reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Kurcze tak czytam i w sumie kazda ma cos... A zawsze myslalam, ze czas ciazy to tylko usmiech na twarzy i beztroskie przygotowywania do przyjecia nowego czlonka rodziny...eh. Ale idealnie byc nie moze, chociaz jest tu chyba kilka wyjatkow, bez mdlosci, wymiotow, niepewnych wynikow itp itd ;-) szczesciary :-)
A tak z innej beczki, szukam jakiejs fajnej cienkiej prostownicy, jesli ktoras z Was uzywa to prosze o podpowiedz ;-) jaka firma itp.
Jak wizyta? To dzisiaj?
Używam prostownicy z Philipsa Moisture Protect, droga, ale warta swojej ceny :)

reklama
Katanka ja w pierwszej ciazy bylam owa szczesciara nic kompletnie mi nie dolegalo, za to teraz mam:p

Misia nie ma co sie sugerowac tymi dniami najwazniejsze ze sie rozwija.Kurcze tsh rzeczywiscie wysokie dobrze ze masz juz lek.

010igov3fkey3mez.png

Katanka ja tez nie mam dolegliwosci, pytałam dzis o to lekarza i powiedzial zebym sie cieszyła tylko z tego, a nie martwiła. A co do prostownicy ja od lat jestem wierna GHD, ale moze wyszło cos lepszego. Na mikołaja dostałam szczotkę prostująca taka podgrzewaną z babyliss, bo moich wlosow nie prostuje tylko po nocy chce je wygladzic i taka szczotka wystarcza.

Misia ja sie staram w miare mozliwosci nie sugerowac kalendarzami w internecie, ale jednak zawsze zerkam przed wizyta, zeby sama wiedziec na czym stoje. Szczerze, najbardziej wiarygodny jest ten na parenting.pl tam wymiary sie prawie idealnie zgadzaja z tym co powinno byc w danym dniu.

Katanka ja mam długie włosy i używam BABYLISS PRO STYLER IONIC ST290E ale to raczej nie jest to czego szukasz. Dla mnie jest świetna. Ja w ogóle nie modeluje włosów. Myje, susze i przeciągam tą prostownica żeby podkręcić trochę końcówki, bo włosy mam proste jak druty.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Katanka - ja też z tych szczęśliwych - ciąża w miarę łagodnie się że mną obchodzi.
Co do prostownicy - mam z Philipsa (jakieś 8-9 lat, więc długo) typu nie pamiętam.

Świąteczny nr super - nie słyszałam go jeszcze [emoji3]. Marika mnie zaskoczyła - nie poznałam w 1 chwili... I dobrze, że tak mało Niemenowej... Za dużo "krzyczy" [emoji6][emoji14]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Katanka - ja też z tych szczęśliwych - ciąża w miarę łagodnie się że mną obchodzi.
Co do prostownicy - mam z Philipsa (jakieś 8-9 lat, więc długo) typu nie pamiętam.

Świąteczny nr super - nie słyszałam go jeszcze [emoji3]. Marika mnie zaskoczyła - nie poznałam w 1 chwili... I dobrze, że tak mało Niemenowej... Za dużo "krzyczy" [emoji6][emoji14]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Olsnilas mnie!!!! zastanawialam sie co to za baba w tym czerwonym kapeluszu, twarz kojarze ale nie wiedzialam skad! a to Marika!!!! aaaa....

Wlasnie mam stara wysluzona babylis i w sumie to tragicznie mi wlosy wygladaja jak nia prostuje... i chyba z 1000 razy musze przejechac zanim sie wyprostuja :-( wiec pora na nowa, maz obiecal mi pod choinke, ale musze sie okreslic:p nie chcialabym go zabic cena:p

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry