reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Bulkasia no wlasnie a masz jakas alternatywe zeby moze zostac w Polsce chociaz na pare dni? Lepiej chyba nie ryzykowac jutro z taka podroza jak dzis takie atrakcje.
Mam.nadzieje ze bedzie ok!

010igov3fkey3mez.png

reklama
Czesc dziewczynki :)

Morela czytam ze mamy 10 razen.prenatalne :)
Kurcze ale płodzicie dziewczyny,ciezko to.ogarnac ;)

Sarat wspolczuje kanałowki nawet nie wiedzialam ze w ciazy robia.

Ja to sklerotyczka jestem.i ciezko.mi kazdemu osobno odpisac sorrki.

Wizytujacym gratuluje,
Pierwszych ruchow wyczekuje i zazdroszcze pozytywnie :)

Bulkaasia uwazaj na siebie kochana

Lilith pikne ciacha ja odpuszczam troche po swietach moj.ostatni wypiek to beza pavlovej i troche mi zaszkodzila choc byla pycha ;)

A u mnie bez zmian siedzimy w domku odpoczywamy i czekamy do piatku na wyzyte :)

Witam...

Czytam Was cały czas, ale ciężko mi się "wbić"

Widzę, że nie tylko ja jutro wizytuje.
Lilith, po jutrzejszej wizycie czas najwyższy będzie dopisać się do listy :-)

Bulkaasia, odpoczywaj!

Dzis witam Was migrenowo :( musiałam apap 2x zażyć bo juz wymiotowałam z bólu..
Co do ruchów ja w sumie takie bulgotanie i łaskotanie jakby mnie ktos od srodka głaskał to w kazdej ciazy dosc wczesnie czułam bo juz od 13-14 tygodnia, teraz mam to samo ;) kopniaczki pierwsze jakos w 19-20 tyg. były ciekawe jakbedzie z nimi teraz ;)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziewczynki :)

Morela czytam ze mamy 10 razen.prenatalne :)
Kurcze ale płodzicie dziewczyny,ciezko to.ogarnac ;)

Sarat wspolczuje kanałowki nawet nie wiedzialam ze w ciazy robia.

Ja to sklerotyczka jestem.i ciezko.mi kazdemu osobno odpisac sorrki.

Wizytujacym gratuluje,
Pierwszych ruchow wyczekuje i zazdroszcze pozytywnie :)

Bulkaasia uwazaj na siebie kochana

Lilith pikne ciacha ja odpuszczam troche po swietach moj.ostatni wypiek to beza pavlovej i troche mi zaszkodzila choc byla pycha ;)

A u mnie bez zmian siedzimy w domku odpoczywamy i czekamy do piatku na wyzyte :)
Taaaak to już niedługo :D :*

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Bulkaasia - telefon telefonem - jedz do szpitala i sprawdź co i jak. Tule mocno :-*

Ewcia - no co Ty...wbijaj od razu zamiast podczytywac ;-)
Powodzenia na jutrzejszej wizycie :-)

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Bulkaasia trzymaj się, odpoczywaj i myśl pozytywnie. Daj znać w wolnym czasie czy wszystko ok. Buziaki :*
Wstawiłam swój brzuch do galerii, tak jak obiecałam. Nie którzy się dziwią,że taka młoda a już drugie dziecko w drodze, mąż ogólnie rodzina. Ja uważam że każdy ma swoje priorytety w życiu, jedni potrzebują się wyszalec, inni nie są gotowi aby tak szybko zakładać rodzinę. Pracuje jeszcze przez 1,5 mca :( aż mnie serce boli, że muszę odejść ale kończy mi się umowa i sama zdecydowałam aby mi nie przedłużali bo bym była stratna ale to już dość skomplikowane do tłumaczenia. Lubię swoją pracę i gdyby nie była ona ciężka fizycznie, pracowalabym do 7-8 mca.

Byłam już dwa razy siku i czysto. Zanioslam do auta tylko 3 reklamówki takie nie aż ciężkie ( może od tego) a zostać niestety dłużej nie mogę.

reklama
Aga, albo to tak długa nieobecność na bb zrobiła swoje, albo to, że Mikołaja miałam w domu, bo z tym uchem nie możemy wyjść na prostą i siedział ponad 3 tygodnie w domu...

Ania, ale jeżeli masz umowę o pracę, to umowa przedłuża się do dnia porodu

Lilith, ach te ciasta :-)
Ja musze coś zrobić do pracy na spóźnione imieniny jak zaniose zwolnienie. Miałam przed świętami podjechać, ale zmarła babcia mojego męża i nie było mi w głowie jeżdżenie...
Myślę nad kostką cappuccino ewentualnie wuzetką... Choć za mną chodzą rurki w kremie i nie pogardziłabym croquembouchem :-) ale to dużo roboty

Aaa, ciekawe wyprzedaże są na stronie hm'u dla dzieci :-)

Ostatnia edycja:
Do góry