Ja się chyba tu nie pochwaliłam, byłam na kontroli, wszystko dobrze, małe nadgoniło
trochę termin i jest 8+3 i wszystko wskazuje na to że powinno być dobrze
No !!! to co się nie chwalisz ? super!
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja się chyba tu nie pochwaliłam, byłam na kontroli, wszystko dobrze, małe nadgoniło
trochę termin i jest 8+3 i wszystko wskazuje na to że powinno być dobrze
Co do skierowania moja tez mi nie dala w sumie jesli nie ma podstaw ja to rozumiem ...zreszta moja gin strasznie zasadnicza jest bardzo bardzo ja lubie super babka ale raczej pokombinowac sie z nia nie da w tej kwesti.Zreszta toxo cytomegalie i rozyczek tez na wlasna reke musialam.robic a z tego co czytam Kasiulka dostalas na to skierowania????
No to super !! cieszymy sie razem z Tobą i na pewno bedzie dobrze[emoji14]Ja się chyba tu nie pochwaliłam, byłam na kontroli, wszystko dobrze, małe nadgoniło trochę termin i jest 8+3 i wszystko wskazuje na to że powinno być dobrze
No w koncu mam nadzieje troche poleniuchuje a od 16 grudnia mozliwe ze do konca bede miec wolne albo trafia sie pojedyncze dni takze jeszcze troszke [emoji41]aim - super!!! Gratulacje [emoji3]
Megann - ale Ci fajnie z tym długim weekendem [emoji3].
Na fajnego lekarza trafiłaś, serio - malo który tak by poszedł na rękę pacjentom (z tymi badaniami) [emoji106]. Ja od swojej usłyszałam taki tekst: "natura wie co robi, gdyby Pani wcześniej zaszła w ciążę to by nie miała Pani darmowych badań prenatalnych". Słabe to było... Bo wytknela mi niechcący, że długo nie mogłam zajść w ciążę, no i wiek [emoji23]
Zmordowalam dzisiejszy dzień w pracy, zaraz zaczynam działać z obiadem na dziś i jutro (bo jutro na dobrą sprawę zwloke się do domu dopiero przed 23:00 - w tym zalicze z mężem kino (któraś była na nowych gwiezdnych wojnach?))
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom