Witam się szybciutko,
Katanka - ja troszkę szydelkowalam (czapeczki dla Jagi). Ale z 3 lata niczego nie popełniłam. Niedługo pewnie się nawróce [emoji6]. Druty natomiast zawsze sprawiały mi problem, więc już dawno je sobie odpuścilam [emoji5]
Megann22 - ja normalnie wstaje o 5:00 (bo przed 7:00 wszyscy wychodzimy do pracy i szkoły). Ale ostatnio padam przed kąpielą (na szczęście zazwyczaj po pracy w dresy się pakuje), więc teraz od 2 dni mam pobudki o 4:30 (przed 6:00 wpadam jeszcze na chwilkę do łóżka).
Olokolo91 - fajnie, ze korzystasz z aktywności (ja jednak póki co nie mam na nią siły). Z remontem dacie radę, jak i z tym małym mieszkankiem [emoji6]
A jak sytuacja z tą pracą? Dalej zdalnie możesz realizować zadania?
Ewella i Inka - najlepszego dla Waszych polowek [emoji3]
Tea - przy J mi się ten kalendarz nie sprawdził. Zobaczymy tym razem.
Tymuniek - Ojjj... Cukrzyca się zaostrzyla? Gratulacje dla Siostry, i Ciebie dumna Ciociu [emoji3]. Wszystkiego co najlepsze dla Jasia [emoji8] [emoji8] [emoji8]
Integral - witaj wśród nas [emoji3]. Świetny prezent sobie sprawiłas [emoji6].
Lilith - dużo zdrówka i sił, a przede wszystkim wyhamuj troszkę [emoji6]
Ewcia - lody w domu muszą być [emoji6].
Pera - świetnie Wam się udało z tą różnicą wieku pomiędzy dziećmi. Pannice bywają mocno charakterne [emoji6]
Dobra.. Wracam do papierów. Muszę dzisiaj skończyć ofertę, a moja J dzisiaj wstała zmulona. Liczę się z tym, że będę musiała podjechać po nią do szkoły.
Napisane na E5823 w aplikacji
Forum BabyBoom