reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

Kasiulka dobrze, że się rozruszalo :)
U mnie rozrabiaki potwirne były, i cierpialam na końcówce juz niestety.. Zobaczymy jak bedIe teraz.

Bulkasiaa nie denerwuj się, może nocą zaczną??

Usiadłam, może u mnie coś ruszy. Serduszko bije, nie stresuje się.

Dziś leniwy dzień dla makuszkow, czują ze wekeend :)

reklama
Hejka,
Ja nie mogę spać już od 4.

Cały weekend nie czytałam Was, może coś uda mi się nadrobić [emoji6]

Po sobotnim Usg wszystko ok. Wyniki pappa oki,reszta też. Synek z mężem też byli podejrzeć maluszka, no i potwierdzone, że będzie chłopiec, czyli rodzinka: ja jedna na trzech [emoji56]

Dzidziuś zaslanial buzke rączkami i smacznie spał tyłem do nas. Tylko na chwilkę się pokazał. Moi chłopcy to patrzyli na to Usg i miałam wrażenie , że nic nie rozumieją hehehe rozpoznali stopkę chyba tylko [emoji23]

A Filip przy fotkach 3d mówił, że brzydki ten brat ,myślałam, że padne. .. I że woli czarno białe

Dobra kawa inka wypita, idę jeszcze wtule się w kolderke

Miłego dnia

Aha - gratulacje [emoji3][emoji3][emoji3]
Uwielbiam czytać z rana tak cudowne wieści [emoji3]

Bulkaasia - spokojnie.. Jeszcze mają czas na mocna w odczuciach aktywność.

Ja też cierpliwie czekam na świadome czucie ruchów.

No nic ide budzić rodzinke.
Odezwę się z pracy [emoji6]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam sie i ja.
Aha gratulacje :) mowisz jedna na trzech u mnie jedna na czterech poki co takze spokojnie wszysto przed Toba.

Bulkasia jeszcze masz duzo czasu zeby czuc fikołki daj im czas i nie nartw sie.
Lilith czytam z zaciekawieniem o tych garach tez lubie cos gotowac i piec narobilas mi ochoty na takie sprzety :)

Ja tez jeszcze nie czuje ruchow nawet specjalnie sie nie wczuwam w nie bo i tak jeszcze za wczesnie dopiero 14tydz.

A tak w ogole to w sobote napisalam taki dlugi post i wszystko mi zniklo bo ciagle ktos dzwonil wrrr no coz ja tez tylko na fonie ;)
Milego dnia :(

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

Aha cudnie.... No ale prawda ze na 3D takie kosmity :D
Wendy na gorze nad polem tekstowym jest symbol dyskietki i zapisuje sie wersja robocza warto kliknąć co chwilkę

Kasiulka - ta dyskietka to nie na wszystkich telefonach [emoji6]

Wendy - wiem o czym piszesz odnośnie tych długich postów. Mam to samo... Za trzecim razem pisze juz streszczeniowo [emoji6]

Lilith, Truskawka, Kasiulka - i mnie zaciekawilyscie tymi szybkowarami. Urządzanie kuchni przede mną, więc do maja coś ciekawego napewno będę musiała nabyć - mam nadzieję, że wesprzecie mnie dobrymi radami i opiniami [emoji3]

Wczoraj miałam gości, pojechali późnym wieczorem, więc przed zaśnięciem tylko nadrobilam Was na bieżąco, i odplynelam.

Z cycami mam podobnie - swedza, są obolałe, i mega wypełnione. Już mi kilka osób zwróciło na nie uwagę (gdzie i tak zawsze miałam big cyc). Mój mąż przeszczesliwy, ja mniej..

Żonograja - ja w 1 trymestrze padalam 2 razy (ok. 17:00-19:00, i następnie ok. 21:00-22:00). Teraz wytrzymuje spokojnie do 21:00-22:00 ( ok.22:00 w tygodniu staram się już iść spać, bo wstaje o 5:00).

Pumelova - dzięki za info odnośnie femibionu.
Chyba trzeba zrobić sobie zapas.

Misia - ja z tych większych - i bardzo lubię ciuszki z c&a (ze względu na jakość, zresztą kupuje i dla siebie i dla młodej od ładnych paru lat) . Nakupowalam sobie bluzek i koszul ciążowych przez internet.. I póki co wszystko za duże [emoji23]. Spodnie mam (rok czasu szykowalam się na tą ciążę, więc jak coś mi się rzuciło w oczy w promocyjnej cenie, to korzystałam). Zresztą i tak póki co chodzę w tych co przed ciąża.

Uśmiałam sie z tego Twojego braku stanika. U mnie to by nie przeszło [emoji3], ale..2 dzień śmigam bez obrączki (w domu mi nie przeszkadzał jej brak, ale w pracy czuję dyskomfort).

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry! Mamy co za sen miałam, że na cesarkę mnie wzięli i co prawda wszystko poszło ok, ale obudziłam się tak jakby z takim bólem brzucha jak po cięciu i cała mokra ze stresu uffff o rany :o Nigdy nie brałam cc pod uwagę właściwie więc może to jakiś znak :-p Widzę, że na reszcie słonko za oknem, może z synem wyjdziemy ;-) ;)

Do góry