Hej dziewczyny
Lilith narobiłas mi smaka tym przepisem, ale jak powiedzialam wczoraj mezowy zebysmy cos takiego kupili to od razu mnie sprowadził na ziemie ;p a niby ciezarnym sie nie odmawia hehe
A co do spania to dopadło mnie to co pewnie wiekszosc z was- straszne parcie na pecherz, nie jestem juz w stanie dospac do 6 rano, niestety latam w nocy :/ pozniej sie wybudzam i juz nie moge spac, a dzis mi sie takie głupoty sniły niesamowite, w czwartek usg, wiec pewnie do tego czasu juz sie nie wyspie
Aha gratulacje!!! fajnie, ze wszystko dobrze, a ile Twoj synek ma lat?? Hmm moj ma 3 nie wiem czy juz sie nadaje zeby go zabrac kiedys na usg, ale nadal nie wiem czy bede miala przez brzuch juz tylko, czy tez jeszcze dołem ;p
Aga ja naprawde uwielbiam wszekie kuchenne gadzety, zawsze w nd wieczorem ogladam pania gadzet, pozniej sobie spisuje liste jak mi sie cos spodoba, tam wlasnie wypatrzyłam juz dawno temu szybkowar i faktycznie super sie sprawdza, bardzo krotko sie w tym gotuje, szczegolnie ziemniaczki, teraz juz są stare ziemniaki i sie strasznie długo gotuja, w tym to od 5-7 min, normalnie z 25 min, wiec teraz najpierw robie miesko a dopiero pozniej sie biore za ziemniaczki do obiadu
Mnie juz przeszły w wiekszosci objawy I trymestru, tzn czasem mnie odrzuca jeszcze od niektorych rzeczy, ale ogolnie coraz lepiej sie czuje, piersi nie bola, ale sa naprawde duze i ciezkie.
Co do witaminek to kupiłam dzis rano "mama dha", cena 39 zł za 60 tabletek (ale 2 tabletki dziennie trzeba brac), wczesniej brałam pregne, ale cena jest według mnie za wysoka.