reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Maniek ja też z Wlkp,70 km od Poznania,u nas pyry z gzika obowiazkowo raz w tygodniu,heh wszyscy przepadaja za tym daniem,myślałas już może w którym szpitalu chcesz rodzic?ja cesarke miałam na polnej,a teraz się zastanawiam.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja chcialam rodzic na Polnej. Ale rezygnuje i wybieram szpital Raszei [emoji4]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie dziewczyny
Ja dziś jakąś nie do życia jestem..Niedosc że boli głowa i gardlo to dziś męczyły mnie mdłości..A do tego brak humoru..jakoś tak gorszy dzień..

20 Lutego mam badanie połówkowe..w końcu poznam płeć dzieciątka..Było pytanie o przeczucia tak więc ja przeczowam że to dziewczynka..choć to może dlatego że chciałabym córkę do kompletu..

Megan gratuluję i 3mam kciuki aby 1 kwietnia był bardzo wyjątkowym dniem i by nikt ani nic niezdolalo tego zmienić..

Bulkaasia gratulacje :) a tak poza tym to ja też dziś 16t+5d ( ostatnio coś poknocilam) ale wczoraj położna ma przypomniał.. Data z usg 13 lipca?

Ciekawe której mamusi uda się urodzić w przewidywany terminie..Tak mnie naszlo bo ja mojego synka urodziłam dokładnie dnia który był wyznaczony z usg..i mimo tego że wody odeszły mi 2 dni wcześniej to synek wyszedł terminowo..

Nieodpisuje na wszystkie wiadomości bo niestety pisze na tel i nie ogarnę tego..

Każdej z osobna jak i wszystkim razem życzę miłego wieczoru..
Ps. Fajnie ze tu trafiłam.. Pierwszą ciążę także spędziłam na jednym forum..i wspominam bardzo dobrze..

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Bułkaasiu - cudne wieści [emoji4][emoji4]. kurcze czyli tylko polowicznie się myliłam - obstawialam parke [emoji6], ale cicho siedziałam [emoji6], bo tu większość chłopaków czuły [emoji3]

Alex - ja też tylko telefon [emoji6].
Mi się często zdarzają kiepskie dni bądź same poranki.. Ehhh.. mimo wszystko i Tobie życzę udanego wieczoru - może jakiś deserek poprawi Ci nastrój?

Tea, Maniek, Aaggaa - no i jutro poszukam jakiegoś przepisu na te pyrki z gzikiem, bo..kurde.. fajnie brzmią, albo baba ziemniaczana, o! [emoji1]

Curran_twins - to mamy podobne zachcianki /smaki ciążowe [emoji1][emoji6]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Bulkaasia super :-),idziemy dokładnie dzień w dzień,też dziś mam 16+5,no proszę dziewczyny,to zaskoczenie dla Ciebie bo obstawialas chłopaków
O,właśnie doczytałam,że alex_87, też na 13 lipca ma poród :-)

:) bracia oglądają Zosie
Słodycz :) przepiękny widok !
Hej, już po wizycie. Dzieciaczki rosną (odpowiadają 16t+5d), wszystkie pomiary prawidłowe ,serduszka biją i na 70 % będą dziewczyny :-D!!!

A my obstawiałyśmy chłopaków haha
Super, że wszystko w porzadku :)

Mumusia Muminka - cieszę się bardzo :)

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Bułkaasiu - cudne wieści [emoji4][emoji4]. kurcze czyli tylko polowicznie się myliłam - obstawialam parke [emoji6], ale cicho siedziałam [emoji6], bo tu większość chłopaków czuły [emoji3]

Alex - ja też tylko telefon [emoji6].
Mi się często zdarzają kiepskie dni bądź same poranki.. Ehhh.. mimo wszystko i Tobie życzę udanego wieczoru - może jakiś deserek poprawi Ci nastrój?

Tea, Maniek, Aaggaa - no i jutro poszukam jakiegoś przepisu na te pyrki z gzikiem, bo..kurde.. fajnie brzmią, albo baba ziemniaczana, o! [emoji1]

Curran_twins - to mamy podobne zachcianki /smaki ciążowe [emoji1][emoji6]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Placki ziemniaczane[emoji7]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Aga_k_m dziękuję kochana..pocieszam się że to wina hormonów..a co do deserów niestety ale mdłości dziś mnie męczą..musiałabym miec na prawdę ochotę bo w tej ciąży jakoś brak parcia na słodkie..

Tea80 ty także termin na 13 lipca masz? Super nie wiedziałam że jest nas więcej.. To twoja druga ciąża? Jestem ciekawa jak twój brzusio wygląda tak dla porównania jak się między sobą różnimy.. :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Alex To moja 4 ciąża,druga była obumarla pod koniec 16 tygodnia,moje foty brzuszka sa na wątku brzuszkowym, mam już naprawdę spory brzuch,ale pewnie kolejne ciążę,wiek(37 w tym roku)ma znaczenie,poza tym ja zawsze miałam tendencję do tycia w brzuchu :-)

Do góry