DziękujePumelova - zawsze możesz podejść do swojego lekarza i poprosić o rozszerzone badania morfo.
Ja przy akcji z zatokami zostałam zaskoczona ilością badań morfo, które mi moja doktorka zaleciła, ot tak.. Dla pewności [emoji6]. Crp też miałam - więc.. Działaj. Zawsze to coś więcej wiadomo.
A co do podczytywania - bądź inna niż reszta wpisanych [emoji14]. Jeżeli Ty wyjdziesz do Nas, to i My zawsze zareagujemy. Taka forma jest napewno lepsza i przyjemniejsza. No i masz to poczucie, że w czymś uczestniczysz/współtworzysz [emoji6].
Megann - super [emoji3], gratuluję udanej wizyty [emoji3] [emoji3][emoji3].
Maniek - przy tych otulaczach trzeba uwzględnić jeszcze sam środek lata, co by dziecka nie zagotować.
A tamten rożek był naprawdę świetny.
Co do mięsa.. Ja nigdy miesolubna nie byłam, więc teraz tymbardziej. Z wedlina mam nawet problem. A działy mięsne muszę omijać szerokim łukiem [emoji1]
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Super ze wszystko dobrze !!!Boże dziewczyny mam wynik nifty!!!! dzwonili i jest wynik prawidłowy!!! Zaraz jade odebrac z przychodni to zobacze dokładnie!!!! cała sie trzese, czulam ze dzis zadzwonia....
Dziękuje tak jest , pisalas mi ze chlopak dla dziewczynki mielismy na 100% wybrane Amelka[emoji14]a dla synusia już sie Filip i Bartus przewinęli ale teraz jestesmy na etapie DominikaMegan gratuluje ciesze sie ze wszystko ok:-) ja Ci juz jakis czas temu mowilam ze to chlopak imie macie??
Maniek na zakipowym Lilith wrzucala juz otulaczki.Ja tez kupie na pewno .Rozek bede miec po siostrzencu.
Co do miesa ja juz teraz w miare jem choc bron Boze tluste...kurczaka nie za bardzo ewentualnie wlasnie wolowina.A za tatara bym sie pochlastala!!!
No i wraca mi smak na kawe jutro musze koniecznie kupic !! Mhmm takie ze spienionym mleczkiem.A jeszcze tydzien temu na sama mysl bym zwymiotowala.Bardzo sie ciesze ze to minelo!!!
I piwa bym sie napila!! Takie Lane Tyskieee Pszeniczne
[emoji44] [emoji44] [emoji44] [emoji44]
Co do drugiego zamknietego watku ja bym wolala zostac tutaj ale pojde za wiekszoscia oczywiscie.
A ty czujesz sie juz duzo lepiej ? Bo chyba mdlosci dlugo cie męczyly?
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom