reklama
Morela_87
Fanka BB :)
Cudownie. GRATULUJĘ!Chciałam wam wysłać ale nie idzie jestem po prenatalnych badaniach usg 4 d DZIEWCZYNKA poprostu nie mogłam w to uwierzyć poplakałam się naprawdę 12 tyg i 3 dni dziewczyny może i tym razem uda się do końca
D
Deleted member 134305
Gość
Tymuniek gratulacje!! Ja tez mam usg prenatalne w 12+3 to moze tez juz zobaczę płeć
luandzia1
Entuzjast(k)a
Maziajka Tymuniek gratulacje !Pola książka to dobry pomysł mam nadzieje ze krwiaczki zejdą i juz bez stresu będziesz mogła cieszyć się ciążą.
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje!!!
Ja bym bardzo chciała dziewczynkę, ale czuję, że będzie chłopak. No nic, najważniejsze, aby zdrowy fizycznie i psychicznie (rozwojowo mam trochę paranoję na tym pkt, bo pracowalam z dziećmi z ZA i autyzmem).
No i u mnie dziś pewnie nie będzie widać płci, bo mam 11tc+6d. Poki co mam nadzieję, że będzie współpracować i ułoży sie dobrze do badania [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bym bardzo chciała dziewczynkę, ale czuję, że będzie chłopak. No nic, najważniejsze, aby zdrowy fizycznie i psychicznie (rozwojowo mam trochę paranoję na tym pkt, bo pracowalam z dziećmi z ZA i autyzmem).
No i u mnie dziś pewnie nie będzie widać płci, bo mam 11tc+6d. Poki co mam nadzieję, że będzie współpracować i ułoży sie dobrze do badania [emoji23]
Dorota_87
Fanka BB :)
Ja byłam tydzień temu na usg miałam z om 11+1 i poznałam płećGratulacje!!!
Ja już po usg strachu miałam.. I niby zostało zrobione, ale lekarz zalecił powtórkę za tydzień, Maks 1,5. Nie udało mu się złapać odpowiednio pomiarów, więc stwierdził, że trochę za wcześnie mój prowadzący skierował mnie na usg. Wg usg jestem 11t3d.. No cóż także jeszcze chwilę sie postresuje i zrobię usg za tydzień /prywatne, Bo na NFZ do 10 stycznia brak miejsc...
Tymuniek - super! Gratuluję [emoji3]
Pola - i to jest właściwe nastawienie [emoji106]. Książka, dobra muzyka w tle.
Żonograja - hmm, dziwne troszkę.. trzymam kciuki za ponowne usg.
U tego samego dr będzie? I na tym samym sprzęcie?
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Pola - i to jest właściwe nastawienie [emoji106]. Książka, dobra muzyka w tle.
Zazdroszczę wam przeczućGratulacje no i zobacz nasza intuicja okazała się niezawodna Ty czułas od początku dziewczynkę i jest , ja chłopca i jest ciesze się ze prenatalne tez ok
Ja z usg miałam termin na 06.07 a na prenatalnych wyszedł 30.06
ja nie czuję chyba nic.. Tak się śmieje tylko, że skoro wszyscy dookoła mówią że będzie chłop, że to pewnie będzie na odwrót
No.. Trochę dziwne - też mi się tak wydaje, z resztą od ostatniego razu maleństwo nadrobilo 5dni!...no ale... Oczywiście nie jest mi na rękę wydawać 100 na kolejne usg, ale przecież nie będę oszczędzać na dziecku..Tymuniek - super! Gratuluję [emoji3]
reklama
Zonagraja wedlug mnie poprawnie lekarz zrobil bo 11+3 to za wczesnie na mierzenie NT czy czegos innego. Ja mialam 11+4 i tylko dzieki temu ze dziecko Wieksze mozna bylo wszystko pomierzyc tak Mi mowil jak cos musze za tydzien jeszcze Raz.moj lekarz mowi ze najlepiej jest przeziernosc karkowa i wszystko tak od 12+ mierzyc wtedy najlepiej widac.takze ja bym sie niemartwila tylko szkoda ze musisz placic.i uwierz Mi ja w pierwszej ciazy na mierzeniu NT dowiedzialam sie ze cos nie tak jest ze serduszko niepracuje dobrze i tez sie myslalam ze za wczesnie moze poprostu zrobione czy cos. Naczytalam sie i bylam w specjalistycznej Klinice tutaj w niemczech i Kazdy lekarz potwierdzil ze niema Co poprostu za wczesnie wykonywac pomiarow bo poprostu sa nieprawidlowe. Takze na spokojnie
Ja juz od poludnia Biegunki niemam ale jelita moje ma Mi poprzewracac Do gory nogami
Ja juz od poludnia Biegunki niemam ale jelita moje ma Mi poprzewracac Do gory nogami