reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Ehh dziewczyny do mnie przed chwila dzwonili rodzice ze babcia dzis zmarła ;(( na dzień babci jak dzwoniłam to mówiła ze strasznie by chciała doczekać i poznać prawnusie :( bardzo sie cieszyła z mojej ciazy.
Truskawka89 współczuję i składam kondolencje dla ciebie i rodziny..Niestety tak dziwnie ten świat skonstruowany że nasi bliscy odchodzą..3maj się
Curran_twins faktycznie facetom się coś.zmienia w ciąży ;-) mój mąż jak do tej pory niezbyt interesował się moimi zakupami, tak teraz jak kupuję coś dla malucha to sam chętnie ogląda, ocenia. Nie lubi za długo rozmawiać przez tel. a dziś z zainteresowaniem słuchał mojej litanii co przywiózł kurier i czy fajne :-)

Maziajka śliczna kuchnia :-) zazdroszczę że już możesz w niej gotować :-):-) moja może w listopadzie się urealni, bo narazie mam ją tylko w głowie i z pasją maniaka oglądam sprzęt agd ;-)

Dziś miałam mieć taki pyszny obiadek... polędwiczki w sosie żurawinowym z frytkami i surówką z marchewki. Już jak je smażyłam to coś mi zapach nie podchodził, mama wąchała ale twierdziła że chyba ok, a ja jestem przewrazliwiona... i co? Po pierwszym kęsie moje piękne polędwiczki stały się luksusowym objadem naszego psa... za to nasz koci barometr dobrze działał bo jak myłam mięso, to nawet oka nie otworzył, a normalnie to mało co się nie wścieknie jak mu nie damy...

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Curran śliczne rzeczy :-)

Karo gratulacje córci!

Maziajka fajna, przestronna kuchnia. Miłego gotowania :-)

Abed pocieszyłaś mnie, że nie tylko ja jestem takim "przypadkiem" z wysokim ciśnieniem w gabinecie, w domu pomiary prawidłowe, ale i tak mam zaleconą kontrolę kardiologiczną i pakiet badań ehh

Ja też po genetycznym- na szczęście wszystko w porządku, synuś rozwija się prawidłowo :-) nie wiem jak Wam, ale mnie strasznie szybko leci już po połówkowym, a jak przyjdzie wiosna to już wogóle dni będą lecieć.

Cieszę się , że synuś zdrowy :)

Linoone, a to jak najbardziej mogą być ruchy Maluszka :-)

Teraz już nie wiem czy Morela czy Truskawka pisała, że Maluszek po milky wayu się bardziej rusza [emoji14]
Słodkie, a przede wszystkim czekolada tak właśnie działa. Nie raz tak pobudzałam Dzieciaczki w ciąży [emoji14]

Karuzela, super! Gratuluję :-)
Chyba Truskawka bo ja nie lubię milky waya:)
Ehh dziewczyny do mnie przed chwila dzwonili rodzice ze babcia dzis zmarła ;(( na dzień babci jak dzwoniłam to mówiła ze strasznie by chciała doczekać i poznać prawnusie :( bardzo sie cieszyła z mojej ciazy.
Bardzo mi przykro :* :(

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Truskawka, bardzo mi przykro :-(

Nika, także mam strasznie wyczulony nos...

Alex, super, że już wszystko dobrze :-)

Katanka, nie fajnie rodzice postępują...
Ja nie zapomnę jak byłam w ciąży z Miloszem, to od teściowej usłyszałam, że nie dość, że wrabiam K.w dziecko! (4 lata po ślubie cywilnym) to zazdroszczę siostrze i szwagierce, że mają następne i dlatego też chcę :wściekła/y::angry:

Truskawka, bardzo mi przykro :-(

Nika, także mam strasznie wyczulony nos...

Alex, super, że już wszystko dobrze :-)

Katanka, nie fajnie rodzice postępują...
Ja nie zapomnę jak byłam w ciąży z Miloszem, to od teściowej usłyszałam, że nie dość, że wrabiam K.w dziecko! (4 lata po ślubie cywilnym) to zazdroszczę siostrze i szwagierce, że mają następne i dlatego też chcę :wściekła/y::angry:

No te komentarze sa bezcenne... Nie ma znaczenia czy rodZicow czy tesciow, potrafia uprzykrzyc zycie....

reklama
Truskaweczko!
Napisze Ci w ten sposob.
Wiem co czujesz. Mi zmarla babcia chwile przed tym jak zaszlam w ciaze. Moze nie mialam z nia super relacji. Ale bardzo bylo mi zal mojego Taty. Nie wiedzialam jak mu pomoc w sytuacji. Aż okazalo sie, ze moge mu przekazac radosna nowine. To go postawilo na nogi.
Taka refleksja. Trzymaj sie!
Babcie patrza na nas z gory!

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry