reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

W h&m są teraz na przecenie ok o połowę :)
Dzięki [emoji3] zamówiłam sobie w piątek jeansy, leginsy i krótkie spodenki w hm (bo w końcu do lata brzuch raczej nie zniknie, a była fajna przecena). Okazuje się, że wszystkie ciężarne są zgodne co do spodni i doradzają to samo. Czekam na swoją paczkę, mam nadzieję że będą dobre [emoji5]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Samotnaja - bardzo mi przykro :-(. Skasowane auto to mega problem (praca, zakupy... Święta za pasem) - szczególnie gdy posiada się 1, ale najważniejsze, że Twojemu mężowi nic się nie stało. I tego musicie się trzymać.
Co z Teściowa?

Aim, Monti - i ja jestem za założeniem typowego wątku zakupowego. Póki co osobnego dla Nas, a później zrobimy wątek z wyprawka dla Maluszków i typowo wózkowo - fotelikowym. Łatwiej będzie nam się odnaleźć w tematach :-)

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mysle ze mozna zalozyc ogolny zakupowy watek i pisac tam o wszystkich zakupach i ciazowych i nie.Ale jak tam wiekszosc chce :-)

010igov3fkey3mez.png

Ostatnio podejrzalam wątek wozkowy na innym forum i powiem Wam, że dawno tak przejrzystego tematu nie widziałam. Same propozycje i oceny wózków i fotelików. Możemy spróbować z 1 wątkiem - mi tam wsio ryba. Gdy będę czegoś szukała - to i w gąszczu to odnajde [emoji6].

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się kobietki ;) dziś mam jakiś kiepski dzień żołądek mnie boli cały dzień leżę i odpoczywam,bo jakas bez sił jestem. Jeśli chodzi o imiona to my z moim M mamy totalnie różny gust i już czuję że będzie spór przy wyborze imienia. Dla dziewczynki mam już wybrane jeszcze przed zajściem w ciążę usłyszałam to imię i już wiedziałam że kiedyś moja córka będzie nosiła to piękne imię zresztą moim rodzicom i mojej siostrze też się bardzo podoba a moj M już zaakceptował ;p na chłopaka ja też mam ale jemu się nie podoba za bardzo ;( Gdyby moja siostra nie miała Lilianki to ja bym wybrala to imię ;)

Aha uśmiałam się! Będziecie mieli co wspominać. Tesciu był pewnie uszczesliwiony??
Na MW są fajne przepisy na lody i sorbety. Czasem warto zrobić, na lato zawsze mam w zamrazalniku. Dobre lodziarnie są zbyt daleko a i cena przytłacza. Oczywiście co innego od czasu do czasu a co innego codziennie :)

Sylver, nie robie prawie wogole surówek takich do obiadu.. Nie mam głowy i pomysłu. Mam też dwie lewe ręce do smażenia. Ok, zrobię ale głównie maz się tym zajmuje.
Odpisalam o fryzjerze na brzuszkach ale może tu lepszy wątek?

Olokolo dasz rade, warto na pewno!!

Pola eee u mnie nie wszystko pięknie wygląda czy zawsze wyjdzie, różne rzeczy się zdarzają. Lubię to poprostu. Moja cora juz tak nie pomaga, woli sama robić..kiedyś było łatwiej.
Za to dziś syn wycinal gwiazdki do choinek :)
Aaa i pierników nigdy nie ozdabialam, zawsze maz. Nienadaje się do tego haha.

Truskawa mój syn tez lubi czystość, lacznie ze sobą. Ale trzeba uważać..z cora kiedyś zaszło to tak daleko, że w ryk wpadala jak miała np.rece z piachu.. Ty przy kociaku tez musisz częściej ogarniać. Ja mam zas OCD wiec czy chce czy nie sprzatam.
Niestety nie byłabym w stanie wpuścić kogoś by mi sprzatal..

Co do imienia to na pewno się znajdzie..samo nadchodzi.. Jak dzidziuś się rodzi to dopiero czuje czy pasuje. Judyta miała być Martyna a w rezultacie tak ma na drugie.
Teraz chcemy ang.jak ma Dexter czy Leila.
Dla dziewczynki będzie coś w tym samym stylu.. Może Laila może Leah, zobaczymy. Nie spieszę się.
No i co innego pidobanie a pasowanie.
Mam ciężkie nazwisko i to trzeba brać pid uwagę.

Ika witaj w klubie. Nie pijam wogole alkoholu.. Za to kiedyś to się szalalo nie tylko za gowniaza.
Smacznego!!

Samochód.. Z obecnym mamy same utrapienia.. Uwielbiam ale juz odliczam tygodnie aż dostane nowe i większe :) mamy dopiero od 4 lat, kiedyś nie licząc 2 lat w Polsce tylko na nogach lub autobusem. Teraz wygoda.. Jeszcze boje się małych aut wiec jeżdżę qq.. I nie miescimy się w 4.. Przechodzimy na autobus hihi. Z autem jest ten minus, że kondycha siada. Kiedyś to się leciało tu vzy tam i spalalo sadelko.. Teraz? Wychodzę na podjazd i sadzam tylek.. Tylko latem rzadziej używam..

Mam ten adapter i nie wyobrażam sobie bez :) taka poduche siadam, pidpinam pas pod przedluzke i od razu lepiej. Inaczej odruchowo chwytam pas i tak cała drogę..

Maziajka Tule, może jutro będzie lepiej. Oby!!

Samotnaja rany.. Przykro mi, tyle zmartwień i stresu.. Życzę Ci wiec by kolejny rok był tym cudownym!!

Co do wątku, to myślę że jeden wystarczy. Póki co będziemy pisać głównie o naszych potrzebach, dopiero później zakupowe szaleństwo dla maluszków :)
AIM założysz??

Samontaja o ile przykrości jednego dnia :(
współczuje. Sił i zdrowka

Jak ja sie cieszę, ze odchodzą mi wszystkie zakupy :) niby fajnie, ale tyle trudnych decyzji ;)

reklama
Samotnaja niestety nieszczęścia lubią chodzić parami, ale dobrze że nic poważnego mężowi się nie stało. Mam nadzieję że teraz będzie już spokojnie przed świętami.

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry