reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Hymmm wesela. Z chęcią bym się pobawiła na jakimś. W sierpniu mam mojej siostry ciotecznej i bliskiego kolegi i nie wiem jak to będzie, nie chcę brać tam dzieci więc może pojadę autem w te i we wte, a mąż zostanie w domu? No zobaczymy.
Boże jaka ta pogoda dołująca, z synusiem na spacerze byliśmy, spaghetti zjedliśmy i teraz może się prześpię.

reklama
Inka hmm po zwykłej maszynce to dziwne, ja bym ich w takim razie nie goliła jakiś czas, teraz zima to i tak nie widać :p a napewno ta skóra troszkę odpocznie

Co do wesel my nie mamy w tym roku na szczęście żadnego, ale mam zjazd rodzinny na 80 osób w weekend majowy :p w dodatku ok 300 km od nas, tylko będziemy mieć pokój wynajęty wiec bede sie mogła położyć kiedy bede chciała.

ja wesele mam w sierpniu kuzynki męża ;) ale to jeszcze pikuś bo w czerwcu będę mieć egzaminy końcowe a w lipcu pierwszej połowie obronę :D także od czerwca będę już pewnie z mężem jeździć ze spakowaną torbą na porodówkę ;)

Mafu - będziemy trzymać za Ciebie kciukasy. A nie możesz / nie chcesz przełożyć obrony na wrzesień?

Truskawka - pamiętam o tym Twoim zjeździe majowym - Wrocław, prawda [emoji6]?

Morela - kochliwy ten Twój Teść [emoji3]. Tesciowa też jedzie [emoji6]
A tak na serio - fajnie, że w każdym wieku ludzie potrafią się uszczęśliwić, i przede wszystkim mogą odnaleźć swoją drugą połówkę. Najgorzej to tkwić w nieszczęśliwych związkach, w których brakuje zrozumienia i szacunku ...

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Widze ze imprezy w temacie to my poza tym weselem za 3 tyg to jeszcze 4 komunie naszych chrzesniakow i chrzest kolejnego chrzesniaka no i potem chrzest Wiktora naszego i mam nadzieje,ze to bedzie koniec imprez poki co[emoji13]
My wlasnie skonczylismy sprzatac a wieczorem zabieram sie za gulasz z grzybkami na jutro. A gesine kiedys musze sprobowac zrobic kusi mnie ale boje sie zeby suchar nie wyszedl ;)

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

Mafu - będziemy trzymać za Ciebie kciukasy. A nie możesz / nie chcesz przełożyć obrony na wrzesień?

Truskawka - pamiętam o tym Twoim zjeździe majowym - Wrocław, prawda [emoji6]?

Morela - kochliwy ten Twój Teść [emoji3]. Tesciowa też jedzie [emoji6]
A tak na serio - fajnie, że w każdym wieku ludzie potrafią się uszczęśliwić, i przede wszystkim mogą odnaleźć swoją drugą połówkę. Najgorzej to tkwić w nieszczęśliwych związkach, w których brakuje zrozumienia i szacunku ...

Mój teść ma 53 lata i od 12 z drugą żoną tylko teraz kościelny biorą bo ona taka katoliczka. Lubię ich i mój mąż ma być świadkiem więc musimy jechać. Jak to tak świadek bez żony na ślubie własnego ojca. Także musimy jechać a małego miesięcznego nie zostawię u mamy na weekend.

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Skoro temat wesel, to ja mam jedno wesele w tym roku. 22.07 [emoji12]termin mam na 15.07...odmowilam na wstepie...czy ktoras z Was inaczej by do tego podeszla?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Skoro temat wesel, to ja mam jedno wesele w tym roku. 22.07 [emoji12]termin mam na 15.07...odmowilam na wstepie...czy ktoras z Was inaczej by do tego podeszla?

U mnie wesele jest 21 lipca a termin mam na 13lipca i takze odmówiła..niestety ale niewyobrazam sobie siebie z malenstwem na takiej imprezie gdzie wszyscy się bawią (a ja dopiero zapoznaje się z malenstwem i co rusz świece biustem by je nakarmic) trochę mi szkoda no ale czasem trzeba z czegoś zrezygnować..

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie wesele jest 21 lipca a termin mam na 13lipca i takze odmówiła..niestety ale niewyobrazam sobie siebie z malenstwem na takiej imprezie gdzie wszyscy się bawią (a ja dopiero zapoznaje się z malenstwem i co rusz świece biustem by je nakarmic) trochę mi szkoda no ale czasem trzeba z czegoś zrezygnować..

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Tez tak wlasnie mysle! Cycki do ziemi, pipka/brzuch jak po wojnie i wez uczestnicz w weselu z dzieckiem, ktore potrzebuje ciszy[emoji1] wiadomo, ze my mozemy sie czuc tez wybornie nastawione na nowe wyzwania (watpliwe), swiezak natomiast nie koniecznie[emoji38]
Druga kwestia...do 21-22.07 to my tez mozemy byc jeszcze na ostatnich nogach

reklama
Aaggaa i Alex - ja będąc 2 tyg po porodzie również miałam ślub i wesele u przyjaciół. Na ślub i wesele poszedł sam mój M (kilku jego kumpli było samych, więc nie było mu głupio), natomiast na poprawinach zjawilismy się w komplecie w trójkę (na 2-3 h). Nie było mi jednak komfortowo - cycki jak u dojnej krowy. Wcześniej sciaglam mleko do buteleczki, więc nie musiałam publicznie karmić małej ale mimo to.. Za głośno było, tłum podpitych "wujkow" chciał się z nią witać, więc nachuchali w nią ile wlezie, ciocie w kolejce stały co by na ręce moc wziąść lub pobujac (nic z tego im nie wyszło [emoji14]), itd..
Także dobrze robicie, że rezygnujecie [emoji5].

Ostatnia edycja:
Do góry