Nowy kot mi zaginął a po sterylce jest dziewuszka. - dodam, że w domu. juz ponad 2 h poszukiwań. nawet moje koty nienwiedza gdzie jest..
Truskawa moja kiedyś o Twoim Marzyła. są cudne.
Moje tez nie są wychodzące. tzn wychodzą na ogród ale one się słuchają i nie poleca za niczym. w tym domu kota są specjalne zabezpieczenia na ogród. na ściany dajesz takie rolki obrotowe, coś jak wałek od góry i nie ma szans by kot wyskoczył. drapak mają też na polu i to im wystarcza. w życiu bym nie chciała by mój kot się blakak bo na zawał bym padła.. ja drze o byle pierdole.
Tak dla smiesznosci, na koty jestem uczulona.
W Pl zajmowałam się tak adopcja i opieka nad psami. miałam i amstaffa i owczarka plus kundelka.
Zdecydowanie samiec. kotki są indywidualistki, je glaskasz z reguły kiedy same mają ochotę a nie jak Ty chcesz.
Truskawka jeszcze charakter kota jest zależny od umaszczenia, im więcej kolorów tym bardziej szalony kot.
Mam koty odratowane.. Nie będę pisać historii bo zawsze rycze.. i powiem szczerze, że dla mnie te są najcudowniejsze. jakby okazują Ci wdzięczność za ratunek za to te od małego po prostu mają wszystko jak na tacy, zero wdzięczności.
Truskawka do zakupów polecam zooplusa. czy już korzystasz??
Z sierścią masakra. lubię mieć czysto do tego wiec u mnie pierwsze co robię jak wstanę i ubiore syna, pościele to nie kawa a odkurzanie. pod wieczór tez.
Aga brzydze się i boje pająków a też miałam. jednak nje dla mnie.. Bo po co zwierzę jak się go człowiek boi dotknąć.
Maziajka, ja miewam tak naturalnie.. mam okresy zapierdziela i deprechy. U mnie to chorobowe a dochodzi jeszcze obsesja czystości. czy boli czy mimzle musze zrobić.. Nic dobrego. za to w poprzednich dwóch ciazach i z cora lata temu też mnie tak Rozlozylo, że tylko do wc moglam iść.
Ze zwierzętami to u mnie taka Mania,, od dziecka ratowalabym wszystko. tak już mam..wole zwierzęta niż ludzi. a jeszcze tyle krzywd im się wyrządza.. kocham tez konie..
Bulkasia w uk daliby Ci zgodę. ja miałam po 1 cc potem po 2 cc. pół roku temu poród sn na wywołaniu z ryzykiem pęknięcia obu blizn. Teraz jak blizny są Oki mogę nie mieć 3 cc a próbować sn.
Tylko ja się do sn nie nadaje choć cholernie bym chciała.. nawet teraz po sn musieli brać na czyszczenie bo łożyska nie moglam urodzić.
Po cc w uk wstalam hmm cc o 13 o 8 rano bylam na chodzie po 14 wyszłam do domu.
W Pl ponad miesiąc w łóżku na lekach..
Maziajka zgadzam się, nie zawsze po sn jest lepiej. masa dziewczyn gorzej to przechodziła. wszystko zależy.
Co do cc to ze mną maz zawsze jest od początku, jeszcze przy podawaniu znieczulenia. po cc zostaje na noc w szpitalu. to duży plus.
Joanna tak się zastanaeialam gdzie się podziewasz. gratuluję, czekalam na Twoje nowiny z dzis i są bardzo pozytywne!!
Ika patyczaki cudo! mój syn byłby zadowolony.
Miałam papugi ale bardzo uczulona na nie jestem. chomiki miałam roborowskiego ale są słodkie i kochane. ze lubisz czarne koty to nietypowe. dużo ludzi ich nie chce, są najczęściej wyrzucanym i niechcianym kolorem. Mój odratowany czarnuch jest cudny, zawsze się ryje. i jest nianka do innych kotów.. powagą.. jak mamka nawet mu cyce chcą ssać. o wszystkie się troszczy, taki dobry jest.
Poczekajmy jeszcze z tymi porodami, teraz trzeba się cieszyć ciąża. różne rzeczy mogą się jeszcze przydazyc i nie zawsze nasze plany się udają. a ciąża to taki cudny okres. każda z nas na pewno sobie poradzi czy z sn czy cc, dla malucha wszystko wiadomo. i szybko się zapomina.
Dziś mam jakiś emocjonalny dzień..
Myślę też, gdzie dziewczyny niektóre.. ewcia, Vicarinka, Anissima, Tymuniek Nath etc dużo dziewczyn dawno nie pisało.. mam nadzieje, ze wszystko dobrze u nich..