Wlasnie leciala reklama allegro z dziadkiem...yyyy chwyta za gardlo, faktycznie hehe niesamowite ah te hormony...
A wlasnie mialam pytac, jak tam u Was z dbaniem o siebie....bo dopadlo mnie cos, ani w lustro mi sie nie chce patrzec:-/
A jak juz sie zmobilizuje to musze sluchac gderania M- po co sie malujesz?! ble, ble, ble.. wasi tez sie tak czepiaja, czy to jakis ewenement?:-/
A podobno przy drugiej czy kolejnej ciazy, prawdopodobienstwo pojawienia sie rozstepow jest wieksze?! faktycznie? nienawidze sie balsamowac..
Ja przez pierwsze 10 tygodni to byłam jak cień - masakra- mówię Wam. Co prawda ze względu na pracę włosy mam zawsze ogarnięte. ale moj make up był bardzo oszczędny... a teraz mi się zachciało ładnie wyglądać , bo sobie przypomniałam jak w pierwszej ciąży miło mi było słysząc od położnej w przychodni, że milo się patrzy na taką zadbaną przyszłą mamę ... sama też zawsze zwracałam uwagę na zadbane ciężarne... A jeszcze wczoraj na zakupach widziałam jedną dziewczynę - w zaawansowanej ciąży z przetłuszczonymi włosami i w pomiętych ciuchach ( co z tego , że markowych , kiedy wyglądała jak fleja)... ja nie chcę tak wyglądać - nawet dla samej siebie
Już ciii z tymi słodkościami [emoji14]. Od rana czytam o kostce rochera, maziajki pączku, a jeszcze ewella o cieście francuskim wspomniała.... A mi się przypomniał spory kawał tortu (z kremem toffi z mascarpone) który moja córa wczoraj dostała od koleżanki. Miałam wziąść kawałek do pracy.. I zapomniałam [emoji19].
Za to pamiętalam żeby zabrać paluszki do pracy i mini wafle ryżowe z buraczkami.. Skleroza
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
slodkie ,,, bosz dziewczyny- u mnie jest tyyyle słodyczy a ja patrzeć na nie nie mogę - w związku z czym korzysta mój mąż no i Córeczka ( ale w jej przypadku oczywiśćie w logicznych dawkach )
Ja jak myślę o słodyczach od razu mnie mdli.... bleeee
w pierwszej ciazy farbowałam normalnie, teraz nie farbuje, ale z powodu, ze mam juz swoje naturalne od 2 lat. Natomiast ja sie zastanawiam nad prostowaniem keratynowym, niby odradzane, ale z powodu oparów, a ja mam taki preparat który nie ma zapachu
Morela uzywam enlacyl krem i z tej samej firmy olejek. Jak sie skonczy to kupie mustele
Ja także w pierwszej ciąży malowałam , rozjaśniałam i w ogóle - teraz staram się dojść do swojego koloru- chodzę więc z odrostami na szczęście nie wyglądają na typowe odrosty- tylko raczej jak sombre Tylko coś mi teraz włosy powoli rosną...