Kasiulka teraz masz na tylnej ścianie?? u Ciebie juz 13tc chyba? w poprzedniej porządne oukania czukam juz w 16 wiec teraz myślę wyczekuje od 15tc wiec jeszcze mam czas. ale przesunelo siemwszystko w górę, czuje to definitywnie.
Dziewczyny wy walkujecie ciagle ten sam temat. doppler do usg to co innego od polozniczego co ma dużo mniejsza czułość etc.. pytanie jest inne..
AIM no i żadna nie wytlumaczyla, tylko napisała co kiedy słyszała lub nie. Teraz nie mam czasu zupełnie ale na angielskich/amerykańskich stronach jest wyjaśniona jaka jest różnica. na pewno w mocy urządzeń. za granicą jest to typowo używane, tu lekarze wjedza i sami zalecają. posznupam. jak kupowałam to czytałam ale to ponad 3 lata temu było..
A że ten od usg jest mało bezpieczny chyba wie każda od dawien dawna i nie ma co powtarzać..
Karoo u nas ostatnio 16 stopni.. czas a dopiero co -4 było
Bulkaska tez miewam w każdej ciazy straszne sny.. ponoć im gorsze tym ciąża lepsza haha. pociesze Cie, ze ja większość moich ukochanych mi osób w snach morduje.. nieciekawy widok., ciezko zasnac a i tam marnie syoiam,, to minie..
Och ja mało ciekawie. Liverpool choć konkretnie wiocha kilka ulic wyżej i juz inna nazwa na szczescid. my już będziemy mieć 11 lat tutaj
marzy mi się Szkocja oj..
Córce podoba sje tutaj?? moja zangielszala na maxa, syn zresztą mały ale tak samo..
Truskawka gratuluję!!
ZonaGraja a,e to leci.. juz dzisiejszy dzień za Nami. a dnia usg nie liczę bo to juz wtedy. wiem, że jest ciężko.. ale sama popatrz, niedawno test robiłaś
Katanka Ghd polecam jak Truskawka napisała
Miałam kiedyś z bb ekstra suszarkę w zabkami do prostowania i działała lepiej niż niejedna prostownica, widzialam, że wypusciki na rynek szczotkę ale jeszcze nie mjakam okazji kupić.oo Truskawka o niej pisze.
Truskawka co sadzisz?? suszarka z tymi zabkami by,a cudna i 7 lat przetrwała. warto kupić??
Liluli gratki.
AIM będzie dobrze na pewno!! gratuluje tam dobrych wieści dla Ciebie i ciesze się, że maluszek nadrobil.
Katanka tak wcześnie?? na początku lozysko zawsze jest niskomi podnosi się razem z macica rosnąca. ale ja nje lekarz choć tak było tłumaczone przy moim, które przodujacym potwierdza się po 18-20tc.
Tak czy inaczej wiesci cudne. ulzylo pewnie, odpoczywaj i uważaj na Was.
Ogarnelam dzis chatę popieklam, poplanowane zarcie i pieczenie do wekeendu.
Brzuch mi wywalilo baardzo, pewnie od przesunięcia jelit dodatków.
Fajne wiesci dzis z wizyt oby juz do końca takie pozytywne były bo aż miło.