Kasiulka - ta dyskietka to nie na wszystkich telefonach [emoji6]
Wendy - wiem o czym piszesz odnośnie tych długich postów. Mam to samo... Za trzecim razem pisze juz streszczeniowo [emoji6]
Lilith, Truskawka, Kasiulka - i mnie zaciekawilyscie tymi szybkowarami. Urządzanie kuchni przede mną, więc do maja coś ciekawego napewno będę musiała nabyć - mam nadzieję, że wesprzecie mnie dobrymi radami i opiniami [emoji3]
Wczoraj miałam gości, pojechali późnym wieczorem, więc przed zaśnięciem tylko nadrobilam Was na bieżąco, i odplynelam.
Z cycami mam podobnie - swedza, są obolałe, i mega wypełnione. Już mi kilka osób zwróciło na nie uwagę (gdzie i tak zawsze miałam big cyc). Mój mąż przeszczesliwy, ja mniej..
Żonograja - ja w 1 trymestrze padalam 2 razy (ok. 17:00-19:00, i następnie ok. 21:00-22:00). Teraz wytrzymuje spokojnie do 21:00-22:00 ( ok.22:00 w tygodniu staram się już iść spać, bo wstaje o 5:00).
Pumelova - dzięki za info odnośnie femibionu.
Chyba trzeba zrobić sobie zapas.
Misia - ja z tych większych - i bardzo lubię ciuszki z c&a (ze względu na jakość, zresztą kupuje i dla siebie i dla młodej od ładnych paru lat) . Nakupowalam sobie bluzek i koszul ciążowych przez internet.. I póki co wszystko za duże [emoji23]. Spodnie mam (rok czasu szykowalam się na tą ciążę, więc jak coś mi się rzuciło w oczy w promocyjnej cenie, to korzystałam). Zresztą i tak póki co chodzę w tych co przed ciąża.
Uśmiałam sie z tego Twojego braku stanika. U mnie to by nie przeszło [emoji3], ale..2 dzień śmigam bez obrączki (w domu mi nie przeszkadzał jej brak, ale w pracy czuję dyskomfort).
Napisane na E5823 w aplikacji
Forum BabyBoom