Vicarika - kurcze.. Dalej nie wiem skąd jesteś, ale w Lubaniu tez mają dobrych specjalistów. W Bogatyni ponoć też przyjmuje gin od "cięższych" przypadków. Moje 2 koleżanki jeździły do niego, bo nie mogły zajść w ciążę (wcześniej jeździły po różnych klinikach, itd). Jedna z nich urodziła córeczke pod opieką tego lekarza. Nazwiska nie znam - ale żaden problem abym sie dowiedziała.
W Bolesławcu też mamy dobrych ginow. Jeden z nich pracuje w szpitalu w Zgorzelcu - cześć moich koleżanek chodziła do niego na wizyty w B-cu, a rodziły właśnie w Zgorzelcu.
W każdym bądź razie gratuluję udanej wizyty, aczkolwiek nie rozumiem dlaczego nie dostałaś zdjęcia usg.
Lilith - trzymam kciukasy za wizytę [emoji110][emoji110]
Popatrz to moja druga ciąża, a dopiero co się dowiedziałam, że ruchy lepiej czuć ba podkulonych nogach, a nie na leżąco.. [emoji3]
Żonograja, Lilith - z tym zapomnianiem, przedstawieniem itd.to nie tylko domena ciężarnych [emoji6]. Mój chłop ostatnio tak odłożył śmietane - rzecz jasna nie do lodówki - że jej 10 minut szukaliśmy. Znalazła się na piłce z miskami. Ale sporo też rzeczy znajduje w łazience na pralce [emoji23]. Tyle, że on nie ciężarny, a zawsze robi 2 rzeczy na raz (najczęściej z telefonem przy uchu załatwiając sprawy firmowe).
Karo - czytam i tej Twojej szyjce, i sie zamartwilam. Ja nigdy nie wiedziałam na jakim moja jest poziomie.
Mam nadzieję, że sprawdzi się u Ciebie to co Kasiulka napisała [emoji5]
A ja dziś umieram pół dnia. Obudziłam się z mega bólem głowy (apap na dzień dobry zazyty) , ale musiałam się wziąść w garść, bo Młoda o 9:00-10:45 miała koncert. Z koncertu szybko musieliśmy zdążyć do szkoły. Odstawilam ją do szkoły, i zaraz po tym pojechałam do domu. Wzięłam kolejny apap i padlam.. Obudziłam się po 15:00. Na szczęście młodą odebrała znajoma babcia (wraz ze swoją wnuczka - taki czwartkowy rytuał), więc mój M odebrał ja o 15:30 bezpośrednio od tej pani.
A ja dalej zdycham..
Padło pytanie odnośnie mdłości u mam z terminem na początek lipca. Tak więc ja z rana jeszcze czasami mam słabsze dni. Gorzej ze mną w czasie obiadu - bo nie zawsze mi się przyjmie. Ale generalnie jest już lepiej [emoji6].
Napisane na E5823 w aplikacji
Forum BabyBoom