reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Witam koleżanki ! Ja już po wizycie kontrolnej i z dzieckiem wszystko w porządku. Ale mam niestety kłopot... :( mam brać no-spę na ból po tej prawej stronie, o którym wspominałam wcześniej. Jak nie przejdzie i będzie się nasilał to mam jechać na chirurgię bo mam objawy jak przy wyrostku i operacja wtedy. Mam nadzieję, że ta no-spa zadziała i nie będę musiała być operowana :(

Pera - również trzymam kciuki ! :) Z tymi kontami to lepiej dopilnuj tego bo nagle dodatkowe opłaty doliczają. Konto chcesz zamknąć a tu jakieś odsetki naliczali i musisz zapłacić.....

Nika999 - tak jak wyżej napisałam ... ręce opadają....

popo - dzięki za info z tym lidlem - rzeczywiście jutro (czwartek) mają być getry i bluzki ciążowe. Mam nadzieję, że uda mi się coś kupić.

Inka1985 - z tą szkołą rodzenia... Nie wiem czy masz za darmo czy nie, ale u mnie powiedziano, że zupełnie bezpłatne będę miała jak przyjdę w min. 20 tygodniowej ciąży i podpiszę, że chcę położną z ich ośrodka. Oczywiście po kursie mogę wybrać, którą chcę lub zmienić na tą co miałam wcześniej przed kursem i rozwiązać podpisaną umowę.

bulkaasia - no to dziewczyny z przewidzeniem płci się nie wstrzeliły :( gratuluję dziewczynek !

Katanka - ja też na razie czekam z dzidziusiowymi zakupami. Jedynie co to dla siebie ubrania kupuję, gdy są promocje (jak np. czwartkowa w Lidlu :p) bo z dnia na dzień można się już nie dopiąć i wtedy mam już coś naszykowane na taką okazję w szafie :)
Co do szycia to zamierzam sama uszyć/zrobić literki nad łóżeczko dziecka.

Tymuniek - gratuluję siostrzeńca!!

Olokolo91 - również życzę udanych remontów. Sama już chciałabym swój zacząć, ale nie mam gdzie :)

Lilith - auto bez hamulców ?! Czy Ci mechanicy są niepoważni ?!?!

Też jestem zapisana na kurs Bezpieczny Maluch. Idę w poniedziałek także dam znać jak było. O ile nie trafię na chirurgię....

reklama
Sylver - wow!!! Cóż za elastyczność [emoji3]

A ja za 2 tygodnie mam kolejne prenatalne, i...może też się czegoś więcej dowiem [emoji6].
(za tydzień chce pójść do swojego gina, ale..tu nie liczę na deklaracje płciowe)

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Aim znam wiele.dziewczyn ktorw z takiego odstepu maja synkow:p zreszta jesli nie mialas monitu nigdy nie wiadomo kiedy owu byla.

Ja niby tez mam miec corke ale nie nastawiam sie czekam na polowkowe..szoku nie bedzie bo podchodze do tego chlodno.

Mamusia.muminka o w morde mam nadzieje ze to.jednka nie wyrostek! A robilas OB przy wyrostku jest wysokie?

010igov35ye70zfx.png

U nas też na każdym usg inaczej, raz chłopiec raz dziewczynka. Może na połówkowym coś będzie dobrze widać. Na 100% i tak okaże się na porodówce [emoji6]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@curran_twins haha dobry jest :D polecam Kate, piękne i się przekłada haha :p [mam na imię Kasia]

@Chybra ja mam 'moja ciąża' ale nie używam w sumie, słaba jest - mam windowsa, nie androida więc nie mam większego wyboru

@aim gratuluję synka :)) mi lekarz powiedział w 15tc że może to będzie dziewczynka więc też się podświadomie nastawiłam.. [jutro wizyta :o]

@Mumusia_Muminka trzymam kciuki żeby przeszły :)

Aga_k_m dziękuję że pytasz, jako tako, na przeciwbólowych lekach i okładka się lodem, smaruje maścią i modli się , żeby do Białki był ba chodzie [emoji6] przynajmniej na tyle, żeby z Fifim pojeździć bez szaleństwa [emoji4]

Mamusia Muminka- trzymam kciuki zeby nospa zadzialala i nie byl to wyrostek. Trzymaj sie!

Dzieki za cynk o promocji w Lidlu, moze sama zawalcze o poszerzenie ciazowej garderoby:) ostatnio kupilam w reserved na pezecenie dwa fajne swetry, takie dlugie rozpinane, ktore na wiosne moga pelnic role okrycia wierzchniego. Fajne bo luzne i pasuja do moich ukochanych legginsow :) polecam!

reklama
Witam koleżanki ! Ja już po wizycie kontrolnej i z dzieckiem wszystko w porządku. Ale mam niestety kłopot... :( mam brać no-spę na ból po tej prawej stronie, o którym wspominałam wcześniej. Jak nie przejdzie i będzie się nasilał to mam jechać na chirurgię bo mam objawy jak przy wyrostku i operacja wtedy. Mam nadzieję, że ta no-spa zadziała i nie będę musiała być operowana :(

Pera - również trzymam kciuki ! :) Z tymi kontami to lepiej dopilnuj tego bo nagle dodatkowe opłaty doliczają. Konto chcesz zamknąć a tu jakieś odsetki naliczali i musisz zapłacić.....

Nika999 - tak jak wyżej napisałam ... ręce opadają....

popo - dzięki za info z tym lidlem - rzeczywiście jutro (czwartek) mają być getry i bluzki ciążowe. Mam nadzieję, że uda mi się coś kupić.

Inka1985 - z tą szkołą rodzenia... Nie wiem czy masz za darmo czy nie, ale u mnie powiedziano, że zupełnie bezpłatne będę miała jak przyjdę w min. 20 tygodniowej ciąży i podpiszę, że chcę położną z ich ośrodka. Oczywiście po kursie mogę wybrać, którą chcę lub zmienić na tą co miałam wcześniej przed kursem i rozwiązać podpisaną umowę.

bulkaasia - no to dziewczyny z przewidzeniem płci się nie wstrzeliły :( gratuluję dziewczynek !

Katanka - ja też na razie czekam z dzidziusiowymi zakupami. Jedynie co to dla siebie ubrania kupuję, gdy są promocje (jak np. czwartkowa w Lidlu :p) bo z dnia na dzień można się już nie dopiąć i wtedy mam już coś naszykowane na taką okazję w szafie :)
Co do szycia to zamierzam sama uszyć/zrobić literki nad łóżeczko dziecka.

Tymuniek - gratuluję siostrzeńca!!

Olokolo91 - również życzę udanych remontów. Sama już chciałabym swój zacząć, ale nie mam gdzie :)

Lilith - auto bez hamulców ?! Czy Ci mechanicy są niepoważni ?!?!

Też jestem zapisana na kurs Bezpieczny Maluch. Idę w poniedziałek także dam znać jak było. O ile nie trafię na chirurgię....
Cieszę się , że z dzidzią jest ok. A z tym prawym bokiem trzymam kciuki żeby przeszło :*
To z ciekawości wy ile mieliście "zapasu" dni przed owulacja? :)
ja to się starałam tak intensywnie i bez monitoringu, że nigdy bym nie zgadła dokładnie kiedy doszło do zapłodnienia. Praktycznie codziennie albo co 2 dzień :)

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Do góry