One mają mała spcerowke. U nas by się nie nie sprawdził na dłużej. I za dużo ubierania wózka.
Z pielucha jest tak, jak dziecko wie o co chodzi i samo wykazuje gotowość to się działa. Ponoć nie powinno się tych momentów przegapić bo potem hest ciężej.
Truskawka ważne by się nie stresowal tym, że tak się stało. Trudno, zdarzy się. Ważne, że wie i czuje a teraz ma taki okres. A co mówi ba to, że siku? Denerwują go posiurkane pirtki?? Mój jak ma chociaż krople czy dwie to szał, żeby zmienić.. Nawet siusiaka wyciera po sikaniu.. To utrudnienie i czasem mnie irytuje ale nie śmiem marudzić na ta zaradnosc. Przy zapaleniu pęcherza mieliśmy jazdy, że wydawało mu się ze musi a nie musiał a przy siusiaku zaś się spina. A jak on sika? Na WC? Może kup mu pisuar ( dzięki Ewcia). Dzieci lubią nowości, będzie chodził do toalety jak tata w domu?
W pierwszej ciąży można piczuc późno, nie martwcie się.
Ja jąk Ewcia, nie czułam bulgotkow nigdy, od razu puki.
Aga co będziesz pirabiac??
Truskawka, jak on z piciem na noc?? To wazne, u nas się ogranicza. Od 6 tylko woda. Inaczej się zasika.
Katanka no one powinny się dostosować do niego a nie zmuszać go do niechcianego.. W dodatku w takim wieku ech.. Dziecko też musi mieć wrażenie chociaż, że każdy akceptuje jego pewne potrzeby a nie bach do jednego wora,.
Aga dziewuszka a chłopiec to rzadna różnica
Biorę się zacszycie