AAggAA88
Fanka BB :)
Mam dzis to samooo! Znowu bol glowy. To jest cos okropnego.Witajcie dziewczyny
Mnie wczoraj o 20 na wieczór naszlo i posprzatalam większość..dziś zostało poodkurzasz i umyć podłogi..
Ja także na brzuszku czuje tętno..
Megan dokładnie dziś w nocy niemogłam znaleźć pozycji właśnie przez bolące biodrowki od leżenia na jednym boku.. Ja także mam noce kiedy się przebudze i zasnąć niemogę..ta przypadłość pojawia się tylko w ciąży, przynajmiej u mnie..
Ja dodatkowo wstałam dziś z bólem głowy..nigdy mnie tak głowa często niebolała jak podczas tej ciąży..
Wszystkim życzę udanej soboty
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Dodatkowo mam bardzo bolacy, duszacy w klacie kaszel. Co to moze byc? Oskrzela?
Mialam jechac na obiad do restauracji urodzinowy a tu dupa. [emoji21]
Aga, a bo to biznes mojego meza, jak trzeba to go czasem zastepuje[emoji5]Cześć Kobietki,
Kurcze.. Tak czekałam na weekend, bo wiedziałam, że w końcu normalnie się wyspie, i budziłam się co rusz. Strasznie mi było niewygodnie, kojec w każdą stronę wędrował, i też po raz pierwszy ***** dawał. No ale jakby nie było - jestem jeszcze w łóżku [emoji6].
Zaraz wstaje, szykuje śniadanie, i posyłam Jage na plastyke (do 13:00 - 14:00 mam czas dla siebie) [emoji3].
Lilith - i ja czuję od dłuższego czasu tętno przy pępku. Ale tak jak aim napisała - to normalne [emoji5]
L4 takie do rozwiązania planuje dopiero od początku maja. Teraz tylko biorę 2-3 tyg.
Moja postawa względem chodzenia do pracy zaowocowała podwyżka, o którą w ogóle nie prosiłam, także mile mnie zaskoczono końcem stycznia [emoji4][emoji3].
Wendy - no Kochana, widziałaś w tv "Opalkowa chatę". Mają tam bardzo dobre jedzonko, i świetną atmosferę. Osobiście bardziej lubię tam przebywać wiosną - latem. Także zapraszam [emoji3].
Chociaż mam tez i inne lokale godne polecenia [emoji3]. A w klimacie folku to jeszcze Kurna Chata w Rynku (prowadzą ją moi znajomi - stąd często tam bywamy).
A Ty Kochana jak jesteś z Rodziny wojskowej, to tych swoich 4 asów równo ćwicz. Dobra musztra za młodu, sporo owocuje [emoji6]. Będziesz taka BOSKA Dowodząca [emoji3]
Misia - w życiu gesiny nie robiłam. Brzmi pysznie. Zdolna i ambitna Bestia jesteś [emoji5]
Angie - gratuluję udanej wizyty, i trzymam kciuki za pozostałe badania [emoji5]
AaggAa - szacun! Ślicznie Ci te pazurki wyszły.
To Ty na L4? Myślałam, że jeszcze bywasz w pracy (tło na zdjęciach mnie zmylilo) [emoji6]
Morela - świetne są te sukienki. muszę popatrzeć za jakimiś dla siebie.
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom