reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Karo tez nie raz nachodza mnie glupie mysli ale probuje sie im nie dac.Przegaduje dobie , ze przeciez i tak nie jestem w stanie nic zrobic wiec lepiej sie nie zamartwiac.

Czy Wy tez macie takie ciagle uczucie glodu? W 1 ciazy tez tak mialam nie da sie tego niczym zagluszyc:-(.Najgorsze ze ugryze kilka kesow i mi sie odechciewa...maskra.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Karo tez nie raz nachodza mnie glupie mysli ale probuje sie im nie dac.Przegaduje dobie , ze przeciez i tak nie jestem w stanie nic zrobic wiec lepiej sie nie zamartwiac.

Czy Wy tez macie takie ciagle uczucie glodu? W 1 ciazy tez tak mialam nie da sie tego niczym zagluszyc:-(.Najgorsze ze ugryze kilka kesow i mi sie odechciewa...maskra.

Na szczęście aż tak nie mam ale za to już zaczynają mnie drażnić zapachy. Wczoraj mąż pił drinka z whisky to mi strasznie śmierdziało a dziś rano pomidora nie mogłam pokroić..
A pijecie kawę ? Ja pije rano rozpuszczalna z jednej łyżeczki. Inki nie znoszę.

Dorota co do zapachow to u mnie to byl 1 objaw jeszcze przed testem.Smierdza mi strasznie ludzie ciagle czuje taki pot fujj zakupy to dla mnie katorga.

A co do kawy to pije 1 dziennie rozpuszczalna z 2 lyzeczek i jesli mnie nie odrzuci to bede pila jedna kawa dziennie na pewno nie zaszkodzi.

Ja w pierwszej ciąży tak miałam ze ciągle czułam pot ludzi to było straszne ;/ u mnie pierwszym objawem w tej ciąży to tylko powiększone piersi i kobieca intuicja ze jest coś na rzeczy ;) dobrze ze nie zawiodła

No właśnie ja też mam taki plan chyba nie ma co się dać zwariować :) uwielbiam kawę

Dorota ja w pierwszej ciszy tak nie mialam smierdziala mi zawsze lodowka tylko:D w sklepie nie.moglam przejsc obok lodowki fujjj

Co do kawy ja tez lubie taka ze spienionym mleczkiem pychaaa!!! Do sniadanis must have!

Megan22 gratulacje [emoji5]

Mitka89, trzymam kciuki za następny cykl.

U mnie z objawów póki co, to jedynie brak apetytu i od czasu do czasu takie rozpieranie w dole brzucha.
Straszny objaw, to śmierdzenie ludzi. Bez ciąży bywa nieciekawie np. w kolejce w sklepie. Nawet nie chcę myśleć, jak to może być odczuwane w ciąży :D

Kawę rozpuszczalną piję :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jak byłam w pierwszej ciąży znajomi kupili mieszkanie. jak już je wyremontowali to byliśmy zobaczyć efekty. Nie było jeszcze mebli tylko ściany łazienka zrobiona , podłogi. Mieszkanie powinno pachnieć świeżą farbą, drewnem itd a ja co czułam pot pracowników[emoji14]
Wychodząc od nich mowie do męża super mieszkanie ale ten zapach jest straszny a on jaki zapach[emoji14]
Mieszkanie ładnie zrobione ale przez pierwsze wrażenie słabe ;p
Na szczęście nie trwało to długo

Do góry