reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Kasiulka - no ja mam sony i lecę na androidzie [emoji5][emoji6]

Błagam.. 15-20 minut? Robiłam gulaszowa na imprezę - 2 h lekko zeszło [emoji19].

Bulkaasia - niecierpliwy Twój Synek [emoji1].
Moja J (prawie 8 lat) też dziwnie patrzyła na usg.. Przeżywała nosek - bo taki dziwny był [emoji6]
Do kiedy planujesz pracować?

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aga_k_m chciałabym tak do niego kwietnia ale jak to będzie w praktyce to zobaczymy ;)
Mam nadzieję, że ciąża będzie rozwijać sie prawidłowo i nie będzie przeciwwskazań.
W ostatniej pracowałam prawie do końca. Poszłam na wolne 3 tyg przed porodem ;)

Co do gara, jestem w tej ciąży mega mięsna i ciągle jadkabym mięso, czasem mięso to moja orzekaska. Nawet zwykłe udka mocno przyprawione, wkładam i kg po 13min aż się rozsyouja i mega soczyste a przy kurakowym mięsie ważne by były takie mmm.

Ogromny plus, że można wrzucić i nie trzeba mieszać czy pilnować.

Aha gratuluję synka!

Bukkasia to musi być denerwujące ale spokojnie, zobaczysz jakmdzis :)
U nas tez mgliscie i zimno, ciągnie jeszcze z nad wody..

Tez miałam straszny sen.. Może nie cc etc ale ze straciłam wózek.. Zostawiłam w Tesco jakby był sklepowka :( co się naplakalam bo odzyskać nie mogłam. Dziś lub jutro gondola przychkdzi.

ZonaGraja, ja chodzę spać między 24-1 ale jak włączam fakty to na nich juznzasypiam, wiec zależy o której wlaczymy. Jak się kończą mąż mnie budzi, lecę zaś do WC i się kładę by zaraz znowu wstać.

Dziś mam dzień luzu aż mi źle z tym.

Syn rozpalony z dreszczami cała noc, rano tez, wiec został w domu, lekarz ma dzwonić z moczem.. Może to od tego.. Czekam do pololudnia na telefon.

Od dziś mam 20tygodni do cc :)

Moja nic się wczoraj nie odezwaka oo.. Może dwa razy pukla i cisza.. Aż dziwne ale wiem, że Oki,
Dziś boli mnie spojenie :(

Wychodzi że ja jestem wyrodna matka jeszcze zanim nią zostałam bo śniło mi się że bankomat mi kasę zajumał xD i to wszystko :p

Ja zaraz się ogarnę z pracą i lecę na wizytę :)

Aim - hahaha - jaka wyrodna? Jakbyś miała wpływ na to co się śni [emoji6]. Ja też jeszcze nie śnie o porodach,i w ogóle dzieci mi się nie śnią [emoji5]

Lilith - zdrówka dla Dexa.
Bidulek..
Wypoczywaj - za dużo przeszłas przez weekend stąd i bóle.. Czasami lepiej rozłożyć sobie robotę na raty - ja chwilowo przestałam się zarzynac.
Czyli już remoncik /przemeblowanie macie z głowy? super [emoji4]

Helo juz prawie w poludnie

Ja zadzwonilam do lekarza bo jakos znowu tak mnie ciagnelo w dole od rana i mialam zaraz przyjechac.podlaczyli mnie na Pol godziny Do ktg ale skurczy cale szczescie nie bylo.szyjka skrocila sie o 1mm ale narazie trzyma wiec to najwazniejsze. Jestem Teraz tydzien na chorobowym Do soboty na razie a potem zobaczymy.takze sprawdzilam i jestem spokojniesza

Kasiulka ja tez mam taki szybkowar

Lilith zdrowka dla synka

Bulkasia zobaczysz bez nerwow na spokojnie dzieciaczki sie odezwia

Aha Gratulacje synka.no i twoj mnie powalil.moja 3.5 latka jest bardzo madra na swoj wiek i tez czasami taki tekst walnie ze z mezem parskamy ze smiechu.wlasnie chcialam ja wziasc na nastepna wizyte ale mam rano wiec ona w przedszkolu ale nastepna wizyte sproboje sobie popoludniu zrobic zeby ja zabrac.ciekawe Co powie

f2w3flw15r2h1ssa.png

reklama
Bulkaasia - podziwiam Twoje zaparcie co do pracy, i to z bliźniakami w brzusio, i maluchem w domu.
Ja też zakładałam pracować do końca kwietnia, ale.. zrobię sobie przerwę na 2-3 tyg w lutym.

Do góry