic obiad schabowe o matko nie wiem czy dam rade tak mi nie dobrze na sama mysl.

reklama
Cześć dziewczyny :-) mogę dołączyć? Według moich obliczeń termin mam na 01.07, usg będę miała 09.11. To moja trzecia ciąża, która jest dla nas dużym zaskoczeniem, bo mieliśmy ja planować za jakieś 3 lata. Widocznie tak miało być :-)
Gratulacje i witamy :*

34bw43r8u37t3olj.png

Siwa88
O to nie lada wyzwanie z taką małą różnica wieku i trójka dzieciaczków ale później będą się razem ładnie bawić wiec będzie lżej przynajmniej tak mi się wydaje :)
Może teraz trafi się dziewczynka.. ;)

No wszyscy na to liczą że będzie dziewczynka, ale ja czuję że to będzie chłopczyk :-) przy synkach też tak czułam i się nie pomyliłam.
Co do różnicy wieku to przy dwóch synkach chcieliśmy mieć taką małą, teraz boje się jak to będzie z trójką, ale wiem że dam radę. Grunt to pozytywne myślenie :-)

Siwa ja tez juz mam przeczucia co do plci w pierwszej ciazy mi sie sprawdzilo zobaczymy czy sie sprawdzi:-)

Ja Ci zazdroszcze trojki za jednym zamachem:p u nas bedzie prawie 7.5 roku....

ganngov3fn22v8nj.png

Siwa gratulacje, i życzę corci bo chyba przy samych "chłopach" w domu druga kobietka by się przydała i przede wszystkim byłaby oczkiem w głowie tatusia [emoji8] a ty wolisz synka czy córkę? Wiadomo że najważniejsze to żeby było zdrowe ale chyba każda kobieta ma cicha nadzieję na coś... Hihibi

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

O to podobnie jak ja :) kiedy byłam w 9 tyg ciąży koleżanka zapytała mnie czy mam jakieś przeczucia co do płci . Od razu jej odpowiedziałam ze będzie chłopak i nie myliłam się ;)
Wcale Ci się nie dziwię ze się boisz[emoji14]
Ja zastanawiam się jak będzie z dwójką , trójki sobie na ten moment nie wyobrażam ale kto wie :)

A ja nie mam przeczucia, co do płci [emoji5] W pierwszej ciąży chciałam mieć córkę, no i mam. Teraz chciałabym chłopca ;)

Podziwiam, naprawdę podziwiam mamy trójki dzieci [emoji5] Zwłaszcza przy tak małej różnicy wieku. U nas będzie 8,5 roku, a u tak mam obawy. Ale to też wynija z tego, że nie mam blisko rodziców do pomocy , a mąż często w delegację wyjeżdża.

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry