Wendy zawsze się dziele jeszcze ze znajoma. Piekę regularnie i zawsze cześć idzie do niej. A tak to ciasto jest na 2-3 dni, deser zależnie, muffiny czy inne cuda tez.
Jeśli chodzi o święta, to każdy sernik czy makowiec podzielilam na 4 części. Po jednej pójdzie do znajomej. A tak to każda część na jakieś 2 dni, leżą w zamrazalniku.
Dziś zrobilam krajanke i ona musi polezakowac. Piernik tez lezakuje. Nie zepsuja się. Później robie dwa miodowniki co muszą poleżeć i potem dziele i kostkę domino, która również musi polezakowac. Jeszcze zostanie strucla, specjalnie dla męża
Zrobilam jeszcze piernikowe na choinki. Robie co roku dla znajomych i sąsiadów.
Sama nieprzepadam za słodkim. Choć zależy co
AIM, to 4 moja ciąża na nospie i zawsze mam zalecenie, bierzesz kiedy musisz.. A nie co mi ulotka czy Google mówi., w uk np. W ogóle nie wolno jesc busco czy nospy, wiec gadanie o ulotkach mnie nie przekonuje.. Zresztą lutki czy dupka tak samo a jednak dziewczyny biorą..
Takie medyczne gadanie mnie nie przekonuje..wole bardziej ludzkie i sprawdzone..
I przykład poniżej.. Na ulotce mg pisze, żeby nie przekraczać dawki.. Jak widać czasem trzeba..
Aga dziękuję kochana.
Z wychlodzeniem nie wiedziałam.. Zaś ja zmarzluch jestem i wiecznie gruba skarpeta po domu i grube kapciochy. W nocy spać w skarpetach nie umiem i nogi momentalnie robią się chłodne..może to też przyczyną, maz również mi łydki rozmasowywuje lub wygina stopę w druga stronę..niby boli bardziej ale szybciej przechodzi..
Co do mg to zależy, który mam więc jaka dawka tego rzeczywistego w nim jest ale nie wiem jak podejść domtego z Wit b bo biorąc i tak już wyższa dawkę to mg nie przedawkuje ale b tak..
Aga hihi tk Wam cora zrobiła psikusa. Przynajmniej trochę pożytku byko bo pospalas. Może w wekeend po świętach??
Sylver ale Cie czeka wycieczka.. Sama chętnie bym się tam wybrała choć nie na winnice. Szczesciara
Piękne miejsca do zwiedzenia,, mimsie marzy Islandia albo Finlandia
ZonaGraja a w domku maz coś kucharzy? Czy praca to praca i koniec?
Tez się czuje pełna.. Jakby woda mnie zalała..w dolnych partiach najgorzej..
Zjadlabym łososia.. Jeszcze teraz wszędzie go pełno na święta a Lubie wędzonego.. Tego jak surowy ech.
Karoo udany wieczór miałaś
kakao pycha jeszcze w takim chlodzie!
Dziewczyny, planuje kupić przed świętami jeszcze multicooker, nawet mam wybrany.. Ma ktoras z Was i potwierdza, że warto kupować??