@pumelova też uważam, że nie powinniśmy wybierać imion w ten sposób. Mnie jest ciężko do tego, że chciałabym imiona które będą miały angielskie odpowiedniki albo polskie. Jedynie imię po moim tacie jest bezdyskusyjne.
Moje psy też moje oczka, martwię się, że sunia będzie zazdrosna o dzieci, bo drugi niedźwiedź to akurat będzie robił za poduszkę
@aga_k_m Młodzieniec nazywa się Davey, dzisiaj mnie nie lubi... bo chciałam zabrać na spacer zamiast dać tablet...
W końcu na spacer poszłam sama, i z 10 razy bym sobie zęby wybiła na tych oblodzonych bocznych dróżkach, ach bo chciałam pospacerować po miejscach w których się włóczyło za dzieciaka.... Większości już nie ma, za to stoją domy jeden na drugim. Ale mimo wszystko wspomnienia zostają.
@popo daję im na łyżce
Czasem jak tak patrzę, to wydaje mi się, że te moje psy lepiej się sztućcami posługują niż Davey
@LILITH powinni dać zamienne podobne parametrami do Waszego. Moja mama po moim wypadku dostała zamienne takie samo.
@bulkaasia Marika bardzo mi się podoba, spytałam mojego m...a on na to: a co to jest?
Davey stwierdził, że chce mieć siostrę Marcelinę...
Przyszedł do mnie akurat jak brałam kwas foliowy... spojrzał i spytał: czy to jest tabletka dla dzieci w brzuchu? tak, odpowiedziałam, na to on: a czy one sobie nabiły guza jak ja? czy one spadły ze schodów? odpowiadam, że nie, że nie ma schodów w brzuchu, ale za to jest zjeżdżalnia, i huśtawki i basen... a on na to: a gdzie jest ich dom? mówię, że w brzuszku jeszcze... na to on: to moje dzieci maja w domu huśtawki, basen i zjeżdżalnię? To ja chcę mieszkać z nimi!