reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

A okolice Garwolina to jaka miejscowość? Ja pochodzę z Puław wiec tez znam te tereny :)

Aga ale super ze Cie docenili

Garwolin, Puławy?? W końcu coś bliżej mnie... ja jak już pisałam jestem z Lublina :)

Kasiulka mam pytanie - z jakiej aplikacji korzystasz robiąc zdjęcia? Z jakiejś ciążowej czy jak??? Bo Sama bardzo chciałbym mieć podobne tzn tak fajnie opisane i łatwo byłoby je później uporządkować :)

reklama
Wzielam apap. Poddalam sie
Zastanawia mnie wciaz ten kaszel z wnetrza. Tchawica? Oskrzela? Na pewno nie gardlo.
No coz zostaje herba z cytryna i miodem.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Już nie ma o co, to było ponad 7 lat temu, a do tego to moja druga i ostatnia ciąża ;) przeżyjemy.
Szkoły rodzenia tutaj nie ma, a przynajmniej nie słyszałam,żeby była. I tak bym nie poszła. W pierwszej ciąży też nie chodziłam do szkoły rodzenia. Mogą tam mówić co chcą, a natura i tak zrobi swoje [emoji14]
Ale jak ktoś lubi spotkania w grupach,to pewnie fajnie pochodzić, porozmawiać, czegoś się dowiedzieć, ja to jestem w tych kwestiach anty. Żadna dla mnie szkoła, szkolenia itp.

Denerwuje mnie dzisiaj wszystko, źle się ten dzień skończy dla niektórych ;)
Paulinaa mnie położna proponowała szkołę rodzenia..ale stwierdziłam że skoro jedno już urodziłam to i wiem co i jak..także niebede sobie tym zawracać głowy..Ale gdybym była w Polsce i było by to moje pierwsze dzieciątko to fajnie pójść choćby poznać inne przyszłe mamusie z okolicy..

Mnie ostatnio położna pytała ile krwi straciłam przy pierwszym porodzie czy niemam jakiegoś świstka gdzie jest to odnotowane..jednakże nic takiego niemam..to stwierdziła że skontaktuje się ze szpitalem gdzie rodzilam tam na pewno w aktach wszystko jest..Może i w twoim wypadku w szpitalnych aktach znajdą się te informacje..

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam i buziaki

Aga Opałkowa Chatę nie było dane mi odwiedzić bo jak tam uderzam to nie ma miejsca więc na pewno to o czymś świadczy. A co do Kurnej to jedzenie nasączone jest starym przepalonym tłuszczem i ogólnie człowiek wychodzi z tego miejsca jak spalona śmierdząca frytka. . . Po rewolucji Gessler chwale sobie Aniołka. I ostatnio to tylko tam bywam.

Paulina niestety nie mam wanny tylko prysznic i odpada relaks w wodzie...

Dziewczyny macie jakieś sposoby na wzrastające włosy po goleniu? Niestety mam ten problem. Peeling odpada bo nie działa.

Miłego dnia życzę!!!

A czego używasz do depilacji? Jeśli depilatora elektrycznego to jedyny sposób to na jakiś czas odstawić, ja używam na przemian depilatora i zwykłej golarki i nic takiego mi sie nie robi. Jeśli masz ciemne włosy to moze po ciazy warto zainwestować w depilacje laserowa? Ja mam philips lumea i na ciemne włosy super działa, tylko na nogach mam jasne i tam nie używam

A czego używasz do depilacji? Jeśli depilatora elektrycznego to jedyny sposób to na jakiś czas odstawić, ja używam na przemian depilatora i zwykłej golarki i nic takiego mi sie nie robi. Jeśli masz ciemne włosy to moze po ciazy warto zainwestować w depilacje laserowa? Ja mam philips lumea i na ciemne włosy super działa, tylko na nogach mam jasne i tam nie używam
Ja czy używam depilatora czy maszynki mam z tym problem :/

AAggAA88 bardzo fajny kolor. Mam właśnie granatowe a teraz chce coś jasnego.
Morela wiem że już pisałaś, ale nie mogę znaleźć, ile tego dopegytu bierzesz? Ponoć tętno u ciężarnej do 110 w spoczynku jest ok. Tak mi ostatnio kardiolog powiedział. Ja to chyba osiwieje jak mi będzie skakać. Przez przejścia z sercem jestem mega wyczulony. Nawet pauzy czy podwójne uderzenia czuję.
Curran_twins koszulka super. Jak coś kupisz to wrzuć koniecznie, mam wesele ostatni weekend kwietnia. Ja też 42 i planuje coś obcislego bo w takich odcinanych pod biustem to jak szafa 3-drzwiowa i bez ciąży wyglądam.
Lilith ja jak się położę to właśnie czuję swój puls na brzuchu. Bo dzidzia ostatnio nie za bardzo czuję. Ale nie miałam żadnej wolnej chwili żeby "ponasluchiwac "
Aga_k_m ja robię 5 raz gesine. Prosta jest i wychodzi pyszna-przynajmniej do tej pory, z szarą renetą jest mniam.
Angie to będzie fajna impreza, zawsze tak jest jak się nie chce iść :).

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Aga No szkoda ze nie konkretne pieniazki, ale myśle ze na waciki zawsze będziesz do przodu ;)

Mafu jak masz od kogo pożyczyć piłkę na troszkę to spróbuj mi osobiście nie podchodzą ćwiczenia

Co do sukienek to jak nie macie problemów z sh to polecam. U mnie bardzo dużo całkiem fajnych jest. Nie koniecznie ciążowe, ale przeróżne obcisłe, odcinane pod biustem..

Zonagraja jakaś darmowa baby Pictures. Szału nie ma, ale akurat można zmiejszyc zdjecie tak żeby dodać na bb

A my właśnie wróciliśmy z muzeum ewolucji

Załączniki

• IMG_4484.JPG
    IMG_4484.JPG
    247 KB · Wyświetleń: 121
AAggAA88 bardzo fajny kolor. Mam właśnie granatowe a teraz chce coś jasnego.
Morela wiem że już pisałaś, ale nie mogę znaleźć, ile tego dopegytu bierzesz? Ponoć tętno u ciężarnej do 110 w spoczynku jest ok. Tak mi ostatnio kardiolog powiedział. Ja to chyba osiwieje jak mi będzie skakać. Przez przejścia z sercem jestem mega wyczulony. Nawet pauzy czy podwójne uderzenia czuję.
Curran_twins koszulka super. Jak coś kupisz to wrzuć koniecznie, mam wesele ostatni weekend kwietnia. Ja też 42 i planuje coś obcislego bo w takich odcinanych pod biustem to jak szafa 3-drzwiowa i bez ciąży wyglądam.
Lilith ja jak się położę to właśnie czuję swój puls na brzuchu. Bo dzidzia ostatnio nie za bardzo czuję. Ale nie miałam żadnej wolnej chwili żeby "ponasluchiwac "
Aga_k_m ja robię 5 raz gesine. Prosta jest i wychodzi pyszna-przynajmniej do tej pory, z szarą renetą jest mniam.
Angie to będzie fajna impreza, zawsze tak jest jak się nie chce iść :).

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Biorę 1 dziennie. Jeśli zacznie mi się ciśnienie 140/100 to mam brać 3xdzoennie. Na razie ciśnienie mam książkowe.

f2w3rjjgy5cue5bk.png

reklama
Co do wrastajacych wloskow to ja po 18 latach golenia depilatorem nie mam juz takiego problemu wlosy sa tak slabe i takch nie malo ze naprawde sporadycznie cos tam nie wyrosnie[emoji6]

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

Do góry