reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Ewella tak ja tez u niego mialam on jest bardzo dobrym specjalista od prenatalnych:-) ma chyba z 8 jakis specjalistycznych certyfikatow.Trzymam kciuki! Pewnie plec tez Ci poda! O ktorej masz wizyte? Od razu po mi sie tu melduj:p

Megan jeszcze czas na ruchy.masz tymbardziej ze to 1 w kolejnej ciazy szybciej sie czuje.Moze dlatego ze sie wie ze to to:D

Lilith a Ty jak zwykle mnie zawstydzasz! Ty to perfekcyjna Pania domu powinnas prowadzic a nie jakas Rozenek:D

Maniek gratki wizyty:-)

010igov3fkey3mez.png
No pewnie masz racje :D kolezanka mowila ze na pewno gdzieś kolo lutego poczuje pierwsze ruchy ktore bedą przypominać bardziej bulgotanie:D niech czas szybciej leci [emoji41]
Nóż qurwa!!! Przy podcieraniu krew, brzuch od rana @ ból, ehhh.:hmm::hmm::hmm:
Dzwoniłam do ginka, mam leżeć a jak jutro będzie to samo to mam zwiększyć lutke na 3xdziennie.
Załamana jestem :hmm::hmm::hmm:
Uuu to najlepiej ip zeby sprawdzic i miec pewnosc ze wszystko ok :)
Bulkaasia trzymaj się, odpoczywaj i myśl pozytywnie. Daj znać w wolnym czasie czy wszystko ok. Buziaki :*
Wstawiłam swój brzuch do galerii, tak jak obiecałam. Nie którzy się dziwią,że taka młoda a już drugie dziecko w drodze, mąż ogólnie rodzina. Ja uważam że każdy ma swoje priorytety w życiu, jedni potrzebują się wyszalec, inni nie są gotowi aby tak szybko zakładać rodzinę. Pracuje jeszcze przez 1,5 mca :( aż mnie serce boli, że muszę odejść ale kończy mi się umowa i sama zdecydowałam aby mi nie przedłużali bo bym była stratna ale to już dość skomplikowane do tłumaczenia. Lubię swoją pracę i gdyby nie była ona ciężka fizycznie, pracowalabym do 7-8 mca.
Ja dokladnie za pare dni koncze 23 lata i niektórzy sie dziwią ze starałam sie z narzeczonym w tym wieku o ciąże a znowu większość mowila ze juz na mnie pora :D moze dlatego ze od dluzszego czasu jestem opiekunką dziecięcą i zawsze pragnęłam swojej dzidzi :D poza tym z K jestesmy ze soba juz prawie 6 lat ( on 3 lata starszy odemnie ) i razem postanowilismy ze jak skonczy magisterke i znajdziemy mieszkanie to zaczynamy działać[emoji14]także to byla nasza decyzja a tym co myślą ze za wczesnie to kij im w oko[emoji14]moja znajoma ( mój rocznik ) już ma dwojke dzieci , męża i jest bardzo szczęśliwa[emoji14]także nie wiek jest wyznacznikiem dojrzałości[emoji14]
Byłam już dwa razy siku i czysto. Zanioslam do auta tylko 3 reklamówki takie nie aż ciężkie ( może od tego) a zostać niestety dłużej nie mogę.
Doczytałam ze juz ok :) mimo wszystko , odpoczywaj i sie oszczędzaj[emoji14]
Po wczorajszym usg już wiadomo,ze .... Chłopiec :)
Super gratulacje [emoji173][emoji64]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie ma znaczni czy ciąża czy nie, postawa sie zmienia i większość z nas będzie bolał kręgosłup. Ja biorę witaminy z żelazem, moze tez sprawdź. Bo jak wyniki maja sie znacznie poprawić to nie wiem czy samym jedzonkiem tak dużo zmienisz. Sprawdzaj tez wchłanianie żelaza z pożywienia. Pamietam, ze kiedyś czytałam, ze żelazo ze sławnego buraka wcale nie jest super przyswajalne Link do: Żelazo

I drugi link ze wyróżnieniem ciężarnych Link do: Zapotrzebowanie na żelazo u ciężarnych

Ostatnia edycja:
Aim zapytaj mamuśki z innych oddziałów jak sobie radziły ;) z reszta to stan wyjątkowy to nikt by krzywo nie patrzył. Kup sobie tylko robocze do pracy ;) na Allegro na pewno są białe i tanie

Ja dziś tak szybciutko,dzięki za trzymanie kciuków,wczorajsze prenatalne ok,nawet ryzyko w teście podwójnym wyszło bardzo ładnie.gin.stwierdził że po tym nerwowym i dziwnym początku teraz wszystko idzie idealnie,nadal nie wiadomo skąd 2 tyg.różnica,ale mam się nie przejmować,płci nie chciał powiedzieć,obiecał że na następnym badaniu już powie
Widzę że prenatalne u nas w pełni więc trzymam mocno kciuki za wszystkie badania
Męczą mnie strasznie bóle głowy,praktycznie co 2 dzień,ale 2 tabletki apapu mogę bez żadnego ryzyka brać,dobre i to.
Pozdrawiam Was ciepło.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry