reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Witam wszystkie i melduję się jako kolejna lipcóweczka że wstępnym terminem na 12 lipca.
Zaczyna mi się właśnie 6 tydzień, beta z dzisiaj już na poziomie 2720 pierwsza wizyta u ginekologa zaplanowana na 17.11 żeby była szansa zobaczyć serducho.
To moja pierwsza ciąża więc wszystko nowe.

reklama
ZonaGraja produktów medycznych :) trzeba targety przed końcem roku wyrobić :) to dzwonią biedaki.
Super masz bete. Właśnie myślę czy iść trzeci raz bo wizyta dopiero 25.11.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
To chyba obracamy się po tej samej branży [emoji4]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Iza strasznie mi przykro...
Maziajka i Siwa super wiesci ☺
Juz sie nie moge doczekac wizyty, a teraz zaczynam sie troche martwic, ze nie mam za bardzo objawow, chociaz poprzednia ciaze tez przeszlam bardzo lagodnie.

Cześć chyba bede kolejna lipcowa mama ;) trochę się denerwuje miałam delikatne krwawienia okresu brak i tylko jedna kreska na teście a wizytę mam dopiero 6 grudnia ; (

Patek jedna kreska a który dzzien juz braku @?

Kasiulek tak. w 5+2 u jednego biło juz serducho a u drugiego jeszcze nie.. wiec niecierpliwie się bardzo..

Mlodamama na którą idziesz? trzymamy kciuki za Ciebie!

Aninek tez zaczynaj się denerwować, bo porownoje inne swoje ciaze do obexnej a ta jakaś inna..spokojniejsza.. w poprzednidh wymioty ogromne i długo,w 1 aż do porodu w 43 tc.. Teraz zaledwie kilka razy.. za to emocjonalnie jest dużo gorzej..

Witaj Monti! jak masz jakieś pytania to pisz śmiało :)

Iza bardzo mi przykro :-( trzymaj się

Aninek i Lilith ja też do dziś byłam zestresowana bo też żadnych objawów, piersi nic nie bolą i nie urosły, tylko jeden dzień mnie delikatnie mdliło, a tak to jakbym nie była w ciąży a to moja trzecia. Ale na szczęście dziś na usg wszystko idealnie :-)
Witam nowe mamusie :-)

reklama
Do góry