Pola byli gotowi, nie naciskalam, jak umieli pokazać, że siku czy kupka to znaczyło, że wiedza. Córa szybciej kupkę robiłam do WC a syn zaś bal sid kupki i szybciej siku. Pominelismy początkowo okres nocnika, od razu na WC.
Aga haha jak moja zaczęła nursery w wieku ponad 4 lat to tez poznała tam swoją najlepsiejsza przyjaciole, która zaraz do nas przybędzie zresztą.
Początkowo było Oki ale od 1 klasy czyli oo 5 roku już jakieś drobne cudy i z czasem coraz gorzej., a wcześniej też taka cicha była, wstydliwa do tego..
Najśmieszniejsze w tym jest to, że jak ta psiapsiola przechodziła gorszy okres, będąc nie do zniesienia - ze 2 lata temu chyba, to Judyta to rozumiała, widziała ze jej zachowania, fochy itp są śmieszne po czym po jakimś czasie sama zaczęła zachowywać się tak niedorzecznie..
Do dziś tak jest. Ostatnio tamta zaczęła być zazdrosna o Judi i złe się do niej odnosić wiec Judi to komentowala w bardzo dorosły sposób. Po czym sama zaczęła się czepiać o jakieś bzdury totalnd.
Cóż..
Mamy w tv fajny program, o 4,5,6 latkach.. Widać jak myślą dziewczynki a jak chłopcy, niesamowite porównanie. Może zrobią i omstarszych..
Wendy pewnie,
Mi się wydaje, że to chyba trzeba przetrwać.. Bo i naszych nerwów szkoda..
Mam Rumikub i baardzo polecam. Faktycznie wciągające. Nabylam w ciąży z młodym
Aha gratki udanego polowkowego i miłego wypoczynku.
Widzialyscie.. Listopadowki.. Aż dziwnie się poczułam.. Żal jakiś przez chwile poczułam..
Sylver no to na pewno musze nabyć ta książkę, mam nadzieje ze będzie łatwo dostępna u nas
na pewno nie zaszkodzi a może pomóc.
Co do mężów, to mój baardzo pomaga. Ale.. On często jak coś robi to nie kończy haha, na zasadzie, myje blaty to mi chusteczki zostawi na wierzchu. Coś szykuje i nie ogarnie po.. Drażniące..
Katanka, próbowałam tego lata temu, jak jeszcze taki dzieciak był i u nas niestety częściowo działało bo minusy dalej zostały. Ale.. Czuł się bardziej doceniany i potrzebnym to było ogromnym llusem bo chętniej robił to czego nie lubił.
Truskawka, może to mała się rozciąga. Miałam w sumie mam podobne odczucia do dziś. Babka na scanie powiedziała, że to co czuje to prostujaca się mała, szczególnie jak leży miednicowo, bo dokładnie tak to odczuwam i twardnienie w tych właśnie miejscach a nie w pełnej macicy. Gdy się przestawia tez go czuje. To taki lapiacy niby ostry ale na pewno przyduszajacy ból?
Bulkasiaa no to fajowo, tyle z głowy. Musiałaś być zaskoczona
I duuzo zdrówka dla Ciebie!!
Ewcia oby jak najdłużej
U mnje jak zawsze dziś tonaa prasowania..