reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Haha dzięki dziewczyny jestem Wam wdzięczna za te przepisy ale ja generalnie dobrze gotuje z tego co słyszę od swoich gości ale z plackami zawsze miałam problem :) także luuuzik przeżyję [emoji14]

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

reklama
Dziękuję Kobietki [emoji8][emoji8][emoji8]

Przerabialam wszelkie przepisy na racuchy: z drożdżami, proszkiem, soda, z dodatkiem octu /wódki.
Różne..
Nie mniej z moich wypieków wszystko wychodzi perfekcyjnie, więc i ja recze za te przepisy [emoji5]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Aga sto lat kochana!!! I blagam daj mi przepis na to tagiatelle brzmi mega smacznie uwielbiam i makaron i ser i szpinak!!!

Lilith wlasnie jak tam?

Bulkasia wydaje mi sie ze nie ma reguly :-) jedne maja wczesniej inne pozniej.

010igov35ye70zfx.png

Makarony to jest to co mi wchodzi ostatnio najlepiej [emoji39] no i w pracy łatwo odgrzac. Chyba jednak będę się musiała trochę powstrzymać bo nawet dzisiaj mi koleżanka powiedziała ze sporo przytyje jak tak będę je jadła codziennie.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Luandzia tak Ty przytyjesz Ty juz nam oczu nie mydl wszystkie widzialysmy Twoj wielki brzuch:D [emoji14] [emoji23] [emoji13] [emoji14] [emoji44]

010igov35ye70zfx.png

reklama
Witam wieczornie

To Co chcialam napisac wszystko zapomnialam.

Bulkaasia to Chyba u kazdej inaczej. Ja w poprzednich ciazach niedostalam wogole

Aga sto lat sto lat. Spokojnej reszty ciazy i szybkiego porodu

Joanna Chyba wczoraj ci niegratulowalam (naprawde mam skleroze ciazowa).oczywiscie wizyty i za domek trzymam kciuki

Lilith na spokojnie nic nieczytaj

Dla chorowitkow zdrowka

Temat szczepien gdzies Mi Mignelo. Ja jestem za szczepieniami.tutaj w niemczech pierwsza szczepionke dziecko dostaje Chyba w 8 tyg zycia. Na rote tez szczepilismy mala.jak sie u lekarza mowi ze dzisiaj sie niechce szczepic bo np dziecko lekki katarek czy poprostu zle spalo przeklada sie na inny Termin. Pozniej jak sie zapomnij czy cos to zaraz dzwonia i przypominaja.i wszystkie szczepionki u nas za darmo

f2w3flw15r2h1ssa.png

Ostatnia edycja:
Do góry