reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Angie - ja też wszystko na ostatnią chwilę załatwiam, także luzik [emoji6]. A co do tego, że nie masz chęci aby w ogóle iść, to...może się okazać, że to będzie jedna z lepszych twoich imprez [emoji3]. Często bywam podobnie zaskoczona.

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasiulka tak tez z Wawy :) tzn dokładnie to okolice Garwolina ale jednak od 10 lat juz Warszawka !:)
Boże juz 10lat!!!!!!Teraz dopiero sobie uświadomiłam !o matko i córko [emoji44][emoji3]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Hej!
Co do kąpieli w ciąży,to ja kąpiel dłuuuuugą biorę codziennie. Stawiam laptopa na przeciwko wanny na umywalce i oglądam seriale ;) zbawienne przy moim bólu pleców.

Nie mam żadnej karty ciąży, chyba,że chodzi o kartę ciąży tą , którą zakładają na początku (?) w niej też nic nie mam na temat krwotoku. Wydaje mi się,że cisza na ten temat bo to była ich wina. Tylko teraz problem,bo ginekolog chciałaby wiedzieć , a nigdzie tego znaleźć się nie da.

Okropnie mnie dziś plecy bolą. Wiedziałam,że tak będzie,bo wczoraj w pracy dużo się narobiłam. Dół pleców nie boli,po tym jak się odchyliłam do tyłu i coś strzeliło - jak ręką odjął,ale za to odcinek piersiowy boli. Ból dobrze mi znany,bo już w ubiegłym roku były wyprawy na fizjo przed wakacjami,co by pozbyć się bólu przed wypoczynkiem. Muszę się zorientować czy mają u nas fizjo dla ciężarnych i może się wybiorę znów.
Przy siedzeniu i leżeniu pomaga poducha ciążowa-rogal, ale czasem jest jej jakby za dużo i ląduje na ziemi :p

Dzień dobry :)

Może nie tak z rana ale się witam..
Ja już ogarnięta, że więc wybieram się do siostry na wieś na pogaduchy :) 3 musimy nadrobić bo chwilę się już nie widzialysmy...

Mały piłkarz obudził mnie o 5:30 kopniakiem w pęcherz... Aaa w tym szale wczorajszym zapomniałam napisać że nic dziwnego że czuję tylko delikatne szturchniecia bo łożysko ułożyło się z przodu i amortyzację niektóre ruchy...

Dziękuję wam bardzo za wszystkie gratulacje :)
Dobrego dnia!!!

Aim dzieki, spróbuje jak będę gdzies wychodzić :) moj mąż mnie przestrzegl ze narazie to se moge po domu chodzić, mam zezwolenie na jedno kino w tym miesiącu :D

Wesela weselami, ja w lutym panieński organizuje :o jako świadkowa.. Przynajmniej się wykrecilam od imprezki właściwej, zorganizuje tylko befor :D

Aga k m - gratki podwyżki :)) ja żałuję mojej pracy, kurczę chciałam pracować dlugo bo uwielbiam moje korpo, no i masz ci los.. Juz mnie ktos zastępuje, a nawet jakbym wróciła teraz to musialabym szkolenia miec bo mamy taki czas zmian co roku.. :/ szkoda, tęskni mi sie za ludźmi, za praca, eh:(

Wczoraj musiałam poroznosic po domu rzeczy które naznosilam kolo kanapy na ktorej zalegalam :D drzemnelam sie o 20 z bólem kręgosłupa:D

No nic dziewczynki życzę milej soboty :)

Aim - no to super dzięki za info :) bo jak ostatnio mialam normalne to probowalam je miec pod brzuchem , nad brzuchem ale myslalam ze oszaleje :D non stop je poprawiałam:p

Pola@ - prosze bardzo :)

Z tym tętnem to również czuje all the time[emoji14]kurde i wstałam siku ,zobaczyłam ze cos miga sie w tel i juz nie zasnęłam:D to wstawanie w nocy na siku mnie dobija :o raz udaje mi sie zasnąć szybko a raz wierce sie z boku na bok .. Tez tak macie ze was np biodro boli od tego spania na boku ? Chociaz mnie juz wszystko boli a co dopiero jak brzusio bedzie wiekszy :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
tak tak - kojec do spania! i bólu nie ma :)

f2w3rjjgy5cue5bk.png

reklama
Do góry