reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Ewcia- w Polsce tak, ale ja pracuje za granicą przez biuro pośrednictwa. W jednej firmie mogę pracować 5 lat, i jeśli teraz przedłużyli by mi umowę to bym była rok w plecy, bo przed porodem musiałabym odejść i nie wrócę tak od razu. A liczył by się jako cały rok pracy więc wolę odejść sama, po moim powrocie mam dostać umowę bezpośrednio z firmą więc bardziej mi to na rękę ;)

reklama
Właśnie to również miałam na myśli, napisałam ogolnie ale tego nie ujęłam w odpowiedzi. Wiadomo, że każdy zakłada rodzinę w wieku w którym jest na to gotów z różnych przyczyn. Mój błąd, że nie napisałam dokładniej o co chodzi.
Aim- nie chciałam Cie urazić, więc przepraszam.

A niektórzy (czyt. Ja), hajtneli się tuż przed 2 roku studiów [emoji6]. I nie powiem więcej z tym na początku było problemów, a generalnie nie wiele zmieniło (poza tym, że mój M nabrał "pewności" [emoji6]). Najpierw była inżynierka, później praca, mgr-ka i na końcu mgr-ki pojawiła się J (5 lat po ślubie).
Także był ślub, była nauka, był czas na zabawę (w której uczestniczył w 99% mój Mąż), praca, i przyszła pora na dziecko.

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Ewcia - przyjmij kondolencje z powodu śmierci babci Twojego Męża.

Strasznie długo męczyło Młodego zapalenie ucha. Współczuję.

Kolejna o ciastach... Ehhh

Co do wyprzedaży i promocji - jutro jadę na shopping [emoji3].
Podpowiadam też, że w C&a sa kupony do sklepu stacjonarnego i internetowego (30 zł za zakupy w sklepie stacjonarnym przy zakupach za min.150 zł, i 40 zł za zakupy internetowe za min. 160 zl)

aim - ja mimo wszystko proponuję póki co zakup jegginsow. Ja mam takie z Only i Vero Mody (zakupione przez zalando). Moje spodnie są elastyczne, zapinane na zamek i guzik. Z przodu mam imitacje kieszeni, ale tył wygląda jak w normalnych spodniach/jeansach [emoji3]. Nic nie ciśnie pomimo, że rosne, na dodatek jeszcze korzystam z paska (bo nie lubię jak mi się spodnie zsuwaja z tyłka)

reklama
Hej dziewczyny
Karolina hmm to napewno testy tez dobrze wyjda teraz :) nie wiedziałam, ze to az do stanów sie wysyła.

Aga u nas składaliśmy sie dla dzieci z rodziny na takiego mini quada dla dzieci na gwiazdkę. W zasadzie jest to takie jakby mini autko terenowe, ale z wlasnym akumulatorem i jezdzi po trawie i błocie :) dzieci sa bardzo zawowolone z tego. Nasz młody dostał małego mercedesa takiego ktorym moze sam jezdzic, natomiast jest za mały i jeszcze nie za bardzo rozumie pedał gazu, ale jest tez sterowany na pilot wiec tak go uzytkujemy.
U nas sasiad ma wiatrakowiec, musimy sie z nim zapoznac :D:D czesto sobie tym lata nad nami, fajna sprawa :)

Lilith ciasta mniam :D uwielbiam piec, ale szczegolnie jak jest wiosna/lato i są swieze owoce, bo takie najbardziej lubie. Masz jakis fajny przepis na prosty tort urodzinowy dla dzieci? Ja w weekend bede musiala cos zrobic dla młodego, ale nie mam pomysłu.

Sarat ja mialam na szczescie wszystkie zeby wyleczone, tez mialam kanałowe, ale okazało sie, ze nie mam korzenia (nie było tego widac na rentgenie) i mi wkładali te igiełki w zywą tkankę- myslalam, ze umre. Zab w koncu mi usunięto i mam teraz implant. Mam nadzieje, ze juz mi sie nic nie posypie w trakcie ciazy.

Bulkaasia moze to jakis krwiaczek sie pojawił, tez bym pewnie pojechała na IP bo ciaza blizniacza jest duzo bardziej ryzykowna.

Paulinaa super :D:D

AIM a do pracy rozumiem, ze daja jakies słuzbowe? Hmm to pewnie ciezko bedzie z czyms ciazowym :) Ostatnio widziałam, ze na zalando maja ciazowe i wlasnie sie zastanawiam czy nie zamowic, bo maja przede wszystkim z szarym pasem, czyli pod jasne bluzki nie przeswituje oraz maja te na gumki z boku. W h&m nic fajnego nie było :/

Do góry