D
Deleted member 134305
Gość
Lilith mój sie w ogole nie przejmuje, ze sie zesikał, moze tak chodzic w mokrych spodniach, jemu to nie przeszkadza kompletnie, natomiast przebieram go od razu, bo nie chce zeby sie przeziebił. Majteczki jak ma kilka kropel to nie przebieram, bo musialabym to robic co poł godziny. Moj w ogole nie woła, ze chce siku, po prostu co jakis czas go sadzam na kibelek- do kupy mamy nocnik, do siku podkładke na wc, ale tez nieraz go sadzam na zwykla toalete i trzymam po prostu, na stojaco nie chce sikac.
Przed spaniem niestety wypija butelke mleka, bez tego nie ma szans zeby sie polozyl, bedzie plakac dopoki nie dostanie tego mleka, wiec wiem, ze bedzie problem z sikaniem dopoki bedzie ta butla :/
Ja sie troche boje, ze ma problem z nerkami czy z układem moczowym, bo u nas niestety cała moja rodzinka ma jakies problemy łącznie ze mna, napewno jak to nie przejdzie to bede musiala sie tym bardziej zainteresowac i porobic dokładniejsze badania.
Przed spaniem niestety wypija butelke mleka, bez tego nie ma szans zeby sie polozyl, bedzie plakac dopoki nie dostanie tego mleka, wiec wiem, ze bedzie problem z sikaniem dopoki bedzie ta butla :/
Ja sie troche boje, ze ma problem z nerkami czy z układem moczowym, bo u nas niestety cała moja rodzinka ma jakies problemy łącznie ze mna, napewno jak to nie przejdzie to bede musiala sie tym bardziej zainteresowac i porobic dokładniejsze badania.