reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Kasiulka dobrze, że się rozruszalo :)
U mnie rozrabiaki potwirne były, i cierpialam na końcówce juz niestety.. Zobaczymy jak bedIe teraz.

Bulkasiaa nie denerwuj się, może nocą zaczną??

Usiadłam, może u mnie coś ruszy. Serduszko bije, nie stresuje się.

Dziś leniwy dzień dla makuszkow, czują ze wekeend :)

reklama
Hejka,
Ja nie mogę spać już od 4.

Cały weekend nie czytałam Was, może coś uda mi się nadrobić [emoji6]

Po sobotnim Usg wszystko ok. Wyniki pappa oki,reszta też. Synek z mężem też byli podejrzeć maluszka, no i potwierdzone, że będzie chłopiec, czyli rodzinka: ja jedna na trzech [emoji56]

Dzidziuś zaslanial buzke rączkami i smacznie spał tyłem do nas. Tylko na chwilkę się pokazał. Moi chłopcy to patrzyli na to Usg i miałam wrażenie , że nic nie rozumieją hehehe rozpoznali stopkę chyba tylko [emoji23]

A Filip przy fotkach 3d mówił, że brzydki ten brat ,myślałam, że padne. .. I że woli czarno białe

Dobra kawa inka wypita, idę jeszcze wtule się w kolderke

Miłego dnia

Aha - gratulacje [emoji3][emoji3][emoji3]
Uwielbiam czytać z rana tak cudowne wieści [emoji3]

Bulkaasia - spokojnie.. Jeszcze mają czas na mocna w odczuciach aktywność.

Ja też cierpliwie czekam na świadome czucie ruchów.

No nic ide budzić rodzinke.
Odezwę się z pracy [emoji6]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam sie i ja.
Aha gratulacje :) mowisz jedna na trzech u mnie jedna na czterech poki co takze spokojnie wszysto przed Toba.

Bulkasia jeszcze masz duzo czasu zeby czuc fikołki daj im czas i nie nartw sie.
Lilith czytam z zaciekawieniem o tych garach tez lubie cos gotowac i piec narobilas mi ochoty na takie sprzety :)

Ja tez jeszcze nie czuje ruchow nawet specjalnie sie nie wczuwam w nie bo i tak jeszcze za wczesnie dopiero 14tydz.

A tak w ogole to w sobote napisalam taki dlugi post i wszystko mi zniklo bo ciagle ktos dzwonil wrrr no coz ja tez tylko na fonie ;)
Milego dnia :(

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

Aha cudnie.... No ale prawda ze na 3D takie kosmity :D
Wendy na gorze nad polem tekstowym jest symbol dyskietki i zapisuje sie wersja robocza warto kliknąć co chwilkę

Kasiulka - ta dyskietka to nie na wszystkich telefonach [emoji6]

Wendy - wiem o czym piszesz odnośnie tych długich postów. Mam to samo... Za trzecim razem pisze juz streszczeniowo [emoji6]

Lilith, Truskawka, Kasiulka - i mnie zaciekawilyscie tymi szybkowarami. Urządzanie kuchni przede mną, więc do maja coś ciekawego napewno będę musiała nabyć - mam nadzieję, że wesprzecie mnie dobrymi radami i opiniami [emoji3]

Wczoraj miałam gości, pojechali późnym wieczorem, więc przed zaśnięciem tylko nadrobilam Was na bieżąco, i odplynelam.

Z cycami mam podobnie - swedza, są obolałe, i mega wypełnione. Już mi kilka osób zwróciło na nie uwagę (gdzie i tak zawsze miałam big cyc). Mój mąż przeszczesliwy, ja mniej..

Żonograja - ja w 1 trymestrze padalam 2 razy (ok. 17:00-19:00, i następnie ok. 21:00-22:00). Teraz wytrzymuje spokojnie do 21:00-22:00 ( ok.22:00 w tygodniu staram się już iść spać, bo wstaje o 5:00).

Pumelova - dzięki za info odnośnie femibionu.
Chyba trzeba zrobić sobie zapas.

Misia - ja z tych większych - i bardzo lubię ciuszki z c&a (ze względu na jakość, zresztą kupuje i dla siebie i dla młodej od ładnych paru lat) . Nakupowalam sobie bluzek i koszul ciążowych przez internet.. I póki co wszystko za duże [emoji23]. Spodnie mam (rok czasu szykowalam się na tą ciążę, więc jak coś mi się rzuciło w oczy w promocyjnej cenie, to korzystałam). Zresztą i tak póki co chodzę w tych co przed ciąża.

Uśmiałam sie z tego Twojego braku stanika. U mnie to by nie przeszło [emoji3], ale..2 dzień śmigam bez obrączki (w domu mi nie przeszkadzał jej brak, ale w pracy czuję dyskomfort).

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry! Mamy co za sen miałam, że na cesarkę mnie wzięli i co prawda wszystko poszło ok, ale obudziłam się tak jakby z takim bólem brzucha jak po cięciu i cała mokra ze stresu uffff o rany :o Nigdy nie brałam cc pod uwagę właściwie więc może to jakiś znak :-p Widzę, że na reszcie słonko za oknem, może z synem wyjdziemy ;-) ;)

Do góry