reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

ŻonaGraja- mnie też przed ciążą pobolewała ale do rzadkości a teraz to regularnie i to boli przez 2-3 dni tydzien dwa przerwy i znowu..

Kasiulka- ja przed ciążą chodziłam miedzy innymi na fitball także wiem co i jak, a jedynie podpatrzec musze ktore teraz moge robic. I moze do samego siedzenia mi sie przyda jak prace pisze..bo po paru godzinach pisania mimo przerw czuje jakby mi tak wszystko skostniało i pupa mega boli
Cudne zdjęcie ;)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam się weekendowo :)
Widzę, że przewinął się temat wesel. Ja w tamtym roku miałam wysyp w rodzinie. W tym roku mam jedno, ale bardzo ważne. Rodzony brat się hajta w czerwcu, już się martwię, co ja wtedy na siebie założę. nawet dziś śniło mi się to wesele. Mój mąż się świetnie bawił, pił i tańcował ze wszystkimi a ja byłam zdana sama na siebie :/ Mam nadzieję, że sen się na odwrót sprawdzi, to znaczy będę się dobrze czuć i świetnie bawić :)

Bulkaasia wypoczywaj, należy Ci się :)

Kasiulka a pamiętasz może w jakim trybie odbywały się zajęcia na Karowej? Chciałabym tam rodzić, ale mieszkam pod Warszawą i nie wiem czy dojazdy nie będą zbyt uciążliwe. Zwłaszcza dla pracującego męża...

Mafu889, budowa ciężka sprawa, ale warto walczyć. My z mężem bardzo zbliżyliśmy się podczas wspólnej pracy. Przeprowadziliśmy się miesiąc temu, ale cały czas wykańczamy dół. Nie chcieliśmy już za wynajem płacić.

Witam Was, jak ciezko jest wszystko nadrobic jezeli nie bylo kogos kilka dni. Tempo pisania jest tu zawrotne :-)
Ja od 2 dni zasypiam na stojaco, kawa nie pomaga, cisnienie w normie..Dobrze,ze jeste od wczoraj na urlopie..
Co do l4 planuje od kwietnia, juz sie martwie, co bede robic. Szukam nowego hobby.
Widze, ze pojawil sie temat wesel. U mnie moja szwagierka ma 9 czerwca, ale nie wiem czy sie wybiore, bo to prawie 200 km ode mnie i jakos sie waham. Zreszta to zalezy od samopoczucia. Pewnie wielorybkiem wtedy bede :-)

Dzięki Kasiulka! Wchodziłam na ich stronę, ale nie znalazłam takiej dokładnej rozpiski. Muszę z mężem pogadać, ale jeżeli zajęcia trwają 3 godz, to pewnie najpóźniej koło 18 się zaczynają. Nie ma szans żebyśmy na tą godzinę dojechali.

Agniesiam86, ja właśnie 10. mam brata :) Planujemy wynająć pokój na sali gdzie będzie wesele, żebym mogła wymknąć się odpocząć :)

Ika, agniesia - w czerwcu to moze być wyzwanie, ale będziecie ślicznie wyglądać :D ika ja właśnie zalatwilam sobie pokój ale i tak maja miec wynajęte. U mnie to bedzie w kwietniu 29 tc ale obawiam sie ze tempo w jakim przybieram na wadze wymyka sie spod kontroli ;-)

Ja za to mam wesele mojego teścia w sierpniu.. więc będziemy musieli jechać z miesięcznym dzieckiem i 7 latką kawał drogi do Poznania z Bydgoszczy. Na szczęście teściu nam wynajął pokój w hotelu , w którym jest to wesele więc najwyżej w połowie ucieknę z małym do pokoju.

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Inka - ja do kurnej się przyzwyczaiłam (głównie przez znajomych, ale i sporo ciekawych historii nam się tam przewinęło), choć i tam najczęściej chodzimy w lecie i korzystamy z ogródka zewnętrznego. Co do jedzenia - ja jestem głównie sałatkowa (polecam "sąsiadke") choć pierożki czy kopytka z kapusta zasmazana są muaa, J uwielbia kuleczki z zestawem surówek, lub naleśniki, a mój M tradycyjnie bierze karkoweczke lub "ścinki że świnki" [emoji6].

W Opalkowej natomiast zawsze jest dużo ludzi, ale można rezerwację zrobić, i problemu nie ma.

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ja wesele mam w sierpniu kuzynki męża ;) ale to jeszcze pikuś bo w czerwcu będę mieć egzaminy końcowe a w lipcu pierwszej połowie obronę :D także od czerwca będę już pewnie z mężem jeździć ze spakowaną torbą na porodówkę ;)

Do góry