reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Ehh dziewczyny do mnie przed chwila dzwonili rodzice ze babcia dzis zmarła ;(( na dzień babci jak dzwoniłam to mówiła ze strasznie by chciała doczekać i poznać prawnusie :( bardzo sie cieszyła z mojej ciazy.
Truskawka89 współczuję i składam kondolencje dla ciebie i rodziny..Niestety tak dziwnie ten świat skonstruowany że nasi bliscy odchodzą..3maj się
Curran_twins faktycznie facetom się coś.zmienia w ciąży ;-) mój mąż jak do tej pory niezbyt interesował się moimi zakupami, tak teraz jak kupuję coś dla malucha to sam chętnie ogląda, ocenia. Nie lubi za długo rozmawiać przez tel. a dziś z zainteresowaniem słuchał mojej litanii co przywiózł kurier i czy fajne :-)

Maziajka śliczna kuchnia :-) zazdroszczę że już możesz w niej gotować :-):-) moja może w listopadzie się urealni, bo narazie mam ją tylko w głowie i z pasją maniaka oglądam sprzęt agd ;-)

Dziś miałam mieć taki pyszny obiadek... polędwiczki w sosie żurawinowym z frytkami i surówką z marchewki. Już jak je smażyłam to coś mi zapach nie podchodził, mama wąchała ale twierdziła że chyba ok, a ja jestem przewrazliwiona... i co? Po pierwszym kęsie moje piękne polędwiczki stały się luksusowym objadem naszego psa... za to nasz koci barometr dobrze działał bo jak myłam mięso, to nawet oka nie otworzył, a normalnie to mało co się nie wścieknie jak mu nie damy...

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Curran śliczne rzeczy :-)

Karo gratulacje córci!

Maziajka fajna, przestronna kuchnia. Miłego gotowania :-)

Abed pocieszyłaś mnie, że nie tylko ja jestem takim "przypadkiem" z wysokim ciśnieniem w gabinecie, w domu pomiary prawidłowe, ale i tak mam zaleconą kontrolę kardiologiczną i pakiet badań ehh

Ja też po genetycznym- na szczęście wszystko w porządku, synuś rozwija się prawidłowo :-) nie wiem jak Wam, ale mnie strasznie szybko leci już po połówkowym, a jak przyjdzie wiosna to już wogóle dni będą lecieć.

Cieszę się , że synuś zdrowy :)

Linoone, a to jak najbardziej mogą być ruchy Maluszka :-)

Teraz już nie wiem czy Morela czy Truskawka pisała, że Maluszek po milky wayu się bardziej rusza [emoji14]
Słodkie, a przede wszystkim czekolada tak właśnie działa. Nie raz tak pobudzałam Dzieciaczki w ciąży [emoji14]

Karuzela, super! Gratuluję :-)
Chyba Truskawka bo ja nie lubię milky waya:)
Ehh dziewczyny do mnie przed chwila dzwonili rodzice ze babcia dzis zmarła ;(( na dzień babci jak dzwoniłam to mówiła ze strasznie by chciała doczekać i poznać prawnusie :( bardzo sie cieszyła z mojej ciazy.
Bardzo mi przykro :* :(

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Truskawka, bardzo mi przykro :-(

Nika, także mam strasznie wyczulony nos...

Alex, super, że już wszystko dobrze :-)

Katanka, nie fajnie rodzice postępują...
Ja nie zapomnę jak byłam w ciąży z Miloszem, to od teściowej usłyszałam, że nie dość, że wrabiam K.w dziecko! (4 lata po ślubie cywilnym) to zazdroszczę siostrze i szwagierce, że mają następne i dlatego też chcę :wściekła/y::angry:

Truskawka, bardzo mi przykro :-(

Nika, także mam strasznie wyczulony nos...

Alex, super, że już wszystko dobrze :-)

Katanka, nie fajnie rodzice postępują...
Ja nie zapomnę jak byłam w ciąży z Miloszem, to od teściowej usłyszałam, że nie dość, że wrabiam K.w dziecko! (4 lata po ślubie cywilnym) to zazdroszczę siostrze i szwagierce, że mają następne i dlatego też chcę :wściekła/y::angry:

No te komentarze sa bezcenne... Nie ma znaczenia czy rodZicow czy tesciow, potrafia uprzykrzyc zycie....

reklama
Truskaweczko!
Napisze Ci w ten sposob.
Wiem co czujesz. Mi zmarla babcia chwile przed tym jak zaszlam w ciaze. Moze nie mialam z nia super relacji. Ale bardzo bylo mi zal mojego Taty. Nie wiedzialam jak mu pomoc w sytuacji. Aż okazalo sie, ze moge mu przekazac radosna nowine. To go postawilo na nogi.
Taka refleksja. Trzymaj sie!
Babcie patrza na nas z gory!

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry