reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Widzę ze większość z nas ma sporo wesel w tym roku, ja tez mam i wesele i komunie wiec imrezowo. Co do wesela to sama nie wiem co zrobic termin na 14.07 wesele pod koniec sierpnia b.dobrej kolezanki. Co zrobic? Jakos kiepsko sie widze szalejaca miesiac po porodzie odmówić tez mi glupio i poki co tak sobie sama rozkminiam co z tym fantem zrobimy.
Powiem wam ze moje dziecie jakies malo aktywne dzisiaj juz sir zaczelam denerwowac ale mam nadzieje ze jest ok.
Przepraszam ze nie odnoszę sie do kazdej z was alretego jest masa musze was nadrobić.
W watku wizytowo-badaniowym padlo pytanie czy to bedzie moje 1 dziecko, otoz mam juz corcie :) bedzie 6 lat roznicy miedzy nimi

reklama
Dziewczyny a ja umieram( tak się kiepsko czuję) na własne życzenie..zjadłam dziś kapsalon..tak się objadłam ze teraz czuję się jakbym conajmniej słonia pochłonęła..Odczuwam okropną cięzkosc na żołądku..ehh

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Zrówka dzieczyny :) mnie też dopadło :( tylko biegunka... na szczęście tylko pół dnia :( ale się źle czułam teraz już trochę lepiej się czuję :) ale pół dnia z głowy ....

Asiu wszystkiego co najlepsze, spełnienia!!
Alex musiałam wyguglac co Ty tam zjadłaś :)
Aga zdrowka! Nie daj sie
Hehe myślałam że to znane danie..wytłumaczę tym które niewiedzą..jest to coś podobnego do kebaba tyle że nie w bułce a na frytkach..zapiekane z serem..Naszlo mnie..niezbyt zdrowo..kaloryczne..i teraz cierpię..

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejka laski.

Czytam i czytam i juz się pogubilam co i komu ,ale podejmę to wyzwanie hehe.

Joanna84 wszystkiego najlepszego, samych radości i zdrówka Tobie i Mikusiowi, niech zdrowo rośnie [emoji324][emoji512][emoji324]

Odnośnie wesel i innych imprez to ja mam termin na 27 czerwca i tak komunię w maju w Wiedniu i tutaj sama nie wiem co zrobić, zobaczę jak będę się czula, bo to będzie równo miesiąc przed porodem i wesele 4 sierpnia, ale chyba się wybiorę chociaż na troszkę, bo to nasz dobry przyjaciel

Aaggaa zdrówka, wskakuj pod kolderke

Alex ja też rodziłam w Hadze prawie 8 lat temu i udało mi się w sumie obejść bez kramzorg [emoji6] mama przyleciała na dwa pierwsze tygodnie,ale pamiętam, że ze szpitala nie chcieli mnie wypuścić, bo nie miałam właśnie wybranej kramzorg i musiałam w niedzielę położna swoją łapać żeby wytłumaczyła co i jak.

Paalina ja mam problem w druga stronę. .. nie nam żadnej dokumentacji z porodu w Holandii i mam nadzieję, że nie będzie potrzebna, bo no idea skąd ja ha wytrzasne

Jeśli chodzi o szkole rodzenia to sama nie wiem, czy powinnam iść, niby jedno dziecko mam, ale w sumie 8 lat różnicy to może by się przydało co nieco odświeżyć [emoji6] na Madalińskiego jest jakaś weekendowa to może w jeden weekend z mężem się wybiorę

Ja siary tez jeszcze nie mam,ale za to brzuch mi taki wyskoczył. ..masakra, no i waga się posunela buuuu

Aga_k_m gratuluję i po cichu przyznam się, że mi też w ciąży udało się coś dostać [emoji6] niewiele tez ale zawsze coś [emoji38] jeszcze dojdzie 500+ żyć nie umierać

Paalinaa ja też lubię kąpiele i w sumie codziennie chociaż na chwilkę wyciągam się w wannie

Angie_90 ja też Wawy [emoji6]

Dobra idę coś kolacyjnie przekasic i lodów mi się chce, dziś mąż zapasy zrobił [emoji6] moje ulubione pistacjowe hmmm może to będzie kolacja [emoji48]

Do góry