reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

Pumelova - zawsze możesz podejść do swojego lekarza i poprosić o rozszerzone badania morfo.
Ja przy akcji z zatokami zostałam zaskoczona ilością badań morfo, które mi moja doktorka zaleciła, ot tak.. Dla pewności [emoji6]. Crp też miałam - więc.. Działaj. Zawsze to coś więcej wiadomo.

A co do podczytywania - bądź inna niż reszta wpisanych [emoji14]. Jeżeli Ty wyjdziesz do Nas, to i My zawsze zareagujemy. Taka forma jest napewno lepsza i przyjemniejsza. No i masz to poczucie, że w czymś uczestniczysz/współtworzysz [emoji6].

Megann - super [emoji3], gratuluję udanej wizyty [emoji3] [emoji3][emoji3].

Maniek - przy tych otulaczach trzeba uwzględnić jeszcze sam środek lata, co by dziecka nie zagotować.
A tamten rożek był naprawdę świetny.
Co do mięsa.. Ja nigdy miesolubna nie byłam, więc teraz tymbardziej. Z wedlina mam nawet problem. A działy mięsne muszę omijać szerokim łukiem [emoji1]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuje :D
Boże dziewczyny mam wynik nifty!!!! dzwonili i jest wynik prawidłowy!!! Zaraz jade odebrac z przychodni to zobacze dokładnie!!!! cała sie trzese, czulam ze dzis zadzwonia....
Super ze wszystko dobrze !!!
Megan gratuluje ciesze sie ze wszystko ok:-) ja Ci juz jakis czas temu mowilam ze to chlopak imie macie??

Maniek na zakipowym Lilith wrzucala juz otulaczki.Ja tez kupie na pewno .Rozek bede miec po siostrzencu.

Co do miesa ja juz teraz w miare jem choc bron Boze tluste...kurczaka nie za bardzo ewentualnie wlasnie wolowina.A za tatara bym sie pochlastala!!!:D

No i wraca mi smak na kawe jutro musze koniecznie kupic !! Mhmm takie ze spienionym mleczkiem.A jeszcze tydzien temu na sama mysl bym zwymiotowala.Bardzo sie ciesze ze to minelo!!!

I piwa bym sie napila!! Takie Lane Tyskieee Pszeniczne
[emoji44] [emoji44] [emoji44] [emoji44]

Co do drugiego zamknietego watku ja bym wolala zostac tutaj ale pojde za wiekszoscia oczywiscie.

010igov35ye70zfx.png
Dziękuje :D tak jest , pisalas mi ze chlopak :D dla dziewczynki mielismy na 100% wybrane Amelka[emoji14]a dla synusia już sie Filip i Bartus przewinęli:p ale teraz jestesmy na etapie Dominika :D
A ty czujesz sie juz duzo lepiej ? Bo chyba mdlosci dlugo cie męczyly?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aim, ja też bez wakacji w tym roku. Ale przecież macieżyński to jak wakacje :p

kika, ja miałam podobną sytuacje jak robiłam badania na toxo i musiałam powtórzyć badania

Hej po chorobowej nieobcnosci wracam :D i w koncu czuje sie cudownie [emoji173] bylam na wizycie , lekarz powiedzial ze wszystko wyglada bardzo ladnie , wyniki z cytologii tez okej i na 80% synuś [emoji64]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję udanej wizyty :)
Ej niech ktoś napisze że nie tylko ja się nie wybieram na wakacje [emoji14] nie chce być sama jak jeleń [emoji14]

Co do udzielenia się w dwóch wątkach obawiam się że dla mnie już za dużo. I tak jak mam mniej czasu to olewam część stron i ich nie nadrabiam to w dwóch wątkach już w ogóle mnie nie będzie wcale i nie będę wiedzieć co się dzieje... :(
Ja też nie ośmielę się jechać z takim maluchem :) mam już ustalone , że jedynie córka jedzie z moimi rodzicami na wakacje.
Boże dziewczyny mam wynik nifty!!!! dzwonili i jest wynik prawidłowy!!! Zaraz jade odebrac z przychodni to zobacze dokładnie!!!! cała sie trzese, czulam ze dzis zadzwonia....
Czekam z niecierpliwością!

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Truskawka no widzisz !!! Super !! Czekamy na szczegoly!!

Megan my dla dziewczynki.mamy na 100% imie a dla chlopca w sumie tez choc chlopiece moglo by sie zmienic a dla laski jest nietykalne.Ja juz dzieki Bogu czuje sie zdecydowanie lepiej!! Ale to juz 18 tc leci wiec musialo tak byc.Drugi trymestr jest najlepszy!!

010igov35ye70zfx.png

@Truskawka89 ja tam wcale zdziwiona nie jestem ;) Haha ale na poważnie bardzo się cieszę :)

Megan gratuluje ciesze sie ze wszystko ok:-) ja Ci juz jakis czas temu mowilam ze to chlopak imie macie??

Maniek na zakipowym Lilith wrzucala juz otulaczki.Ja tez kupie na pewno .Rozek bede miec po siostrzencu.

Co do miesa ja juz teraz w miare jem choc bron Boze tluste...kurczaka nie za bardzo ewentualnie wlasnie wolowina.A za tatara bym sie pochlastala!!!:D

No i wraca mi smak na kawe jutro musze koniecznie kupic !! Mhmm takie ze spienionym mleczkiem.A jeszcze tydzien temu na sama mysl bym zwymiotowala.Bardzo sie ciesze ze to minelo!!!

I piwa bym sie napila!! Takie Lane Tyskieee Pszeniczne
[emoji44] [emoji44] [emoji44] [emoji44]

Co do drugiego zamknietego watku ja bym wolala zostac tutaj ale pojde za wiekszoscia oczywiscie.

010igov35ye70zfx.png

High5! Mi też wraca ochota na kawę, już wczoraj była ale mleka w domu nie miałam i nie mogłam wypić :p dziś kupiłam, może też mnie najdzie :D

reklama
Truskawka89 super !! :*

Ja czuje się dobrze, często po obiedzie zasypiam ;) z jedzenia jem wszystko chociaż od początku ciąży nie mogę patrzeć na śledzie koreczki itp chociaż lubię,
Do mleka się ostatnio przekonałam bo jakieś 8-9 lat w ogóle nie piłam a teraz nawet smakuje ;)
Kawy nigdy tak nie piłam chyba że dla towarzystwa wiec mi nie brakuje

Wszystkie koleżanki mają chore dzieci to nie ma do kogo chodzić na herbatkę, narazie jeżdżę do mamy i siostry młodszej popoludniami i gramy w eurobiznes albo chińczyk :D

Do góry