reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Cześć Kobietki!

Anita7891 - witaj wśród nas [emoji3]. Gratuluję bliźniaków [emoji4] - wiadomo już jakiej są płci, czy może jednak chcecie mieć do końca niespodziankę.

Motyw balu przebierańców bomba!

Liluli - mąż z tym garażem ma rację (z dziewczynkami tak właśnie jest) [emoji1]

Wendy - jak Wam ferie upływaja?

I ja życzę wszystkim szczęśliwych i miłych Walentynek, w szczególności tym z Nas, które nie mają z tym dniem dobrych wspomnień [emoji8][emoji8][emoji8]

Cześć Dziewczyny :) jejku nie sposób to ogarnąć produkcja postow idzie pełną parą :D
Anita witaj :) kolejna mamcia z bliźniakami- fajnie :)
Lilith pochwal na się co ciekawego uszyłaś, zdrówka dla Dexa i kciuki za wizyte
Tymuniek mam nadzieję że jednak spałaś w nocy, wiem ze się denerwujesz ale weź głęboki oddech i uwierz że będzie dobrze :) trzymam &&&&&&&&
pumelova, pola wiecie i mnie by się przydało przejrzeć wszystkie zdjęcia i cos wywołać bo jednak na papierze się zdecydowanie lepiej ogląda. Musze się zmobilizować kiedyś ;)
Moja córa znowu chora, kaszle okropnie dzisiaj wizyta u lekarza i chyba pójdę na opiekę. W czwartek ma bal w przedszkolu i niestety nie pojdzie, jeszcze nie udało jej się być na żadnym co rok o tej porze jest chora :( Ja się trzymam i mam nadzieję ze mnie nic nie złapie.
Myślimy intensywnie z mężem nad imieniem ale jest ciężko ni nic nam nie pasi :/
Czytam ze trochę z was już robi zakupy dla dzidziusia a ja powiem wam ze jakos nie mam odwagi i nawet o tym nie myślę bo jeszcze kupa czasu jest.
Jakaś dzisiaj nietomna jestem musze się kawką wspmóc.
Miłego dnia :*

Ja się właśnie zagapiłam z rana i nie zdążyłam kawy zrobić do kubka :/ :( ale przynajmniej dziś koktajl owocowy mam zawsze coś do popijania przed kompem :-D

Aga u nas leci dzien za dniem.wczoraj zaliczylam,pogrzeb brata przyjaciolki,takze zaczelobsie smutmo a skoncze weselem kuzynki i takie zycie.
Na dworze lodowisko,i mroz -12 moze dzis na lodzie sankami pojezdzimy. A od jutra zaczynam objazd po przyjaciolkach kazda z malym dzidziem to maly bedzie sie mogl oswoic z bobasami:)

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

Jestem z okolic Częstochowy. Rodzić będę chyba na Blachowni.

Dla córeczki mąż wybrał imię Diana (rzymska boginii łowów, przyrody, patronka lekkich porodów) i kupuje jej ubranka w jelenie, lisy, sarenki :D Oczywiście nie może się doczekać, aż zabierze dzidzi do lasu.

Jeśli chodzi o zachcianki, to niestety też jadłabym na okrągło te chemiczne truskawki, więc muszę się ograniczać. Dałabym się pokroić za puchar lodów z owocami, bitą śmietaną i karmelowym sosem. Lodów jem dużo i pogoda wcale mi w tym nie przeszkadza. Poza tym zwykłe ziemniaki z maślanką albo zsiadłym mlekiem, koniecznie dobrze schłodzonym.

A jak tam u Was wicie gniazda? Bo ja chce oszaleć. Mam ochotę wszystko wyrzucić i zastąpić nowym, innym, ślicznym. Gust z surowego zmienił mi się na kwiecisty, pastelowy. Cieszę się, że będzie córka, bo dla córki wszystko może być śliczniejsze :D

Kika - zdrówka dla córeczki. Szkoda balu, ale zdrówko najważniejsze.

Tymuniek, bułkaasia, Lilith - trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

Wendy - jejj przykra sprawa z tym pogrzebem, a jak umierają młodzi ludzie, to już w ogóle :-(.

Fajnie, że nadrabiasz spotkania z przyjaciółkami - uwielbiam takie wizyty, gdzie obserwujesz drugie pokolenie, które także łapie ze sobą wspólny język [emoji5]

Katarzyna.anastazja - ale macie fajne motywy przewodnie pod imię córeczki [emoji4].
Co to wicia gniazda - póki co tylko w myślach wszystko układam (a jest tego trochę, bo wykańczamy dom).

Aim - a Ty kiedy urlopujesz?

reklama
Wendy - Tobie akurat kg nie są straszne , zresztą sama mówiłaś, że nie masz z ciążowym przyrostem problemu, bo bez żadnych katorzniczych diet pozbywasz się później nadmiaru - także NA ZDROWIE Kochana [emoji6][emoji3]

Do góry