reklama
Dziękuję Kobietki [emoji8][emoji8][emoji8]
Przerabialam wszelkie przepisy na racuchy: z drożdżami, proszkiem, soda, z dodatkiem octu /wódki.
Różne..
Nie mniej z moich wypieków wszystko wychodzi perfekcyjnie, więc i ja recze za te przepisy [emoji5]
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Przerabialam wszelkie przepisy na racuchy: z drożdżami, proszkiem, soda, z dodatkiem octu /wódki.
Różne..
Nie mniej z moich wypieków wszystko wychodzi perfekcyjnie, więc i ja recze za te przepisy [emoji5]
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Aga sto lat kochana!!! I blagam daj mi przepis na to tagiatelle brzmi mega smacznie uwielbiam i makaron i ser i szpinak!!!
Lilith wlasnie jak tam?
Bulkasia wydaje mi sie ze nie ma reguly :-) jedne maja wczesniej inne pozniej.
Lilith wlasnie jak tam?
Bulkasia wydaje mi sie ze nie ma reguly :-) jedne maja wczesniej inne pozniej.
luandzia1
Entuzjast(k)a
Makarony to jest to co mi wchodzi ostatnio najlepiej [emoji39] no i w pracy łatwo odgrzac. Chyba jednak będę się musiała trochę powstrzymać bo nawet dzisiaj mi koleżanka powiedziała ze sporo przytyje jak tak będę je jadła codziennie.
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
luandzia1
Entuzjast(k)a
reklama
Witam wieczornie
To Co chcialam napisac wszystko zapomnialam.
Bulkaasia to Chyba u kazdej inaczej. Ja w poprzednich ciazach niedostalam wogole
Aga sto lat sto lat. Spokojnej reszty ciazy i szybkiego porodu
Joanna Chyba wczoraj ci niegratulowalam (naprawde mam skleroze ciazowa).oczywiscie wizyty i za domek trzymam kciuki
Lilith na spokojnie nic nieczytaj
Dla chorowitkow zdrowka
Temat szczepien gdzies Mi Mignelo. Ja jestem za szczepieniami.tutaj w niemczech pierwsza szczepionke dziecko dostaje Chyba w 8 tyg zycia. Na rote tez szczepilismy mala.jak sie u lekarza mowi ze dzisiaj sie niechce szczepic bo np dziecko lekki katarek czy poprostu zle spalo przeklada sie na inny Termin. Pozniej jak sie zapomnij czy cos to zaraz dzwonia i przypominaja.i wszystkie szczepionki u nas za darmo
To Co chcialam napisac wszystko zapomnialam.
Bulkaasia to Chyba u kazdej inaczej. Ja w poprzednich ciazach niedostalam wogole
Aga sto lat sto lat. Spokojnej reszty ciazy i szybkiego porodu
Joanna Chyba wczoraj ci niegratulowalam (naprawde mam skleroze ciazowa).oczywiscie wizyty i za domek trzymam kciuki
Lilith na spokojnie nic nieczytaj
Dla chorowitkow zdrowka
Temat szczepien gdzies Mi Mignelo. Ja jestem za szczepieniami.tutaj w niemczech pierwsza szczepionke dziecko dostaje Chyba w 8 tyg zycia. Na rote tez szczepilismy mala.jak sie u lekarza mowi ze dzisiaj sie niechce szczepic bo np dziecko lekki katarek czy poprostu zle spalo przeklada sie na inny Termin. Pozniej jak sie zapomnij czy cos to zaraz dzwonia i przypominaja.i wszystkie szczepionki u nas za darmo
Ostatnia edycja: