reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Hymmm wesela. Z chęcią bym się pobawiła na jakimś. W sierpniu mam mojej siostry ciotecznej i bliskiego kolegi i nie wiem jak to będzie, nie chcę brać tam dzieci więc może pojadę autem w te i we wte, a mąż zostanie w domu? No zobaczymy.
Boże jaka ta pogoda dołująca, z synusiem na spacerze byliśmy, spaghetti zjedliśmy i teraz może się prześpię.

reklama
Inka hmm po zwykłej maszynce to dziwne, ja bym ich w takim razie nie goliła jakiś czas, teraz zima to i tak nie widać :p a napewno ta skóra troszkę odpocznie

Co do wesel my nie mamy w tym roku na szczęście żadnego, ale mam zjazd rodzinny na 80 osób w weekend majowy :p w dodatku ok 300 km od nas, tylko będziemy mieć pokój wynajęty wiec bede sie mogła położyć kiedy bede chciała.

ja wesele mam w sierpniu kuzynki męża ;) ale to jeszcze pikuś bo w czerwcu będę mieć egzaminy końcowe a w lipcu pierwszej połowie obronę :D także od czerwca będę już pewnie z mężem jeździć ze spakowaną torbą na porodówkę ;)

Mafu - będziemy trzymać za Ciebie kciukasy. A nie możesz / nie chcesz przełożyć obrony na wrzesień?

Truskawka - pamiętam o tym Twoim zjeździe majowym - Wrocław, prawda [emoji6]?

Morela - kochliwy ten Twój Teść [emoji3]. Tesciowa też jedzie [emoji6]
A tak na serio - fajnie, że w każdym wieku ludzie potrafią się uszczęśliwić, i przede wszystkim mogą odnaleźć swoją drugą połówkę. Najgorzej to tkwić w nieszczęśliwych związkach, w których brakuje zrozumienia i szacunku ...

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Widze ze imprezy w temacie to my poza tym weselem za 3 tyg to jeszcze 4 komunie naszych chrzesniakow i chrzest kolejnego chrzesniaka no i potem chrzest Wiktora naszego i mam nadzieje,ze to bedzie koniec imprez poki co[emoji13]
My wlasnie skonczylismy sprzatac a wieczorem zabieram sie za gulasz z grzybkami na jutro. A gesine kiedys musze sprobowac zrobic kusi mnie ale boje sie zeby suchar nie wyszedl ;)

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

Mafu - będziemy trzymać za Ciebie kciukasy. A nie możesz / nie chcesz przełożyć obrony na wrzesień?

Truskawka - pamiętam o tym Twoim zjeździe majowym - Wrocław, prawda [emoji6]?

Morela - kochliwy ten Twój Teść [emoji3]. Tesciowa też jedzie [emoji6]
A tak na serio - fajnie, że w każdym wieku ludzie potrafią się uszczęśliwić, i przede wszystkim mogą odnaleźć swoją drugą połówkę. Najgorzej to tkwić w nieszczęśliwych związkach, w których brakuje zrozumienia i szacunku ...

Mój teść ma 53 lata i od 12 z drugą żoną tylko teraz kościelny biorą bo ona taka katoliczka. Lubię ich i mój mąż ma być świadkiem więc musimy jechać. Jak to tak świadek bez żony na ślubie własnego ojca. Także musimy jechać a małego miesięcznego nie zostawię u mamy na weekend.

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Skoro temat wesel, to ja mam jedno wesele w tym roku. 22.07 [emoji12]termin mam na 15.07...odmowilam na wstepie...czy ktoras z Was inaczej by do tego podeszla?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Skoro temat wesel, to ja mam jedno wesele w tym roku. 22.07 [emoji12]termin mam na 15.07...odmowilam na wstepie...czy ktoras z Was inaczej by do tego podeszla?

U mnie wesele jest 21 lipca a termin mam na 13lipca i takze odmówiła..niestety ale niewyobrazam sobie siebie z malenstwem na takiej imprezie gdzie wszyscy się bawią (a ja dopiero zapoznaje się z malenstwem i co rusz świece biustem by je nakarmic) trochę mi szkoda no ale czasem trzeba z czegoś zrezygnować..

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie wesele jest 21 lipca a termin mam na 13lipca i takze odmówiła..niestety ale niewyobrazam sobie siebie z malenstwem na takiej imprezie gdzie wszyscy się bawią (a ja dopiero zapoznaje się z malenstwem i co rusz świece biustem by je nakarmic) trochę mi szkoda no ale czasem trzeba z czegoś zrezygnować..

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Tez tak wlasnie mysle! Cycki do ziemi, pipka/brzuch jak po wojnie i wez uczestnicz w weselu z dzieckiem, ktore potrzebuje ciszy[emoji1] wiadomo, ze my mozemy sie czuc tez wybornie nastawione na nowe wyzwania (watpliwe), swiezak natomiast nie koniecznie[emoji38]
Druga kwestia...do 21-22.07 to my tez mozemy byc jeszcze na ostatnich nogach

reklama
Aaggaa i Alex - ja będąc 2 tyg po porodzie również miałam ślub i wesele u przyjaciół. Na ślub i wesele poszedł sam mój M (kilku jego kumpli było samych, więc nie było mu głupio), natomiast na poprawinach zjawilismy się w komplecie w trójkę (na 2-3 h). Nie było mi jednak komfortowo - cycki jak u dojnej krowy. Wcześniej sciaglam mleko do buteleczki, więc nie musiałam publicznie karmić małej ale mimo to.. Za głośno było, tłum podpitych "wujkow" chciał się z nią witać, więc nachuchali w nią ile wlezie, ciocie w kolejce stały co by na ręce moc wziąść lub pobujac (nic z tego im nie wyszło [emoji14]), itd..
Także dobrze robicie, że rezygnujecie [emoji5].

Ostatnia edycja:
Do góry