reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Ja to zaczynam polować za tunikami, ale te jeszcze trzymają się swoich cen. Kurtkę albo płaszcz kupię sobie po świętach, teraz tylko przeglądam ( i nic ciekawego mi w oko nie wpadło).
Wczoraj kupiłam sobie dłuższy sweterek w C&a w standardowej cenie 39,90 zł, także jak za darmo [emoji3].

DorciaS - na Moich Wypiekach są szybkie pierniczki godne polecenia [emoji3]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kurcze z pieczenia jestem lewa...keksa zrobie czy babke, o! jeszcze bananowca i to by bylo na tyle:p
A Wy tu o takich pysznosciach piszecie ymmm...

Ja tez mimo, ze "siedzę" w domu staram sie byc ogarnięta. Nie jakos przesadnie, tak jak widać na zdj brzuchowych
Smaruje sie codziennie od dawien dawna, teraz tez juz od paru tygodniu pielęgnuje skore brzucha. Tyle ze to nic nie pomaga, po drugiej ciąży mam obrzydliwy brzuch

Buziaka tez intensywnie nawilżam, ale wiek robi swoje.

Farbowanie oczywiście, farba nie wnika do skory przecież! W czwartek idę. Ja często sie farbuje mniej więcej co 6 tyg. Siwa jestem po rodzicach

Apropo nakręcania dzieci, moj straszak pojechał z pkolem do wioski Mikołaja na narodowym. O 5.20 wstał rozemocjonwany. Jestem zdziwiona oni dużo jeżdżą, abpierwzzy raz aż tak sie cieszył. Pobiegł w podskokach

Karolina :D

Kciuki za dzisiejsze wizyty! Samych radosnych wieści oczekuje

Keratynowe prostowanie włosów moze byc spokojnie. Są juz preparaty bez formaldehydu

Garderoby jeszcze nie muszę zmieniać na szczęście

Aim nie ma co sie zastanawiać i trzeba kupić, moze nie dziś, ale w noworocznych przecenach. Mniejszy brzuszek juz nie będzie ;)

Poczekasz sobie spokojnie do usg genetycznego, wtedy myśle nabierzesz ciążowej pewności, ze czeka Cię dobra zdrowa ciąża

aim - to kup spodnie w swoim rozmiarze, ew.1 rozmiar większy. Brzuszek będzie rósł wraz z pasem ciążowym :-).
Na dobrą sprawę, to nas konkretnie "wywali" dopiero na wiosnę, więc teraz nie ma co aż tak mocno szaleć.

Ja na szczescie z ciuchami ciazowymi mam spokoj siostra niebawem rodzi i wszystko po niej przejme:p
Bedzie problem jedynie z eleganckimi ciuchami a czekaja mnie.z konkretnym brzuchem chrzciny chrzesnika, 80 tka dziadka i 50 tka mamy wiec jakby nie patrzec jakos trzeba sie ubrac a wszystko w restauracji to juz w ogole ale najwyzej w lumpie bede lowic albo na olx szkoda na nowe tyle kasy dac..

010igov3fkey3mez.png

Ja to zaczynam polować za tunikami, ale te jeszcze trzymają się swoich cen. Kurtkę albo płaszcz kupię sobie po świętach, teraz tylko przeglądam ( i nic ciekawego mi w oko nie wpadło).
Wczoraj kupiłam sobie dłuższy sweterek w C&a w standardowej cenie 39,90 zł, także jak za darmo [emoji3].

DorciaS - na Moich Wypiekach są szybkie pierniczki godne polecenia [emoji3]

HEHE też kupiłam wczoraj w C&A pudrowy róż z biała koszulką wystającą na dole :) W piątek mam igilię firmową

reklama
Do góry