Witam wieczorowa pora. Ja juz w drodze na ferie. Zostawilam.mojego M samego [emoji25] a ja utyram sie z dzieciorami Sylver zazdroszcze wolnych 2 tyg tez by ki sie przydaly a tak bede walczyc ze starszym i kompem 24h na dobe bonprzeciez szkoly jie ma tobi obowiazkow brak.
A co do robienia za dzieci to ja z tych co mowie zrob to czekam 10sek i wstaje i robie sama bo mnie trafia jak widze paralitykak tory za 10min wstanie a moze i nie i jak flimong popelznie po to vo mowilam.a jest tak wyrachowany ze jak raz prosilam.zeby mi herbate zrobil to tak mi zrobila ze odechcialo mi sie do dzis. Narozlewal specjalnie wokol.kubka do kubka nalal.pol wody waciaka od herbaty jak wyciagnal.to zanim doszedl.do smieci to nakapal.w calej kuchni ja pitilem myslalam.ze go zabije jest taki zlosliwy taki niedorobiony albo taki sprytny maskara.
A co do balaganu to strasze ze zrojie zdjecie i wrzuce na fb i go oznacze na nim szok.jaki ma syf jemu nie.przeszkadza moj.M ostatnio wywiesil mu kartke nadrzwiach dobpokoju "SYFLANDIA" to byl strzal w 10.
Lilith milego szycia.
Curran twina niezla.historia ale.chociaz skorzystalas i spedzilas milo dzien