reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Dziewczyne ja tak z innej beczki ;)

Jesli któraś jest z Warszawy i jest zainteresowana kupnem mebli [emoji6] w kolorze wenge (typu słupki, komody, szafy) to prosze wiadomosc na priv. Podeśle co i w jakim stanie mam. Moze Wam albo komuś znajomemu sie przyda cos ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nika aż chciałam zapytać o coś ale się wstrzymalam :p
Tez zabieram sje za pozyczenie tej maszyny by przysiąść do szycia ale czasu nie mam póki co ech..

Chłop mnie wkurzył. Mieliśmy wychodzić a ten se wymyślił, że pojedzie na garaż bo nam po wypadku auto brzydko naprawili a w kwietniu odbjetam inne i to ma być w idealnym stanie.. To on teraz pojedzie, bez jaj.. Juz poplanowane a on będzie se jechał. Musiał dzwonić i odwoływać ale humor mimzepsul.
I kto to,widział, żeby teraz on jechał i to załatwiał.. Jak nie my zawalilismy sprawę. Druga sprawa go auto zamienne bo do małego nie wsiade to lrobowali się wymigac haha. Co za ludzie.. Odkąd mam to auto mamy ciaaagle problemy. Nie mówiąc ze po mot oddali nam bez hamulców.. Albo po 2 mot z odkreconym kołem..

Hej :)
Dzięki za życzenia dla męża, dzisiaj za dobrze nie rozpoczął dnia bo ja rano pojechałam zrobić sobie badanie tsh i w kolejce mi się duszno zrobiło, położyli mnie tam ale powiedzieli żeby lepiej ktoś po mnie przyjechał no i musiałam go ściągać z pracy i będzie musiał zostać dłużej i chyba nici z kina.ale są inne dni przecież ;) teraz leżę zajadam się migdałami i żurawina :)
I bliżej wizyty to już mam stracha czy wszystko z dzidziusiem dobrze a wizyta dopiero we wtorek..oszaleje :(

Szydelkowac ani nic na maszynie do szycia nie robie mam dwie lewe ręce do takich rzeczy..kiedyś babcia chciała nauczyć mnie szydelkowac ale wtedy byłam mała i nie chciało mi się siedzieć i patrzeć a teraz bym z chęcią posiedziala z nią i popatrzyła no ale już nie ma babci..

Co do imion, chrzestnych nikt nam nic nie mówi, nie pyta wiedzą jaka jestem jak będę chciała sama powiem a nikt mi nic narzucać nie będzie hihi, chyba mam wyrobiona opinie podobną do Aim ;)

Pumelova to chyba się spotkamy na tych warsztatach bezpieczny maluch, Katowice 22.03 ?? :)

Pumelova ja.osobiscie tez uwazam.ze imie po najlepszym przyjacielu molo tego obiecane mu w ostatnich chwilach to dobry pomysl, przeciez to tak jakby dalo sie nowe zycie dalej pamiec o nim nie wiem jakos tak mi sie wydaje ze gdyby to tyczylo mnie to dalabym bez zastanowienia imie po przyjaciolce,ale decyzja kest oczywiscie wasza.

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

@aga_k_m dzięki za wsparcie :D

@aim @Wendy83 - może macie rację, zobaczę co postanowi :) to jest przede wszystkim jego decyzja ;) ja jestem przeciwna, ale dziękuję za wasze opinie :))

@ewella90 - ja mam jedna taką osobę która się pyta już którys raz, bawi mnie to za każdym razem ;) a teściowa to teściowa, lubi wyrazić swoje zdanie, cieszę się że przekazała je mi a nie mężowi bo by się wkurzył że się wtrąca ;)
no na to wygląda że się zobaczymy! :D jeszcze zwerbowałam jedną ciężarówkę której nie ma tu na forum - też się zapisała :D

@pumelova też uważam, że nie powinniśmy wybierać imion w ten sposób. Mnie jest ciężko do tego, że chciałabym imiona które będą miały angielskie odpowiedniki albo polskie. Jedynie imię po moim tacie jest bezdyskusyjne.
Moje psy też moje oczka, martwię się, że sunia będzie zazdrosna o dzieci, bo drugi niedźwiedź to akurat będzie robił za poduszkę :laugh2:

@aga_k_m Młodzieniec nazywa się Davey, dzisiaj mnie nie lubi... bo chciałam zabrać na spacer zamiast dać tablet...

W końcu na spacer poszłam sama, i z 10 razy bym sobie zęby wybiła na tych oblodzonych bocznych dróżkach, ach bo chciałam pospacerować po miejscach w których się włóczyło za dzieciaka.... Większości już nie ma, za to stoją domy jeden na drugim. Ale mimo wszystko wspomnienia zostają.

@popo daję im na łyżce :D Czasem jak tak patrzę, to wydaje mi się, że te moje psy lepiej się sztućcami posługują niż Davey :p

@LILITH powinni dać zamienne podobne parametrami do Waszego. Moja mama po moim wypadku dostała zamienne takie samo.

@bulkaasia Marika bardzo mi się podoba, spytałam mojego m...a on na to: a co to jest? :biggrin2:
Davey stwierdził, że chce mieć siostrę Marcelinę...

Przyszedł do mnie akurat jak brałam kwas foliowy... spojrzał i spytał: czy to jest tabletka dla dzieci w brzuchu? tak, odpowiedziałam, na to on: a czy one sobie nabiły guza jak ja? czy one spadły ze schodów? odpowiadam, że nie, że nie ma schodów w brzuchu, ale za to jest zjeżdżalnia, i huśtawki i basen... a on na to: a gdzie jest ich dom? mówię, że w brzuszku jeszcze... na to on: to moje dzieci maja w domu huśtawki, basen i zjeżdżalnię? To ja chcę mieszkać z nimi! :)

reklama
Do góry