reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Ale dajecie czadu dziewczyny, jeden dzien i juz tyle nadrabiania :p

Dzieki za wszystkie komentarze, odnosnie lezakowania w przedszkolu, chyba faktycznie pogadam na spokojnie z wychowawczynia grupy, niech kombinuja:p byle sie mlody nie zrazil, bo juz jakis nerwowy jak wraca z przedszkola... :-/

Pisalyscie tez o nerwach...masakra jak mnie latwo z rownowagi wyprowadzic, myslalam, ze po pierwszym trymestrze to minie, ale niestety :-/
Nie zadzieraj z cieżarna :p

Wszystkie z Was juz zakupy dzidziusiowe robia? To tylko ja tak czekam i czekam?!
:(

reklama
Alex To moja 4 ciąża,druga była obumarla pod koniec 16 tygodnia,moje foty brzuszka sa na wątku brzuszkowym, mam już naprawdę spory brzuch,ale pewnie kolejne ciążę,wiek(37 w tym roku)ma znaczenie,poza tym ja zawsze miałam tendencję do tycia w brzuchu :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jej współczuję i życzę wszystkiego dobrego..

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Kasiulka - ale piękny widok [emoji173]

Bulkaasia - wow super :D dobrze ze wszystko ok :)

Aga_k_m - mi tez sie bardzo podoba wizja takiej brzuchatej armii :D zapraszam haha

Dziękuje reszcie dziewczyn za gratulacje :* na samą myśl mam wielkiego stresa :D a co dopiero jak bedzie koscielny [emoji27]

Dzisiaj tak mniej aktywnie bo po prostu coraz bardziej męczy mnie to ze wychodze 8.20 z domu , wracam 19.30 i po prostu nie mam na nic sił .. Kolacja , prysznic , poogladam troche tv , spac i od rana znowu to samo wrr płakac mi sie chce na sama mysl [emoji23] wszystko mnie boli [emoji44]
Ok koniec marudzenia co by nie zwalic wam wieczoru :D jest pozytyw w tym wszystkim, ze pracuje zawsze od pon do czw :D to mnie jakos trzyma teraz przy zyciu haha

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Bulkasia wow super wiesci spij juz kobieto spokojnie i dwie laseczki piekne jek.marzenie super !!!!
a ja.obstawialam chlopakow ;)no tak.intuicja mnie zawodzi jak.widac u mnie w czwartek.potwierdzi sie chlopblub wyjfzie baba o bylabym wtedy mocno zdziwiona :)
Kasiulka super widoki ciekawe jak chlopce beda sie zajmowac jak.juz bedzie z nimi ;)
f2w3rjjgvtrkt7iq.png

Ostatnia edycja:
Bulkaasia super :*

Megan22 tez gratuluję :* super takie przygotowania, szukanie sukienki..
Czas szybko leci ja przed swoim ślubem to 8msc wszystko załatwiłam i czas mi tak zlecial ze aż się zdziwiłam ze to juz :D wiec czasu na stres nie było ;)

Mnie dzisiaj tez głowa boli coś poszłam nawet ma spacer i było ok ale teraz znowu.. nic zaraz pójdę spać chyba.
Jutro mój mąż ma urodziny ma od 12 wolne wiec wybieramy się popołudniu na obiad i później do kina na tą Sztukę kochania ;)
I jutro jeszcze zadzwonię zapisze się na polowkowe badanie :)

Zakupów tez jeszcze jako takich nie robiłam oglądam co mi się podoba to tylko zapisuje i jak poznam płeć to zacznę kupować :) wczoraj dostałam od znajomej lezaczek dla dzidziusia ale wrzuciłalm na watek zakupowy ;)

Miłego wieczoru

reklama
Do góry