reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Witajcie dziewczyny :)

Mnie wczoraj o 20 na wieczór naszlo i posprzatalam większość..dziś zostało poodkurzasz i umyć podłogi..:)

Ja także na brzuszku czuje tętno.. :)

Megan dokładnie dziś w nocy niemogłam znaleźć pozycji właśnie przez bolące biodrowki od leżenia na jednym boku.. Ja także mam noce kiedy się przebudze i zasnąć niemogę..ta przypadłość pojawia się tylko w ciąży, przynajmiej u mnie..
Ja dodatkowo wstałam dziś z bólem głowy..nigdy mnie tak głowa często niebolała jak podczas tej ciąży..

Wszystkim życzę udanej soboty :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Mam dzis to samooo! Znowu bol glowy. To jest cos okropnego.
Dodatkowo mam bardzo bolacy, duszacy w klacie kaszel. Co to moze byc? Oskrzela?

Mialam jechac na obiad do restauracji urodzinowy a tu dupa. [emoji21]

Cześć Kobietki,

Kurcze.. Tak czekałam na weekend, bo wiedziałam, że w końcu normalnie się wyspie, i budziłam się co rusz. Strasznie mi było niewygodnie, kojec w każdą stronę wędrował, i też po raz pierwszy ***** dawał. No ale jakby nie było - jestem jeszcze w łóżku [emoji6].
Zaraz wstaje, szykuje śniadanie, i posyłam Jage na plastyke (do 13:00 - 14:00 mam czas dla siebie) [emoji3].

Lilith - i ja czuję od dłuższego czasu tętno przy pępku. Ale tak jak aim napisała - to normalne [emoji5]
L4 takie do rozwiązania planuje dopiero od początku maja. Teraz tylko biorę 2-3 tyg.
Moja postawa względem chodzenia do pracy zaowocowała podwyżka, o którą w ogóle nie prosiłam, także mile mnie zaskoczono końcem stycznia [emoji4][emoji3].

Wendy - no Kochana, widziałaś w tv "Opalkowa chatę". Mają tam bardzo dobre jedzonko, i świetną atmosferę. Osobiście bardziej lubię tam przebywać wiosną - latem. Także zapraszam [emoji3].
Chociaż mam tez i inne lokale godne polecenia [emoji3]. A w klimacie folku to jeszcze Kurna Chata w Rynku (prowadzą ją moi znajomi - stąd często tam bywamy).
A Ty Kochana jak jesteś z Rodziny wojskowej, to tych swoich 4 asów równo ćwicz. Dobra musztra za młodu, sporo owocuje [emoji6]. Będziesz taka BOSKA Dowodząca [emoji3]

Misia - w życiu gesiny nie robiłam. Brzmi pysznie. Zdolna i ambitna Bestia jesteś [emoji5]

Angie - gratuluję udanej wizyty, i trzymam kciuki za pozostałe badania [emoji5]

AaggAa - szacun! Ślicznie Ci te pazurki wyszły.
To Ty na L4? Myślałam, że jeszcze bywasz w pracy (tło na zdjęciach mnie zmylilo) [emoji6]

Morela - świetne są te sukienki. muszę popatrzeć za jakimiś dla siebie.

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Aga, a bo to biznes mojego meza, jak trzeba to go czasem zastepuje[emoji5]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Puławy tez mi znane :) a bardziej mojemu mężowi ktory jeździł tam na imprezy za młodu . Napewno wiesz.. LAWA sie nazywała a bardziej nazywałaa :)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Aaggaa - aaa, ok. Wszystko jasne [emoji3]. Uważaj tylko na "uprzejmie donoszących" [emoji6]

Pumelova, Kasiulka :
Z tą moją podwyżka, to nie jest jakaś wielka kwota - bardziej symbolicznie ja odebrałam [emoji1], ale mile zaskoczona jestem, że to od nich samych wyszło [emoji6]

Angie - tylko uważaj na niektóre potrawy [emoji6].

Bułkaasia - wykorzystaj sobotę pod siebie na maxa [emoji6]. Należy Ci się [emoji3]

Żonagraja - udanych plot [emoji6].

Paalina - kurcze.. To fizjo przydałoby Ci się w trybie pilnym.
A z tą kartą ciąży, a raczej z brakiem odpowiednich wpisów to bym się wyklocala. Tak ważne informacje powinny sie w niej znajdować.

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak tak tez słyszałam przeróżne historie na temat Lawy ..takie ze tak powiem czasem dość przerażajace !:) Ale mój P bardzo ubolewał kiedy ja zamknęli ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A tak wogole dziewczyny to która z Was się już zapisała do szkoły rodzenia ??? Oczywiście chodzi mi o Warszawę ..
płatna czy bezpłatna ?? Jak jest najlepiej ???

Angie ja nie będę chodziła bo to juz moje trzecie dziecko, ale myśle ze dobrze zapisac sie do szkoły rodzenia w szpitalu w którym chcesz rodzic. poznasz juz szpital, będziesz znała tamtejsze zwyczaje i procedury, a także troszkę personelu. Pare położonych, fizjo i doradcę lakatacyjnego. Dowiesz sie o możliwości znieczulenia, relaksu w kontkretnym szpitalu. Np na Karowej nie ma juz wanny.... Zwiedzisz sale porodowe, a także oddział położniczy

reklama
Ja planuje rodzic napewno na Żelaznej z tego względu ze pracuje tam moje brata ciotecznego dziewczyna i ogólnie super szpital :) wiec muszę w takim razie dopytać jej co i jak ...bo nawet nic nie mówiła . Zawsze myślałam ze szkoła rodzenia jest całkiem nie związana ze szpitalem :) ale jak to się mówi człowiek się uczy całe życie :)

Kasiulka Ty już doświadczona to wiesz co masz robić :)
Ja to jeszcze nie doświadczona dlatego iść trzeba co by się co nieco dowiedzieć [emoji16]

Do góry