reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Inka1985 - z tym endokrynologiem poprawiłaś mi humor :) Ja również czekam aż do 18 lutego na połówkowe. także czekamy razem :D

misia12 - czekam na relację ile basenów udało się zrobić :)

Angie_90 - Jak tam wizyta u lekarza ??

Alex_87 - wiosna, pomidorki i szczypiorek z ogródka..... ehh piękne marzenia :D

Truskawka89 - nigdy nie słyszałam o tzw. szmaragdach w ogródku - obczaiłam w google, ładnie to wygląda :)

Lilith - ja dzisiaj też przechodziłam kijowy dzień... może to przez to, że nie było widać słońca bo była bardzo gęsta mgła i ogólnie człowiek tak leniwy :( . Jutro będzie lepiej :)

Mówiłyście o spódniczkach - nie wiem jak Wy to robicie, że w zimę potraficie chodzić w nich. Dla mnie kilka warstw : rajtuzy, getry i spodnie w zimne dni to podstawa i to tak, żeby nerki całkiem zakrywało... Może to dlatego, że ja z tych zmarźlakowych jestem :) I tak jak aga_k_m spódniczki i sukienki tylko odświętnie albo jak jest bardzo ciepło :)

reklama
Lilith takie placki z samego ciasta na pierogi [emoji5]
Ale potem poprawil 3 talerzami zupy buraczkowej[emoji6]

Sylver kobieto wracajz tego Paryza tam znow cos sie dzieje wrrr

Szczypior i pomidor uwielbiam ale staram sie wytrzymac do wiosny jak juz beda choc troche smakowac pomidorem.

Aco do l4 i siedzenia w domu to uwielbiam moglabym byc taka kura domowa do emerytury hihi poki co pracy mi nie brakuje, nie myslcie sobie ze nigdy nie pracowalam mam za soba juz nascie lat stazu wiec czas odpoczac[emoji6]
Morela cudne pazury tez kiedys robilam sobie i znajomym ale mi przeszlo ;)

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

Właśnie też pomyślałam o Sylver, gdy czytałam info o akcji pod Luwrem :-(.

A co do ataków, obrony narodowej, itd..:
U nas w niedzielę miał się pojawić Macierewicz - z racji oficjalnego powitania Amerykanów (którzy póki co jedynie wpadki zaliczają, szczególnie te drogowe [emoji1][emoji1][emoji1]) i pikniku (w lutym [emoji1][emoji1][emoji1]) wojskowego.
Ale... Jednak nie przyjedzie (pewnie się boi [emoji1]). Co za ulga..

Wendy - ja za dziecka też lubiłam te placki z ciasta pierogowego. Szczególnie na słodko ze śmietanka , ew. doprawione przyrumieniona bułką tartą [emoji6].

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

O pierwszr slysze o nich z bulka musza ciekawie smakowac ;) ja za dzieciaka to nawet pierogi z kapusta i grzybi jadlam z cukrem i smietana siora nie mogla sie nadziwic hehe.
A macierewicz bez komentarza ja z rodziny wojskowej to wiesz lepiej zebym juz nic nie mowila...
A.i.ostatnio widzialam tych waszych amerykancow w jakiejs knajpie w Boleslawcu ladna knajpka taka w stylu goralskim w srodku i.pomyslam.o Tobie :) i czy dobre jedzonko tam.daja...

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

hej dziewczny,

witam Was wieczornie .. ja własnie ogarnełam większość sprzątania, na jutro zostawaim odkurzanie.

Tak się zastaniwam czy jak przejdę na L4 to będe miala czas aby być z Wami na bieżąco...

poki co chwilę spedzamy przy komputerze ..obok stoi pudełko lodów wanilowych (jakoś ostanio mam apaety na sorbet owocowy ...ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co się ma :):)

Żonagraja - gartuluje synka ...:)

Ja mam nadzieje ze za tydzień dowiem się co się tam u mnie chowa :)

Życze Wam miłego piątkowego wieczoru ....:)

Aga_k_m hehehe oj jaka strata że nie przyjedzie :) ponoć gdzieś mu tablice dziekczynna ufundowali.
Wendy ja też póki co mogę do pracy nie wracać.
Dzisiaj wyszłam z domu o 10, lekarz, sklep, apteka, obiadek, castorama i wróciłam po 17. Teraz mąż kuje ściany i montuje oscieznice. Takie o szerokości 50 cm to mu muszę trochę pomóc.
Wyobraźcie sobie że byłam w 3 marketach i nie było roszpunki. W niedziele robię obiad dla kilku osób. Będzie gęś w majeranku z jabłkami i z żurawiną, ziemniaczki i buraczki. Potem półmisek z mieskiem, już zamarynowane, jutro piekę, no o chciałam jakaś sałatkę z roszpunka. Będę jutro szukać :/

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej hej! Ja juz po wizycie ..
z dzidzia na szczęście wszystko ok a to najważniejsze![emoji4]byłam i w sumie nic konkretnego sie nie dowiedziałam robiąc usg nic nie zauważyła niepokojącego,z nerkami tez ok ..ale każe mi jednak iść na usg jamy brzusznej bo jak to określiła nie jest specjalista w tych sprawach ...
Stwierdziła ze osoby szczupłe napewno bardziej odczuwają dolegliwości ,bóle itd
No mam nadzieje ze jednak ma racje.
W każdym bądź razie oszczędny tryb życia zaleciła tylko ze cały czas sie oszczędzam:)

Jutro muszę sie gdzieś zapisać .

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :)
Gratuluję udanych wizyt i poznania płci!!!

Ja dziś wolne wzięłam z pracy bo wczoraj pracowałam od 9-22 i bardzo bolał mnie brzuch, krzyż a do tego spuchly mi stopy.
Poleżałam, zrobiłam dwa prania, usmażyłam naleśniki z serem i nadrobilam kilka stron ;)

Pola@ no niestety :( ale dziękuje :* a ten sok z buraka polecam[emoji14]ja robiłam kiedys tak : kroiłam buraka w plastry , sypałam cukrem i na kaloryfer :D lada moment wyniki lepsze[emoji14]

Lilith tak jak napisaly dziewczyny , sprobuj zwolnic tempo i sie wyciszyc:)

Morela aaaa piekne te twoje pazurki:D

Alex_87 - dziękuje za rade :* zaczne znowu pić tą herbate bo piłam przez pare dni i jakos pozniej o niej zapomnialam :) tak samo mleko z miodem i czosnkiem[emoji14]ja uwielbiam jak jest swiezutki chlebek do tego pomidorek , ogorek i wlasnie szczypiorek mmm pycha :D a co do zachcianek to bardziej u mnie oczy patrzą ale ogolnie jem wszystko[emoji14]tylko dalej jakos niechętnie patrze na piers z kurczaka :l

Misia12 - a to ten klabion jest jakis zly? Oslonowe mam tabletki , łykam codziennie po jednej + pije jogurty ;p zamiast klabionu w aptece dostałam zamiennik ..cale szczescie ze tylko przez 5 dni mam to łykac i oby pomogło :)

Ojaa Maziajka ty bidulko :( ale sie ciebie te mdlosci uczepily:( oby sobie poszly i nie wrocily:*

Co do l4 to haha chcialabym ale niestety pracuje bez umowy :/ takze bede pracowac do polowy czerwca , chyba ze nie dam rady to czerwiec sobie odpuszcze:)

Aim - tez od razu pomyslalam ze jakis romantico wieczor sie szykuje :D ja swoje spodniczki mam wszystkie powyzej pępka takze sie nie mieszcze:D za to kupilam ostatnio 2 sukienki :D chyba najwygodniej[emoji14]tylko teraz musze kupic jakies ciazowe grubsze rajstopki czy cos w tym stylu :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry