No pewnie masz racje kolezanka mowila ze na pewno gdzieś kolo lutego poczuje pierwsze ruchy ktore bedą przypominać bardziej bulgotanie niech czas szybciej leci [emoji41]Ewella tak ja tez u niego mialam on jest bardzo dobrym specjalista od prenatalnych:-) ma chyba z 8 jakis specjalistycznych certyfikatow.Trzymam kciuki! Pewnie plec tez Ci poda! O ktorej masz wizyte? Od razu po mi sie tu melduj
Megan jeszcze czas na ruchy.masz tymbardziej ze to 1 w kolejnej ciazy szybciej sie czuje.Moze dlatego ze sie wie ze to to
Lilith a Ty jak zwykle mnie zawstydzasz! Ty to perfekcyjna Pania domu powinnas prowadzic a nie jakas Rozenek
Maniek gratki wizyty:-)
Uuu to najlepiej ip zeby sprawdzic i miec pewnosc ze wszystko okNóż qurwa!!! Przy podcieraniu krew, brzuch od rana @ ból, ehhh.
Dzwoniłam do ginka, mam leżeć a jak jutro będzie to samo to mam zwiększyć lutke na 3xdziennie.
Załamana jestem
Ja dokladnie za pare dni koncze 23 lata i niektórzy sie dziwią ze starałam sie z narzeczonym w tym wieku o ciąże a znowu większość mowila ze juz na mnie pora moze dlatego ze od dluzszego czasu jestem opiekunką dziecięcą i zawsze pragnęłam swojej dzidzi poza tym z K jestesmy ze soba juz prawie 6 lat ( on 3 lata starszy odemnie ) i razem postanowilismy ze jak skonczy magisterke i znajdziemy mieszkanie to zaczynamy działać[emoji14]także to byla nasza decyzja a tym co myślą ze za wczesnie to kij im w oko[emoji14]moja znajoma ( mój rocznik ) już ma dwojke dzieci , męża i jest bardzo szczęśliwa[emoji14]także nie wiek jest wyznacznikiem dojrzałości[emoji14]Bulkaasia trzymaj się, odpoczywaj i myśl pozytywnie. Daj znać w wolnym czasie czy wszystko ok. Buziaki :*
Wstawiłam swój brzuch do galerii, tak jak obiecałam. Nie którzy się dziwią,że taka młoda a już drugie dziecko w drodze, mąż ogólnie rodzina. Ja uważam że każdy ma swoje priorytety w życiu, jedni potrzebują się wyszalec, inni nie są gotowi aby tak szybko zakładać rodzinę. Pracuje jeszcze przez 1,5 mca aż mnie serce boli, że muszę odejść ale kończy mi się umowa i sama zdecydowałam aby mi nie przedłużali bo bym była stratna ale to już dość skomplikowane do tłumaczenia. Lubię swoją pracę i gdyby nie była ona ciężka fizycznie, pracowalabym do 7-8 mca.
Doczytałam ze juz ok mimo wszystko , odpoczywaj i sie oszczędzaj[emoji14]Byłam już dwa razy siku i czysto. Zanioslam do auta tylko 3 reklamówki takie nie aż ciężkie ( może od tego) a zostać niestety dłużej nie mogę.
Super gratulacje [emoji173][emoji64]Po wczorajszym usg już wiadomo,ze .... Chłopiec
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom