reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

Ja tak wleke swoich od malutkiego :) jest to trudniejsze logistycznie, ale spokojnie podróżujemy. W tym roku byliśmy samochodem we Włoszech. No, a jak roczku nie mieli to samolotem dużo łatwiej :)
A u bram Bieszczad mam teściów

reklama
My też z mężem dużo podróżujemy, ale myślę, że jak dziecko będzie to tez się da! czytam nie raz blogi rodziców co podróżują z dziećmi po całym świecie i się da wiec mowie to mojemu M który jak narazić tego ogarnąć nie umie.....
Co do polski Lubie mazury choć to może dużo powiedziane bo byłam raz ale bardzo mi się podobało i Kołobrzeg co roku jeździmy na kilka dni :)

Co do rodziców to moja mama w tym roku miała 50, a tata w przyszłym roku akurat w lipcu 6tego a ja mam termin 9 :)
Najlepszy kontakt mam z mamą i młodsza siostrą, starsza siostra trochę się wycofała od nas przez męża. a tata jak to tata ;) nie kłócimy się czy coś jest w porządku :)

Ostatnia edycja:
Ja już po wizycie...wszystko ok...maluszek prawidłowo się rozwija.28.12 mam wyznaczony termin na badania prenatalne.Termin porodu 5.07.2017.

w4sqs65g1vxl742p.png

Hej ja też po wizycie lekarz zwiększył mi kroplowki do 3 dziennie ale nie musze iść do szpitala dodatkowo dostałam jeszcze potas. Dzidziuś ok ma dwie rączki i dwie nóżki , bije mu serduszko. Mam skierowanie na badania prenatalne , trochę pocyganione bo 35 lat będę miała za 3 miesiące ale dobrze bo nie będę musiała płacić.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Aim super , że udało Ci sie uchwycić tęto jaki masz detektor? Kurcze ja jakoś po ostatniej nieudanej próbie nie mam nerwów żeby znowu spróbować.

DorciaS super wieści!

gannyx8d26xb24xk.png

Jezu tyle sie dzisiaj nachwalilam ze mi lepiej...tak mnie pokaralo ze od 3 h leze i zdycham!!! Brrr...nawet sil by kuchnie posprzatac nie ma...I lapie mnie zgaga chyba z 3 raz w zyciu!!

Docia, luandzia gratki wizyt:-)

Ewella90 a Ty zapisalas sie juz na prenatalne?kogo wybralas?

010igov3fkey3mez.png

reklama
Maziajka jutro idę do lekarza jak dostane skierowanie- bo mam 26 lat to nie wiadomo, to się zapisze ten lekarz z tego co wiem poleca dr.nowosielskiego.
Ale koleżanka polecila mi jeszcze dr. Wioletta rozmus warcholińska ona zajmuje się głównie badaniami prenatalnymi i wadami płodu ( u niej w dwóch ciążach powiedziała tez płeć w 12 tyg) ale nie wiem czy jest na nfz, jak będę miała skierowanie to będę dzwonić

Nowosielski ma dużo pozytywnych opinii jak czytałam ta pani również, jeszcze podobno cholewa jest dobry jutro dopytam :)

Ostatnia edycja:
Do góry