reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Kasiulka - no ja mam sony i lecę na androidzie [emoji5][emoji6]

Błagam.. 15-20 minut? Robiłam gulaszowa na imprezę - 2 h lekko zeszło [emoji19].

Bulkaasia - niecierpliwy Twój Synek [emoji1].
Moja J (prawie 8 lat) też dziwnie patrzyła na usg.. Przeżywała nosek - bo taki dziwny był [emoji6]
Do kiedy planujesz pracować?

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aga_k_m chciałabym tak do niego kwietnia ale jak to będzie w praktyce to zobaczymy ;)
Mam nadzieję, że ciąża będzie rozwijać sie prawidłowo i nie będzie przeciwwskazań.
W ostatniej pracowałam prawie do końca. Poszłam na wolne 3 tyg przed porodem ;)

Co do gara, jestem w tej ciąży mega mięsna i ciągle jadkabym mięso, czasem mięso to moja orzekaska. Nawet zwykłe udka mocno przyprawione, wkładam i kg po 13min aż się rozsyouja i mega soczyste a przy kurakowym mięsie ważne by były takie mmm.

Ogromny plus, że można wrzucić i nie trzeba mieszać czy pilnować.

Aha gratuluję synka!

Bukkasia to musi być denerwujące ale spokojnie, zobaczysz jakmdzis :)
U nas tez mgliscie i zimno, ciągnie jeszcze z nad wody..

Tez miałam straszny sen.. Może nie cc etc ale ze straciłam wózek.. Zostawiłam w Tesco jakby był sklepowka :( co się naplakalam bo odzyskać nie mogłam. Dziś lub jutro gondola przychkdzi.

ZonaGraja, ja chodzę spać między 24-1 ale jak włączam fakty to na nich juznzasypiam, wiec zależy o której wlaczymy. Jak się kończą mąż mnie budzi, lecę zaś do WC i się kładę by zaraz znowu wstać.

Dziś mam dzień luzu aż mi źle z tym.

Syn rozpalony z dreszczami cała noc, rano tez, wiec został w domu, lekarz ma dzwonić z moczem.. Może to od tego.. Czekam do pololudnia na telefon.

Od dziś mam 20tygodni do cc :)

Moja nic się wczoraj nie odezwaka oo.. Może dwa razy pukla i cisza.. Aż dziwne ale wiem, że Oki,
Dziś boli mnie spojenie :(

Wychodzi że ja jestem wyrodna matka jeszcze zanim nią zostałam bo śniło mi się że bankomat mi kasę zajumał xD i to wszystko :p

Ja zaraz się ogarnę z pracą i lecę na wizytę :)

Aim - hahaha - jaka wyrodna? Jakbyś miała wpływ na to co się śni [emoji6]. Ja też jeszcze nie śnie o porodach,i w ogóle dzieci mi się nie śnią [emoji5]

Lilith - zdrówka dla Dexa.
Bidulek..
Wypoczywaj - za dużo przeszłas przez weekend stąd i bóle.. Czasami lepiej rozłożyć sobie robotę na raty - ja chwilowo przestałam się zarzynac.
Czyli już remoncik /przemeblowanie macie z głowy? super [emoji4]

Helo juz prawie w poludnie

Ja zadzwonilam do lekarza bo jakos znowu tak mnie ciagnelo w dole od rana i mialam zaraz przyjechac.podlaczyli mnie na Pol godziny Do ktg ale skurczy cale szczescie nie bylo.szyjka skrocila sie o 1mm ale narazie trzyma wiec to najwazniejsze. Jestem Teraz tydzien na chorobowym Do soboty na razie a potem zobaczymy.takze sprawdzilam i jestem spokojniesza

Kasiulka ja tez mam taki szybkowar

Lilith zdrowka dla synka

Bulkasia zobaczysz bez nerwow na spokojnie dzieciaczki sie odezwia

Aha Gratulacje synka.no i twoj mnie powalil.moja 3.5 latka jest bardzo madra na swoj wiek i tez czasami taki tekst walnie ze z mezem parskamy ze smiechu.wlasnie chcialam ja wziasc na nastepna wizyte ale mam rano wiec ona w przedszkolu ale nastepna wizyte sproboje sobie popoludniu zrobic zeby ja zabrac.ciekawe Co powie

f2w3flw15r2h1ssa.png

reklama
Bulkaasia - podziwiam Twoje zaparcie co do pracy, i to z bliźniakami w brzusio, i maluchem w domu.
Ja też zakładałam pracować do końca kwietnia, ale.. zrobię sobie przerwę na 2-3 tyg w lutym.

Do góry