reklama
Dzięki leże właśnie i czuje że juz chyba mniej mi to serducho wali, wode tez popijam. Kawe piłam od 4 m-ca raz dziennie bo własnie niskie znowu miałam i sam gin powiedział że nie zaszkodzi..zaraz zmierze znowu
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Mała pierdoła- to "dolne" to od 90 jest "źle" reszta ok także ja też bym poczekała bo i tak nic z tym nie zrobią.Mafu zadzwoń do lekarza ale zazwyczaj jak przekracza 100 dolne i 140 górne to wtedy trzeba coś łyknąć. Pij dużo wody, odsapnij na chwilę, postaraj się nie stresować i zmierz ciśnienie jeszcze raz. No i nie pij dziś już kawy
Sorry, musiało mi się pomieszać między stronami że to nam polecaAim - ten Sinecod i Dexa Pico to dla dzieci (lilith pisała, że synke w nocy się dusił)
W ciąży nie stosowałam
Mumusia_Muminka
Fanka BB :)
Witam poniedziałkowo !
Nadrabiam z dwóch dni także przepraszam, że z takim opóźnieniem dopiero odpowiedź
Z tym spaniem to się już robi naprawdę problem, tu coś przeszkadza, tu pobolewa a tu kłuje, znajdzie się odpowiednią pozycję a tu dziecko buszuje w brzuchu tak, że też się usnąć nie da Także w wolnym czasie poszukam tej poduszki rogala co pisałyście....
Dzisiaj mam w planach pójście na ten kurs Bezpieczny Maluch i w końcu na basen Dam znać po powrocie jak było.
Maziajka,, Aga - jasne kolory mebli, a w szczególności w kuchni to raczej dobry pomysł bo rzeczywiście nawet kurz jest mniej widoczny. Ja też powoli szukam kuchniowych inspiracji
Jakieś konkretne marki mebli byście poleciły ??
ewella90 - przykro mi, że tego typu sytuacje kojarzą Ci się z tym Świętem. Co nie zmienia faktu, że można ten dzień spędzić wspólnie z drugą połówką. Trzymaj się !
Chybra - na poprawę humoru i aby odwzorować to jak się czujemy (szczególnie w poniedziałek)
A z tym palmersem to dłużej nawilżenie trzyma moim zdaniem balsam lub krem niż oliwka....
Lilith - ta chmurka ostatnia wygląda super !
kika333 - czuję małe raz pośrodku raz po prawej a raz po lewej stronie. Choć widzę, że najbardziej upodobało sobie prawą stronę bo tam najczęściej mi buszuje
curran_twins - nie orientujesz się jak ta aplikacja wish wygląda w przypadku zakupów z Polski ??
Nadrabiam z dwóch dni także przepraszam, że z takim opóźnieniem dopiero odpowiedź
Z tym spaniem to się już robi naprawdę problem, tu coś przeszkadza, tu pobolewa a tu kłuje, znajdzie się odpowiednią pozycję a tu dziecko buszuje w brzuchu tak, że też się usnąć nie da Także w wolnym czasie poszukam tej poduszki rogala co pisałyście....
Dzisiaj mam w planach pójście na ten kurs Bezpieczny Maluch i w końcu na basen Dam znać po powrocie jak było.
Maziajka,, Aga - jasne kolory mebli, a w szczególności w kuchni to raczej dobry pomysł bo rzeczywiście nawet kurz jest mniej widoczny. Ja też powoli szukam kuchniowych inspiracji
Jakieś konkretne marki mebli byście poleciły ??
ewella90 - przykro mi, że tego typu sytuacje kojarzą Ci się z tym Świętem. Co nie zmienia faktu, że można ten dzień spędzić wspólnie z drugą połówką. Trzymaj się !
Chybra - na poprawę humoru i aby odwzorować to jak się czujemy (szczególnie w poniedziałek)
A z tym palmersem to dłużej nawilżenie trzyma moim zdaniem balsam lub krem niż oliwka....
Lilith - ta chmurka ostatnia wygląda super !
kika333 - czuję małe raz pośrodku raz po prawej a raz po lewej stronie. Choć widzę, że najbardziej upodobało sobie prawą stronę bo tam najczęściej mi buszuje
curran_twins - nie orientujesz się jak ta aplikacja wish wygląda w przypadku zakupów z Polski ??
Załączniki
sylver80
Sylver oooo super ja tez chodzę do niego do sofimedu mnie sie podoba ze wizyta trwa długo i wszystko dokładnie tłumaczy, zawsze mówi ze jakby sie coś działo to mam dzwonić do niego. Kiedy masz u niego wizytę? Ja idę 18 lutego na połówkowe
Mam dokładnie takie same odczucia I, ale numer, też miałam być na wizycie 18.02, ale ze nas w ten weekend nie ma w Krakowie, będę tydzień później. A połówkowe będę miała robione 16. w ramach NFZ w Volumed, to chyba kontynuowacja programu dla geriatrycznych matek, bo tam miałam test Papp-a
Edit: to miał być cytat postu Truskawki
Mam dokładnie takie same odczucia I, ale numer, też miałam być na wizycie 18.02, ale ze nas w ten weekend nie ma w Krakowie, będę tydzień później. A połówkowe będę miała robione 16. w ramach NFZ w Volumed, to chyba kontynuowacja programu dla geriatrycznych matek, bo tam miałam test Papp-a
Edit: to miał być cytat postu Truskawki
Morela_87
Kawa nie jest szkodliwa w ciąży generalnie w małych ilościach. Ale jeśli jest za wysokie ciśnienie to nie zaleca się. Ja choruję na nadciśnienie tętnicze i kawy nie pije raczej bo mi skacze ciśnienie.Dzięki leże właśnie i czuje że juz chyba mniej mi to serducho wali, wode tez popijam. Kawe piłam od 4 m-ca raz dziennie bo własnie niskie znowu miałam i sam gin powiedział że nie zaszkodzi..zaraz zmierze znowu
No może dlatego , że ja generalnie choruje od paru lat na nadciśnienie tętnicze to mam od lekarza nakaz brania podwójnej dawki dopiero przy 100.Mała pierdoła- to "dolne" to od 90 jest "źle" reszta ok także ja też bym poczekała bo i tak nic z tym nie zrobią.
Sorry, musiało mi się pomieszać między stronami że to nam poleca
sylver80
No dobra, wróciłam... Mam jednak sporo jeszcze do nadrobienia, bo pomimo Wi-Fi w hotelu, to i tak cały czas poza byliśmy. Kaszel prawie wyleczyłam, za to po całej sobocie w cholernym Luwrze jestem rozłożona na maksa W jednej sali zimno, w drugiej ciepło, i tak przez prawie 8 godzin. Tak, 8 godzin w jednym muzeum, a i tak zobaczyliśmy może z 20%. Francuskie cwaniaki nie robią biletów tematycznych, tylko trzeba płacić za całość, choć to jest nierealne do zobaczenia w jeden dzień. Zakwasy mam do dziś
Zaraz wrzucę na wątek zakupowy małe cacko dla naszej Zosi, na które naciągnęłam Krystiana A co, w końcu to światowa stolica mody!
Teraz uwaga, chwalę się
To my, zakochańce na najpiękniejszej kolacji w życiu (a po restauracjach chodzimy non stop) - 59 piętro z widokiem na Paryż, a przy tym takie jedzenie, że do tej pory dostaję ślinotoku (zupa z homarów itp)
Zaraz wrzucę na wątek zakupowy małe cacko dla naszej Zosi, na które naciągnęłam Krystiana A co, w końcu to światowa stolica mody!
Teraz uwaga, chwalę się
To my, zakochańce na najpiękniejszej kolacji w życiu (a po restauracjach chodzimy non stop) - 59 piętro z widokiem na Paryż, a przy tym takie jedzenie, że do tej pory dostaję ślinotoku (zupa z homarów itp)
Załączniki
reklama
Mamusia zazdro basenu, powalczę z dziadem i tez chce iść. Używasz jakiegoś zabezpieczenia? Tampon i czopek profilaktyczny np? Albo są specjalne tampony... nie wiem czy będziesz umiała mi odp albo moze Aim. Ale czy taki tampon realnie jest ochrona przed syfem basenowym?
Sylver pieknie! Na zdjęciach bardzo wydajesz mi sie podobna do Marleny z bloga makoweczki
Sylver pieknie! Na zdjęciach bardzo wydajesz mi sie podobna do Marleny z bloga makoweczki