Morela_87
Fanka BB :)
No właśnie tylko, że ja leżałam prawie cały dzieńOj Morela faktycznie jakbyś truchtała
Aga tez bym robiła sama jakbym umiała taki kształt robić i o skórki tak dbać. Super
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie tylko, że ja leżałam prawie cały dzieńOj Morela faktycznie jakbyś truchtała
Aga tez bym robiła sama jakbym umiała taki kształt robić i o skórki tak dbać. Super
Abed ja co prawda rodziłam w Żeromskim syna ale wtedy tez miałam lekarza z tego szpitala, teraz juz nie chciałam do niego chodzić, a neonatologia tam to porażka. Teraz chodzę do dr Piotrowskiego, na razie kilka razy u niego byłam wiec jeszcze nie wyrobialam sobie zdania. Mam termin na 20 lipca ale napewno tak długo nie donoszę, realnie to do końca czerwca lub początku lipca. A mieszkam w stronę myslenic
Zonagraja super!!! Gratulacje wielkie moj chrześniak ma na imię Kajetan
Może dlatego, że masz w domu więcej dzieci i zwierząt ja mam tylko 6.5 latkę nic poza tymMorela właśnie o tym mówię, normalnie miałaś ogrom roboty i takie l4 to musi być niesamowita zmiana, czasem ciężej czas zapełnić. Twój czas widzę jest baardzo udanie rozgospodarowany, wszystko na spokojnie i czas dla każdego. Nie wiem jak Ty to ogarniasz bo ja w somu a nie daje rady.. Może przez ilość dodatkowych zwierzaków albo właśnie przez swoją srobke z tym, że ciągle musze być w ruchu i coś robić to znajduje rzeczy, które nie są koniecznością do zrobienia.
Truskawka nie wolno kąpieli w ciąży, od razy jakaś infekcja u mnie. Ja tak kurde nie mogę. I co, mam leżeć w tej wannie i co robić? Hmm kiedyś tak książkę w sumie czytałam.. Kiedyś uwielbiałam czytać teraz jakoś czasu brak hmm
Maziajka Ty to masz przesrane bo od piczatku masz ciężko a mi się to dopiero niedawno nasililo.. Dziś zwalilo mnie z nóg. Naciagalo mnie okropnie od rana do późnego popołudnia a potem bolał brzuch.. I tak od chyba dwóch tyg.coraz gorzejnsie czuje, bo slabne strasznie do tego..
Aga właśnie. Czyli równie aktywnie albo jeszcze bardziej niż normalnie. To to nie jesf l4 do roziwazania??
Liluli haha może nowe hobby??
Z kieckami zarazily mnie dziewczyny plus zakrywaja teraz to co wole nie pokazywać haha. Na lato super sprawa za to, jeszcze jak lekko będzie i po cc nie będzie gniotlo.
Mamusia juz któryś dzień mam taki..
Jutro mam kolejna miesiecznice jak nie ma córeczki.. Może dlatego.. Każdy dzień odliczam jak nowy miesiąc się zbliża..
Wendy wow i smakowa,o mu to?? Ja to wolałabym zjeść sam farsz haha. Oo i Ty dziwne smaczki miałaś
Aga jeszcze nie slyszalam o takim pomyślę z bułka tarta?? Wow.
Misia ale kucharzysz, smacznego!!
Angie daj znać czy się udało
Bulkasia u nas w wekeend. Z serem i dodatkowo smażone na maselku.
Kasiulka a Ty co porabiasz?? Jakieś plany??
Aaggaa śliczne pazurki. Uważaj na siebie.
Ewella bardzo Ci dziękuję, sprawdzę na pewno. I jak najmniej kłótni życzę, szczególnie o pierdoly.
Ja w ogóle nie robie tak paznokci. Tylko naturalne, normalnie mam długie i zdrowe, w ciąży musiałam obciąć bomsie sypia, pewnie od anemii..
Curran świetna jest ta koszulka! Pasuje??
Ubralabym coś co się takie luzniejsze od nadbrzusza, wiesz pod piersia się rozchodzi. Ważne, by było Ci wygodnie. Może kup coś co posłuży jeszcze później??
Do poniedziałku dasz rade wyczekac, nie ma innego wyjścia
Dziewczyny, jak kladziecie rękę na brzuchu to tez czujecie swój puls? Juz mnie to meczy.. Nawet jak nie kładę na nim to czuje..
Kupiłam rajstopy z gatty ciążowe, bardzo wygodne, 20 zł, polecam. Ja te też miałam mieć na wysokości pępka ale naciągnęłam niżej tylko i jest ok a że jednak przytyłam to może lepiej że jest trochę dłuższa niż wcześniejPola@ no niestety ale dziękuje :* a ten sok z buraka polecam[emoji14]ja robiłam kiedys tak : kroiłam buraka w plastry , sypałam cukrem i na kaloryfer lada moment wyniki lepsze[emoji14]
Lilith tak jak napisaly dziewczyny , sprobuj zwolnic tempo i sie wyciszyc
Morela aaaa piekne te twoje pazurki
Alex_87 - dziękuje za rade :* zaczne znowu pić tą herbate bo piłam przez pare dni i jakos pozniej o niej zapomnialam tak samo mleko z miodem i czosnkiem[emoji14]ja uwielbiam jak jest swiezutki chlebek do tego pomidorek , ogorek i wlasnie szczypiorek mmm pycha a co do zachcianek to bardziej u mnie oczy patrzą ale ogolnie jem wszystko[emoji14]tylko dalej jakos niechętnie patrze na piers z kurczaka :l
Misia12 - a to ten klabion jest jakis zly? Oslonowe mam tabletki , łykam codziennie po jednej + pije jogurty ;p zamiast klabionu w aptece dostałam zamiennik ..cale szczescie ze tylko przez 5 dni mam to łykac i oby pomogło
Ojaa Maziajka ty bidulko ale sie ciebie te mdlosci uczepily oby sobie poszly i nie wrocily:*
Co do l4 to haha chcialabym ale niestety pracuje bez umowy :/ takze bede pracowac do polowy czerwca , chyba ze nie dam rady to czerwiec sobie odpuszcze
Aim - tez od razu pomyslalam ze jakis romantico wieczor sie szykuje ja swoje spodniczki mam wszystkie powyzej pępka takze sie nie mieszcze za to kupilam ostatnio 2 sukienki chyba najwygodniej[emoji14]tylko teraz musze kupic jakies ciazowe grubsze rajstopki czy cos w tym stylu
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja swoje tętno na brzuchu zawsze i czułam pod ręką a nawet widziałam i teraz dalej tak mam to normalne, nic niepokojącegoMorela właśnie o tym mówię, normalnie miałaś ogrom roboty i takie l4 to musi być niesamowita zmiana, czasem ciężej czas zapełnić. Twój czas widzę jest baardzo udanie rozgospodarowany, wszystko na spokojnie i czas dla każdego. Nie wiem jak Ty to ogarniasz bo ja w somu a nie daje rady.. Może przez ilość dodatkowych zwierzaków albo właśnie przez swoją srobke z tym, że ciągle musze być w ruchu i coś robić to znajduje rzeczy, które nie są koniecznością do zrobienia.
Truskawka nie wolno kąpieli w ciąży, od razy jakaś infekcja u mnie. Ja tak kurde nie mogę. I co, mam leżeć w tej wannie i co robić? Hmm kiedyś tak książkę w sumie czytałam.. Kiedyś uwielbiałam czytać teraz jakoś czasu brak hmm
Maziajka Ty to masz przesrane bo od piczatku masz ciężko a mi się to dopiero niedawno nasililo.. Dziś zwalilo mnie z nóg. Naciagalo mnie okropnie od rana do późnego popołudnia a potem bolał brzuch.. I tak od chyba dwóch tyg.coraz gorzejnsie czuje, bo slabne strasznie do tego..
Aga właśnie. Czyli równie aktywnie albo jeszcze bardziej niż normalnie. To to nie jesf l4 do roziwazania??
Liluli haha może nowe hobby??
Z kieckami zarazily mnie dziewczyny plus zakrywaja teraz to co wole nie pokazywać haha. Na lato super sprawa za to, jeszcze jak lekko będzie i po cc nie będzie gniotlo.
Mamusia juz któryś dzień mam taki..
Jutro mam kolejna miesiecznice jak nie ma córeczki.. Może dlatego.. Każdy dzień odliczam jak nowy miesiąc się zbliża..
Wendy wow i smakowa,o mu to?? Ja to wolałabym zjeść sam farsz haha. Oo i Ty dziwne smaczki miałaś
Aga jeszcze nie slyszalam o takim pomyślę z bułka tarta?? Wow.
Misia ale kucharzysz, smacznego!!
Angie daj znać czy się udało
Bulkasia u nas w wekeend. Z serem i dodatkowo smażone na maselku.
Kasiulka a Ty co porabiasz?? Jakieś plany??
Aaggaa śliczne pazurki. Uważaj na siebie.
Ewella bardzo Ci dziękuję, sprawdzę na pewno. I jak najmniej kłótni życzę, szczególnie o pierdoly.
Ja w ogóle nie robie tak paznokci. Tylko naturalne, normalnie mam długie i zdrowe, w ciąży musiałam obciąć bomsie sypia, pewnie od anemii..
Curran świetna jest ta koszulka! Pasuje??
Ubralabym coś co się takie luzniejsze od nadbrzusza, wiesz pod piersia się rozchodzi. Ważne, by było Ci wygodnie. Może kup coś co posłuży jeszcze później??
Do poniedziałku dasz rade wyczekac, nie ma innego wyjścia
Dziewczyny, jak kladziecie rękę na brzuchu to tez czujecie swój puls? Juz mnie to meczy.. Nawet jak nie kładę na nim to czuje..