reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Tymuniak pokaz fote sprobuj jeszcze raz:-) u mnie tez dzis sie pokazala dziewczynka

010igov3fkey3mez.png

reklama
Gratulacje!!! :)

Ja bym bardzo chciała dziewczynkę, ale czuję, że będzie chłopak. No nic, najważniejsze, aby zdrowy fizycznie i psychicznie (rozwojowo ;) mam trochę paranoję na tym pkt, bo pracowalam z dziećmi z ZA i autyzmem).

No i u mnie dziś pewnie nie będzie widać płci, bo mam 11tc+6d. Poki co mam nadzieję, że będzie współpracować i ułoży sie dobrze do badania [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje!!! :)

Ja bym bardzo chciała dziewczynkę, ale czuję, że będzie chłopak. No nic, najważniejsze, aby zdrowy fizycznie i psychicznie (rozwojowo ;) mam trochę paranoję na tym pkt, bo pracowalam z dziećmi z ZA i autyzmem).

No i u mnie dziś pewnie nie będzie widać płci, bo mam 11tc+6d. Poki co mam nadzieję, że będzie współpracować i ułoży sie dobrze do badania [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja byłam tydzień temu na usg miałam z om 11+1 i poznałam płeć ;)

p19u3e3k9ugosgbi.png

Ja już po usg:) strachu miałam.. I niby zostało zrobione, ale lekarz zalecił powtórkę za tydzień, Maks 1,5. Nie udało mu się złapać odpowiednio pomiarów, więc stwierdził, że trochę za wcześnie mój prowadzący skierował mnie na usg. Wg usg jestem 11t3d.. No cóż także jeszcze chwilę sie postresuje i zrobię usg za tydzień /prywatne, Bo na NFZ do 10 stycznia brak miejsc...

Tymuniek - super! Gratuluję [emoji3]

Pola - i to jest właściwe nastawienie [emoji106]. Książka, dobra muzyka w tle.

Żonograja - hmm, dziwne troszkę.. trzymam kciuki za ponowne usg.
U tego samego dr będzie? I na tym samym sprzęcie?

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje :) no i zobacz nasza intuicja okazała się niezawodna :) Ty czułas od początku dziewczynkę i jest , ja chłopca i jest :) ciesze się ze prenatalne tez ok :)
Ja z usg miałam termin na 06.07 a na prenatalnych wyszedł 30.06 :)

p19u3e3k9ugosgbi.png
Zazdroszczę wam przeczuć
ja nie czuję chyba nic.. Tak się śmieje tylko, że skoro wszyscy dookoła mówią że będzie chłop, że to pewnie będzie na odwrót :)

Tymuniek - super! Gratuluję [emoji3]

Żonograja - hmm, dziwne troszkę.. trzymam kciuki za ponowne usg.
U tego samego dr będzie? I na tym samym sprzęcie?

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
No.. Trochę dziwne - też mi się tak wydaje, z resztą od ostatniego razu maleństwo nadrobilo 5dni!...no ale... Oczywiście nie jest mi na rękę wydawać 100 na kolejne usg, ale przecież nie będę oszczędzać na dziecku..

reklama
Zonagraja wedlug mnie poprawnie lekarz zrobil bo 11+3 to za wczesnie na mierzenie NT czy czegos innego. Ja mialam 11+4 i tylko dzieki temu ze dziecko Wieksze mozna bylo wszystko pomierzyc tak Mi mowil jak cos musze za tydzien jeszcze Raz.moj lekarz mowi ze najlepiej jest przeziernosc karkowa i wszystko tak od 12+ mierzyc wtedy najlepiej widac.takze ja bym sie niemartwila tylko szkoda ze musisz placic.i uwierz Mi ja w pierwszej ciazy na mierzeniu NT dowiedzialam sie ze cos nie tak jest ze serduszko niepracuje dobrze i tez sie myslalam ze za wczesnie moze poprostu zrobione czy cos. Naczytalam sie i bylam w specjalistycznej Klinice tutaj w niemczech i Kazdy lekarz potwierdzil ze niema Co poprostu za wczesnie wykonywac pomiarow bo poprostu sa nieprawidlowe. Takze na spokojnie

Ja juz od poludnia Biegunki niemam ale jelita moje ma Mi poprzewracac Do gory nogami

f2w3flw15r2h1ssa.png

Do góry