Truskawka mam Kitchena Aid malinowego, do tego maszynę do lodów, cuuudo. Uwielbiam go.
Tak, wybieram np potrawke albo makaron czy mięso. Zależy co chcesz zrobić. Jak robiłam gulasz teraz to dałam tak:
Mięso od razu cebula czosnek przyprawy wszelakie, wlaczylam opcje stew nie zakrywajac pokrywki i podsmazylam mięsko przez hmm 2 minuty. Jak się scielo, podlalam bulionem i dodałam pastę paprykowa, zamknelam pomrywe i zkstawilam na tym samym ustawisniu na 30min. Porcja z ponad kg mięsa. Po 30 minutach odpuczasz powietrze i juz na zmienionym ustawieniu: pilnowanie ciepła dodałam paprykę by się nie rozciaptala. Tak czekało aż skończę smażyć placki,
Nigdy nie mieszasz. Wrzucasz i zostawiasz.
Nie używam prawie garow od kiedy to mam ale wolałbym większy, np ponad 6,5l.
Ma też opcje słowa wiec możesz włączyć dużo wcześniej i wyjść, czy na noc i zostawić. Jak na innej wlaczaszto ustawiasz czas i samo siemwylaczy.
Wszystko robi się w garku obrotowym, na noc wyjmujesz, wkładasz do lodówki i juz. Rano wkładasz, dajesz podgrzej przez ile czasu potrzehujesz i gotowe,
Mijus. Nie ma funkcji frytkownicy
niektóre mają,
Tefale tez ponoć rewelacja, nie patrzyłam na firmę, ale na gabaryt i możliwość kuoienia juz. Nie używam np.opcji pieczenia czy owsianki etc.
Wole zakupy internetowe, tak sobie Lubie łazić po sklepach niestety.. Ale Lubie na necie oglądać gadgety
ZonaGraja pycha, paczki.
U nas prawie przemeblowanie i wiercenie skończone ale.. Nagke synek przychodzi i mówi, że chce spać.. Nie miekismy drzemki s domu od roku,, jeszcze takiej ze sam poprosił.. Tak więc siedzę w mega syfie bo pokój córki tez rozkopany ech, ale on cks rozpalony,, bidukek może go coś bierzd..