reklama
Czesc dziewczynki
Morela czytam ze mamy 10 razen.prenatalne
Kurcze ale płodzicie dziewczyny,ciezko to.ogarnac
Sarat wspolczuje kanałowki nawet nie wiedzialam ze w ciazy robia.
Ja to sklerotyczka jestem.i ciezko.mi kazdemu osobno odpisac sorrki.
Wizytujacym gratuluje,
Pierwszych ruchow wyczekuje i zazdroszcze pozytywnie
Bulkaasia uwazaj na siebie kochana
Lilith pikne ciacha ja odpuszczam troche po swietach moj.ostatni wypiek to beza pavlovej i troche mi zaszkodzila choc byla pycha
A u mnie bez zmian siedzimy w domku odpoczywamy i czekamy do piatku na wyzyte
Wizytujacym gratuluje,
Lilith pikne ciacha ja odpuszczam troche po swietach moj.ostatni wypiek to beza pavlovej i troche mi zaszkodzila choc byla pycha
Dzis witam Was migrenowo musiałam apap 2x zażyć bo juz wymiotowałam z bólu..
Co do ruchów ja w sumie takie bulgotanie i łaskotanie jakby mnie ktos od srodka głaskał to w kazdej ciazy dosc wczesnie czułam bo juz od 13-14 tygodnia, teraz mam to samo kopniaczki pierwsze jakos w 19-20 tyg. były ciekawe jakbedzie z nimi teraz
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Co do ruchów ja w sumie takie bulgotanie i łaskotanie jakby mnie ktos od srodka głaskał to w kazdej ciazy dosc wczesnie czułam bo juz od 13-14 tygodnia, teraz mam to samo kopniaczki pierwsze jakos w 19-20 tyg. były ciekawe jakbedzie z nimi teraz
Bulkasi teraz doczytałam... na ip chyba bym pojechala. Moze cos dzwigałas etc ? Trzymajcie sie w 3 dzielnie !
Morela_87
Fanka BB :)
Taaaak to już niedługo :*Czesc dziewczynki
Wizytujacym gratuluje,
Bulkaasia - telefon telefonem - jedz do szpitala i sprawdź co i jak. Tule mocno :-*
Ewcia - no co Ty...wbijaj od razu zamiast podczytywac ;-)
Powodzenia na jutrzejszej wizycie :-)
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Ewcia - no co Ty...wbijaj od razu zamiast podczytywac ;-)
Powodzenia na jutrzejszej wizycie :-)
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Bulkaasia trzymaj się, odpoczywaj i myśl pozytywnie. Daj znać w wolnym czasie czy wszystko ok. Buziaki :*
Wstawiłam swój brzuch do galerii, tak jak obiecałam. Nie którzy się dziwią,że taka młoda a już drugie dziecko w drodze, mąż ogólnie rodzina. Ja uważam że każdy ma swoje priorytety w życiu, jedni potrzebują się wyszalec, inni nie są gotowi aby tak szybko zakładać rodzinę. Pracuje jeszcze przez 1,5 mca aż mnie serce boli, że muszę odejść ale kończy mi się umowa i sama zdecydowałam aby mi nie przedłużali bo bym była stratna ale to już dość skomplikowane do tłumaczenia. Lubię swoją pracę i gdyby nie była ona ciężka fizycznie, pracowalabym do 7-8 mca.
Wstawiłam swój brzuch do galerii, tak jak obiecałam. Nie którzy się dziwią,że taka młoda a już drugie dziecko w drodze, mąż ogólnie rodzina. Ja uważam że każdy ma swoje priorytety w życiu, jedni potrzebują się wyszalec, inni nie są gotowi aby tak szybko zakładać rodzinę. Pracuje jeszcze przez 1,5 mca aż mnie serce boli, że muszę odejść ale kończy mi się umowa i sama zdecydowałam aby mi nie przedłużali bo bym była stratna ale to już dość skomplikowane do tłumaczenia. Lubię swoją pracę i gdyby nie była ona ciężka fizycznie, pracowalabym do 7-8 mca.
reklama
ewcia3004
Nadzieja umarła...
Aga, albo to tak długa nieobecność na bb zrobiła swoje, albo to, że Mikołaja miałam w domu, bo z tym uchem nie możemy wyjść na prostą i siedział ponad 3 tygodnie w domu...
Ania, ale jeżeli masz umowę o pracę, to umowa przedłuża się do dnia porodu
Lilith, ach te ciasta :-)
Ja musze coś zrobić do pracy na spóźnione imieniny jak zaniose zwolnienie. Miałam przed świętami podjechać, ale zmarła babcia mojego męża i nie było mi w głowie jeżdżenie...
Myślę nad kostką cappuccino ewentualnie wuzetką... Choć za mną chodzą rurki w kremie i nie pogardziłabym croquembouchem :-) ale to dużo roboty
Aaa, ciekawe wyprzedaże są na stronie hm'u dla dzieci :-)
Ania, ale jeżeli masz umowę o pracę, to umowa przedłuża się do dnia porodu
Lilith, ach te ciasta :-)
Ja musze coś zrobić do pracy na spóźnione imieniny jak zaniose zwolnienie. Miałam przed świętami podjechać, ale zmarła babcia mojego męża i nie było mi w głowie jeżdżenie...
Myślę nad kostką cappuccino ewentualnie wuzetką... Choć za mną chodzą rurki w kremie i nie pogardziłabym croquembouchem :-) ale to dużo roboty
Aaa, ciekawe wyprzedaże są na stronie hm'u dla dzieci :-)
Ostatnia edycja: