reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

Ewella - ostatnio koleżanka wspominała swoją ciążę, ze tez miała mega ochotę na mleko, szczególnie z płatkami kukurydzianymi (których ani przed ani po ciąży nie tykala). Otoczenie mówiło jej, że chłopak będzie jak nic... I rzeczywiście ma syna [emoji3][emoji6]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Aga hahah u mnie bylo identycznie w pierwszej ciazy tez jadlam ciagle platki z mlekiem , nawet mleko prosto z kartona pilam:D a normalnie mleko ttlko do kawy.No i chlop jak murowany:D

010igov35ye70zfx.png

Witam się i ja :-)

Aga_k u nas taka akcja była jedną jedyną, na początku jak Młody zaczął chodzić do przedszkola i dzięki Bogu, że z niej skorzystalismy

Ania@ zrezygnowałabym z wczasów że względów, które podały dziewczyny.

Lilith, u nas nie było żadnego tarcia oczek- dosłownie nic....
Co do noszenia okularów, to strasznie się bałam jak Mikołaj będzie je nosił, bo On nie cierpiał nic mieć na oczach, czy zabawkowych, przeciwsłonecznych...nic...
Obawy były ogromne, ale nie potrzebnie. Jak założył okulary baaaardzo długo przyglądał się ziemi - napewno zobaczył coś nowego w kostce brukowej czego wcześniej nie widział. Widział lepiej, to i okulary chętnie nosił :-)
Może uda mi się wrzucić mojego przystojniaka :-) (później usunę)
Jak po wizycie?

Samotnaja, nie przejmuj się tym, że jesteś co chwila na pogotowiu. Oni są od tego, aby sprawdzić. Lepiej pojechać za dużo razy niż o jeden za mało....

Karoo, niezła imprezka przed Wami :-)

Pumelova, mi do dzisiaj ciężko wbić się w rozmowę ;-)

Maniek, u mnie chusta zdała egzamin, a to dlatego, ponieważ Mikołaj nie cierpiał jeździć w gondoli... Rożek itp. wcale się nie przydały... Tym razem nie będę tego typu rzeczy kupować.

Megan, gratuluję Synka!

Liluli, kciuki na jutro!

AIM, my na wakacje nigdzie nie jedziemy. Chcieliśmy zarezerwować coś na majówkę, ale nie wiadomo jak będę się czuć itp.
Choć fajnie by było kilka dni, żeby Mikos miał "wakacji"

Truskawka, suuuuper wiadomość!

Ostatnia edycja:
Hejka dziewczyny [emoji4]
Luknijcie please swoim okiem,dopiero w sobotę mam wizytę,a już sporo z Was miało wynik i cokolwiek wie [emoji6] ja w temacie zielona

1484734670-aaaaaa.jpeg

Test PAPP-A i wolne Beta - hCG masz w normie
Jedyne co to ryzyko skorygowane dla trisomii 21 może wydawać się niepokojące, ale to dlatego, że tam jest znacznie pogarszający przelicznik przy wieku > 30 lat.
Takie wyniki nie powinny budzić żadnych zastrzeżeń ani niepokoju.

Dziewczyny chciałabym żebyście się wypowiedziały na temat tego, co myślicie o założeniu wątku o tym jak o siebie dbamy- zarówno urodowo jak i przede wszystkim sportowo. To jest akurat temat który lubię pisać, i motywuje też mnie jak czytam że ktoś inny to robi. Pierwszy trymestr za nami więc grono teraz może być szersze, wiadomo, jak ktoś nie może bo ma przeciwwskazania to pewnie że nie może i kropka. Ale większość z nas jakieś proste ćwiczenia może wykonywać i chętnie taki temat bym poruszała z wami. I też go rozszerzyć o kremy typowo ciążowe (rozstępy itp) czy dbanie o siebie. Ale nie wiem czy byłoby takie grono chętnych i to na tyle żeby zakładać wątek? Co myślicie, szczerze, zwłaszcza konstruktywna krytyka mile widziana.

reklama
Mówicie, że tak jest z tym mlekiem ? :) mąż by się cieszył bo tylko chodzi i będzie chłopak, będzie chłopak ;) oczywiście z dziewczynki by się cieszył tak samo ale jak to powiedział z chłopcami łatwiej :)

Dzisiaj dzwonie pytać się o szkole rodzenia bo jak to mój mąż powiedział "chyba by warto się czegoś dowiedzieć bo ja jestem w tym zielony i nic na temat nie wiem" ;) wiec dzwonie póki chętny ;)

Do góry